Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46047
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКриськова, Лариса Петрівна-
dc.contributor.advisorKryskova, Larysa-
dc.contributor.advisorПокотило, Олег Степанович-
dc.contributor.advisorPokotylo, Oleg-
dc.contributor.authorМатвійчук, Надія Дмитрівна-
dc.contributor.authorMatviichuk, Nadiia-
dc.date.accessioned2024-07-10T15:33:48Z-
dc.date.available2024-07-10T15:33:48Z-
dc.date.issued2024-
dc.date.submitted2024-
dc.identifier.citationМатвійчук Н.Д. Проєкт реконструкції лінії для збільшення виробництва пшеничних хлібобулочних виробів на ТзОВ «С-М» у селі Острів, Тернопільського району, Тернопільської області : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. Л. П. Криськова. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 55 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46047-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота бакалавра на тему «Проєкт реконструкції лінії для збільшення виробництва пшеничних хлібобулочних виробів на ТзОВ «С-М» у селі Острів, Тернопільського району, Тернопільської області» складається із вступу, трьох розділів, списку використаних джерел із 20 найменувань. Загальний обсяг роботи становить 55 сторінок, в яких застосовано 63 формули, а також представлено 19 таблиць. За завданням передбачено виробництво булки «Рівненська» 0,2 кг та плетінка «Чернівецька» 0,5 кг з пшеничного борошна вищого сорту. У першому розділі подано техніко-економічне обґрунтування проєкту, SWIFT – аналіз підприємства. Технологічна частина бакалаврської роботи складається з кількох компонентів. Вона містить огляд історії та перспектив підприємства, а також вибір, обґрунтування та опис технологічних схем. Крім того, передбачає проведення технологічних розрахунків для визначення продуктивності печей, що дає уявлення про потужність лінії, етапи та рецептури виробництва, вихід продукції, технологічні параметри, витрати сировини та площі зберігання. Крім того, в цьому розділі розглядається схема розміщення хлібопекарських ліній і необхідного технологічного обладнання. Наступний розділ присвячений найважливішим аспектам безпеки життєдіяльності та основам охорони праці в контексті харчового виробництва. Крім того, в кваліфікаційну роботу входить набір з 5 креслень, на яких зображені різні аспекти, такі як обладнання та технологічні схеми виробництва продукції, план розташування цеху, а також поздовжні та поперечні види цеху в осях.uk_UA
dc.description.abstractThe bachelor's qualification work on the topic " Reconstruction project of the production line to increase the production of wheat bakery products at LLC "S-M" in the village of Ostriv, Ternopil district, Ternopil region. " consists of an introduction, three sections, a list of 20 sources used. The total volume of work is 55 pages, in which 63 formulas are used, and 19 tables are also presented. The task envisages the production of a 0.2 kg "Rivnenska" bun and a 0.5 kg "Chernivetska" braid from high-grade wheat flour. The first section presents the technical and economic justification of the project, SWIFT – the analysis of the enterprise. The technological part of the bachelor's work consists of several components. It contains an overview of the history and prospects of the enterprise, as well as the selection, justification and description of technological schemes. In addition, it provides technological calculations to determine the productivity of the furnaces, which gives an idea of the capacity of the line, stages and recipes of production, output of products, technological parameters, consumption of raw materials and storage area. In addition, this section considers the layout of bread-baking lines and the necessary technological equipment. The next section is devoted to the most important aspects of life safety and the basics of occupational health and safety in the context of food production. In addition, the qualification work includes a set of 5 drawings, which depict various aspects, such as equipment and technological diagrams of the production of products, a plan of the location of the shop, as well as longitudinal and transverse views of the shop in axes.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВСТУП 6 РОЗДІЛ 1 ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 8 1.1 Характеристика місця розташування 8 1.2 Характеристика сировинної зони 9 1.3 Обґрунтування асортименту продукції 9 1.4 Характеристика каналів реалізації продукції 10 РОЗДІЛ 2 ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ПРОЕКТУ 12 2.1 Обґрунтування реконструкції пекарні 12 2.2 Вибір, обґрунтування і опис технологічної схеми 12 2.3 Характеристика сировини, основних та допоміжних матеріалів 16 2.4 Технологічні розрахунки 17 2.4.1. Вихідні дані 17 2.4.2. Розрахунок продуктивності печей 19 2.4.3. Розрахунок пофазних рецептур 21 2.4.4. Розрахунок виходу виробу 26 2.4.5. Розрахунок виробничих рецептур та технологічних параметрів 32 2.4.6. Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів 38 2.4.7. Розрахунок обладнання для підготовки сировини 42 2.5 Технохімічний контроль виробництва 47 РОЗДІЛ 3 БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ТА ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ 50 ВИСНОВКИ 55 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ 56uk_UA
dc.format.extent55-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectпшеничне борошно вищого сорту, high grade wheat flouruk_UA
dc.subjectбулка «Рівненська», "Rivnenska" bunuk_UA
dc.subjectплетінка «Чернівецька», "Chernivetska" braiduk_UA
dc.subjectпоказники якості, quality indicatorsuk_UA
dc.titleПроєкт реконструкції лінії для збільшення виробництва пшеничних хлібобулочних виробів на ТзОВ «С-М» у селі Острів, Тернопільського району, Тернопільської областіuk_UA
dc.title.alternativeReconstruction project of the production line to increase the production of wheat bakery products at LLC "S-M" in the village of Ostriv, Ternopil district, Ternopil regionuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Матвійчук Н.Д., 2024uk_UA
dc.contributor.committeeMemberДеркач, Андрій Васильович-
dc.contributor.committeeMemberDerkach, Andriy-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject.udc664uk_UA
dc.relation.references1. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Технічні умови. Чинний від 20- 07-1999. К.: Галузевий стандарт України, 1999. 13 с.uk_UA
dc.relation.references2. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови. Чинний від 30-07-2007. К. − Держспоживстандарт України, 2007. 13 с.uk_UA
dc.relation.references3. ДСТУ 3583:2015. Сіль кухонна. Загальні технічні умови. К. − Держспоживстандарт України, 2015. 18 с. (Національний стандарт України).uk_UA
dc.relation.references4. ДСТУ 4623-2006. Цукор білий. Технічні умови. Чинний від 29-06-2006. К. − Держспоживстандарт України, 2006. 18 с. (Національний стандарт України. Вид. офіц.uk_UA
dc.relation.references5. ДСТУ 4465:2005 Маргарин. Загальні технічні умови. К. − Держспоживстандарт України, 2005. 12 с. (Український науково-дослідний інститут олій та жирів).uk_UA
dc.relation.references6. ДСТУ 4492:2005 «Олія соняшникова. Технічні умови» К. − Держспоживстандарт України, 2005. 12 с. (Український науково-дослідний інститут олій та жирів).uk_UA
dc.relation.references7. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. 364 с.uk_UA
dc.relation.references8. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот – Київ. Кондор, 2010. 440 с.uk_UA
dc.relation.references9. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 2019. 580 сuk_UA
dc.relation.references10. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 958 с.uk_UA
dc.relation.references11. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287с.uk_UA
dc.relation.references12. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. – Київ: ЦУЛ, 2017. 432 с.uk_UA
dc.relation.references13. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. – Суми: Університетська книга, 2009. 464 с.uk_UA
dc.relation.references14. Купчик М.П. «Основи охорони праці» .Київ: Основа , 2000. 409 сuk_UA
dc.relation.references15. Гринін А.С., Новіков В.М. Безпека життєдіяльності: Навчальний посібник - М.: Фаир - Прес, 2002uk_UA
dc.relation.references16. Мастрюков Б.С. Безпека життєдіяльності в надзвичайних ситуаціях: Підручник для студ. ВНЗ. - М.: Видавничий центр «Академія», 2003uk_UA
dc.relation.references17. URL: https://agroprodservice.com.ua/uk_UA
dc.relation.references18. URL: https://tmk.company/uk_UA
dc.relation.references19. URL: https://studiomeat.com.ua/uk_UA
dc.relation.references20. URL: https://opendatabot.ua/c/44993195uk_UA
dc.relation.references21. URL: http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=3661uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матвійчук_КР.pdf727,3 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Авторська довідка _Матвійчук.pdf491 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора