Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46059
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКравченюк, Христина Юріївна-
dc.contributor.advisorKravcheniuk, Khrystyna-
dc.contributor.authorПацула, Марія-Діана Петрівна-
dc.contributor.authorPatsula, Mariia - Diana-
dc.date.accessioned2024-07-11T09:31:20Z-
dc.date.available2024-07-11T09:31:20Z-
dc.date.issued2024-
dc.date.submitted2024-
dc.identifier.citationПацула М.-Д. П. Проєкт цеху з виробництва здобних виробів : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. Х. Ю. Кравченюк. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 58 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46059-
dc.description.abstractТема кваліфікаційної роботи «Проєкт цеху з виробництва здобних виробів». Запропоновано будівництво проєкт в Чортківській ОТГ з впровадженням сучасних енергозберігаючих технологій». Було впроваджено такий асортимент виробів: булка «Трилисник», масою 0,2 кг приготовлений на традиційній густій опарі та булочка «Сурож», масою 0,2 кг приготовлена на теж на традиційній густій опарі. Для виробницва всього асортименту використовуємо безперервний спосіб приготування. Для забезпечення проектної потужності встановлено дві сучасну ротаційні печі марки PMDF 150 Porlanmaz. Кваліфікаційна робота містить технологічні розрахунки на підбір обладнання. Пояснювальна записка кваліфікаційної роботи викладена на 58 сторінках, графічна частина представлена на 5 аркушах формату А1.uk_UA
dc.description.abstractThe topic of the qualification work is "Project for a workshop specializing in the production of pastry products". It is proposed to build a project in Chortkivska OTG with the introduction of modern energy-saving technologies." The following range of products was introduced: the "Trylysnyk" bun, weighing 0.2 kg, cooked on traditional thick dough and the "Surozh" bun, weighing 0.2 kg, also cooked on traditional thick dough. For the production of the entire assortment, we use a continuous method of preparation. Two modern PMDF 150 Porlanmaz rotary kilns have been installed to ensure the design capacity. The qualification work contains technological calculations for the selection of equipment. The explanatory note of the qualification work is laid out on 58 pages, the graphic part is presented on 5 sheets of A1 format.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВСТУП 6 РОЗДІЛ 1 ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 8 1.1 Характеристика місця розташування 8 1.2 Характеристика сировинної зони 9 1.3 Обґрунтування асортименту продукції 10 1.4 Характеристика каналів реалізації продукції 10 РОЗДІЛ 2 ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ПРОЕКТУ 11 2.1 Вибір, обґрунтування і опис технологічних схем 11 2.1.1. Характеристика сировини, основних та допоміжних матеріалів 14 2.2. Технологічні розрахунки 17 2.2.1. Вихідні дані 17 2.2.2. Розрахунок продуктивності печей 18 2.2.3. Розрахунок пофазних рецептур 20 2.2.4. Розрахунок виходу виробу 27 2.2.5. Розрахунок виробничих рецептур 33 2.2.6. Розрахунок витрат сировини 37 2.2.7. Підбір технологічного обладнання 42 2.3. Технохімічний контроль виробництва 50 РОЗДІЛ 3 БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ТА ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ 56 ВИСНОВКИ 57 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛuk_UA
dc.format.extent58-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectпроєктuk_UA
dc.subjectцехuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectпічuk_UA
dc.subjectтістомісильне устаткуванняuk_UA
dc.subjectтехнічне переоснащенняuk_UA
dc.subjectбулочкиuk_UA
dc.subjectбулкиuk_UA
dc.subjectshopuk_UA
dc.subjectprojectuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.subjectovenuk_UA
dc.subjectkneading equipmentuk_UA
dc.subjecttechnical modernizationuk_UA
dc.subjectbunsuk_UA
dc.subjectcakeuk_UA
dc.titleПроєкт цеху з виробництва здобних виробівuk_UA
dc.title.alternativeProject for a workshop specializing in the production of pastry productsuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Пацула М.-Д. П., 2024uk_UA
dc.contributor.committeeMemberВорощук, Віктор Ярославович-
dc.contributor.committeeMemberVoroshchuk, Viktor-
dc.coverage.placenameТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject.udc664uk_UA
dc.relation.references1. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Технічні умови. Чинний від 20- 07-1999. К.: Галузевий стандарт України, 1999. 13 с.uk_UA
dc.relation.references2. ДСТУ 3583:2015. Сіль кухонна. Загальні технічні умови. К. − Держспоживстандарт України, 2015. 18 с. (Національний стандарт України).uk_UA
dc.relation.references3. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови. Чинний від 30-07-2007. К. − Держспоживстандарт України, 2007. 13 с.uk_UA
dc.relation.references4. ДСТУ 4623:2006 Цукор білий. Технічні умови. К. − Держспоживстандарт України, 2006. 20 с. (Український науково-дослідний інститут цукрової промисловості).uk_UA
dc.relation.references5. ДСТУ 4399:2005 Масло вершкове. Технічні умови. К. – Національний стандарт України, 2003. 19 с.uk_UA
dc.relation.references6. ДСТУ 4273:2003. Молоко та вершки сухі. Технічні умови. К. – Національний стандарт України, 2003. 21 с. (Інститут харчової хімії та технології НАН України і Національна асоціація «Укрконсервмолоко» Міністерства аграрної політики України.)uk_UA
dc.relation.references7. ДСТУ 4492:2017 Олія соняшникова. Технічні умови. К. − Держспоживстандарт України, 2017. 13 с. (Український науково-дослідний інститут олії та жирів).uk_UA
dc.relation.references8. ДСТУ 4465:2005 Маргарин. Загальні технічні умови. К. − Держспоживстандарт України, 2015. 18 с. (Український науково-дослідний інститут олії та жирів).uk_UA
dc.relation.references9. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. 364 с.uk_UA
dc.relation.references10. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот – Київ. Кондор, 2010. 440 с.uk_UA
dc.relation.references11. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 2019. 580 сuk_UA
dc.relation.references12. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 958 с.uk_UA
dc.relation.references13. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287с.uk_UA
dc.relation.references14. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. – Київ: ЦУЛ, 2017. 432 с.uk_UA
dc.relation.references15. Основи професійної безпеки та здоров’я людини : підручник / В. В. Березуцький [та ін.] ; під ред. проф. В. В. Березуцького. – Харків : НТУ «ХПІ», 2018. 553 с.uk_UA
dc.relation.references16. 1Цивільна оборона: навч. посіб. Кулаков М.А., Ляпун В.О., та ін. – Харків: НТУ «ХПІ», 2008. 312 с.uk_UA
dc.relation.references17. https://uk.wikipedia.org/wikiuk_UA
dc.relation.references18. https://www.chortkivmr.gov.ua/golovna-storinka/miska-rada/chortkivska-miska-ob-yednana-terytorialna-gromada/uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Appears in Collections:181 — Харчові технології (бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Пацула_Авторська довідка.pdf273,25 kBAdobe PDFView/Open
Пацула оригінал.pdf747,33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools