Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46051
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКравченюк, Христина Юріївна-
dc.contributor.advisorKravcheniuk, Khrystyna-
dc.contributor.authorФедорчак, Юлія Андріївна-
dc.contributor.authorFedorchak, Yuliya-
dc.date.accessioned2024-07-10T16:13:41Z-
dc.date.available2024-07-10T16:13:41Z-
dc.date.issued2024-
dc.date.submitted2024-
dc.identifier.citationФедорчак Ю.А. Проєкт цеху з виробництва хліба із борошна вищого гатунку : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. Х. Ю. Кравченюк. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 64 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46051-
dc.description.abstractПредставлена кваліфікаційна робота має тему: «Проєкт цеху з виробництва хліба із борошна вищого гатунку». Складається бакалаврська робота з вступу, трьох розділів і 15 пунктів використаних літературних джерел. Кількість сторінок роботи – 65, на яких було використано 60 формул і проілюстровано 21 таблиця. Поставлене завдання передбачає виробництво таких хлібів як «Зорінський» та «Деснянський» з борошна пшеничного різних сортів. Маса виробів 0,5 кг та 0,6 кг відповідно. Розділ перший обґрунтовує техніко – економічну частину. Розділ здійснює характеристику сировинної зони, каналів реалізації а також обґрунтовує асортимент. Технологічні розрахунки – це те що міститься в другому розділі. До даного типу розрахунків відносяться розрахунок виробничих, пофазних рецептур, продуктивності печей, складів зберігання сировини та необхідного технологічного обладнання. Розділ під номером три має короткі відомості про БЖД та ОП на підприємстві. Окрім пояснювальної записки робота також має графічну частину, котра складається із поперечного перерізу цеху, поздовжнього розрізу, плану і апаратурно–технологічних схем.uk_UA
dc.description.abstractThe presented qualification work has the topic: "Project of a bakery workshop for the production of bread from higher grade flour". The bachelor thesis consists of an introduction, three sections and 15 points of used literary sources. The number of work pages is 65, on which 60 formulas were used and 21 tables were illustrated. The assigned task involves the production of such breads as "Zorinsky" and "Desniansky" from wheat flour of various varieties. The weight of the products is 0.5 kg and 0.6 kg, respectively. The first chapter substantiates the technical and economic part. The section characterizes the raw material area, sales channels, and also justifies the assortment. Technological calculations are what is contained in the second chapter. This type of calculation includes the calculation of production, phase-by-phase recipes, furnace productivity, raw material storage warehouses and necessary technological equipment. Section number three has brief information about BZD and OP at the enterprise. In addition to the explanatory note, the work also has a graphic part, which consists of a cross-section of the workshop, a longitudinal section, a plan and equipment and technological diagramsuk_UA
dc.description.tableofcontentsВСТУП 6 РОЗДІЛ 1 ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 7 1.1 Характеристика місця розташування 7 1.2 Характеристика сировинної зони 9 1.3 Обґрунтування асортименту продукції 9 1.4 Характеристика каналів реалізації продукції 10 РОЗДІЛ 2 ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ПРОЕКТУ 11 2.1 .Вибір, обґрунтування і опис технологічної схеми 11 2.1.1 Характеристика сировини, основних та допоміжних матеріалів 12 2.2. Технологічні розрахунки 14 2.2.1 Вихідні дані 14 2.2.2. Розрахунок продуктивності печей 16 2.2.3. Розрахунок пофазних рецептур 18 2.2.4. Розрахунок виходу виробу 25 2.2.5. Розрахунок виробничих рецептур 33 2.2.6. Розрахунок витрат сировини 39 2.2.7. Підбір технологічного обладнання 43 2.3. Технохімічний контроль виробництва 53 РОЗДІЛ 3 БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ТА ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ 56 3.1 Принципи, способи та засоби захисту населення 56 3.2 Особливості заходів електробезпеки на підприємствах 59 ВИСНОВКИ 62 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ 63uk_UA
dc.format.extent64-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectпроєкт, projectuk_UA
dc.subjectцех, shopuk_UA
dc.subjectобладнання, equipmentuk_UA
dc.subjectпіч, ovenuk_UA
dc.subjectтістомісильне устаткування, kneading equipmentuk_UA
dc.subjectборошно вищого гатунку, flour of the highest gradeuk_UA
dc.titleПроєкт цеху з виробництва хліба із борошна вищого гатункуuk_UA
dc.title.alternativeProject of a bakery workshop for the production of bread from higher grade flouruk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Федорчак Ю.А., 2024uk_UA
dc.contributor.committeeMemberСтадник, Ігор Ярославович-
dc.contributor.committeeMemberStadnyk, Ihor Yaroslavovych-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject.udc664uk_UA
dc.relation.references1. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Технічні умови. Чинний від 20-07-1999. К.: Галузевий стандарт України, 1999. 13 сuk_UA
dc.relation.references2. ДСТУ 3583:2015. Сіль кухонна. Загальні технічні умови. К. − Держспоживстандарт України, 2015. 18 с. (Національний стандарт України).uk_UA
dc.relation.references3. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови. Чинний від 30-07-2007. К. − Держспоживстандарт України, 2007. 13 с.uk_UA
dc.relation.references4. ДСТУ 4623:2006 Цукор білий. Технічні умови. К. − Держспоживстандарт України, 2006. 20 с. (Український науково-дослідний інститут цукрової промисловості).uk_UA
dc.relation.references5. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. 364 с.uk_UA
dc.relation.references6. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот– Київ. Кондор, 2018. 440 с.uk_UA
dc.relation.references7. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 1990. 278 сuk_UA
dc.relation.references8. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. / В. І. Дробот .- Київ. Руслана, 2019. 416 с.uk_UA
dc.relation.references9. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 958 с.uk_UA
dc.relation.references10. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. - 287с.uk_UA
dc.relation.references11. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. — Київ: ЦУЛ, 2017. 432 с.uk_UA
dc.relation.references12. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. 464 с.uk_UA
dc.relation.references13. URL:https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/bitstream/lib/4478/1/%D0%9D%D0%B0%D0%B2%D1%87%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B8%D0%B9%20%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%96%D0%B1%D0%BD%D0%B8%D0%BA_%D0%90%D0%B3%D1%96%D0%B9_%D0%9B%D1%8F%D1%85.pdfuk_UA
dc.relation.references14. URL:https://profiteh.ua/elektrobezpeka-na-pidpryiemstvi-ta-ofisi/uk_UA
dc.relation.references15. URL:https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BF%D1%96%D0%BB%D1%8Cuk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Федорчак оригінал.pdf718,98 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Федорчак_Авторська довідка.pdf228,91 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора