Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45916
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКриськова, Лариса Петрівна-
dc.contributor.advisorKryskova, Larysa-
dc.contributor.advisorПокотило, Олег Степанович-
dc.contributor.advisorPokotylo, Oleg-
dc.contributor.authorІвачевський, Назар Іванович-
dc.contributor.authorIvachevskyi, Nazar-
dc.date.accessioned2024-07-08T10:53:25Z-
dc.date.available2024-07-08T10:53:25Z-
dc.date.issued2024-
dc.date.submitted2024-
dc.identifier.citationІвачевський Н. І. Проєкт цеху з виробництва здобних виробів із пшеничного борошна першого сорту : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. Л. П. Криськова. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 68 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45916-
dc.description.abstractЗавдання, яке було поставлене, передбачає виробництво рогалика «Фруктовий» масою 0,2 кг виготовленого з борошна вищого сорту та батончика «До чаю» масою 0,15 кг виготовленого з борошна першого сорту. У першому розділі приведено техніко-економічне обґрунтування проекту. У другому розділі бакалаврської кваліфікаційної роботи під назвою «Технологічна частина» представлено обґрунтування заходів з проєкту цеху, опис нових технологічних схем виробництва та характеристику сировини відповідно до ДСТУ. Цей розділ також включає технологічні розрахунки. Особлива увага приділяється вибору та визначенню продуктивності печей, які визначають потужність виробничих ліній, пофазним та виробничим рецептурам, виходу виробів, технологічним параметрам, витратам сировини та площам для її зберігання, а також технологічному обладнанню для компонування ліній підприємства. Третій розділ складається з безпеки життєдіяльності та основ охорони праці. Також даний проєкт складається з 5-ти листів креслення на яких представлені: апаратурно-технологічні схеми підготовки сировини, виробництва виробів, план цеху в осях, поздовжні розрізи та поперечний переріз цеху в осях. Список використаної літератури подано у кінці роботи.uk_UA
dc.description.abstractThe task that was set involves the production of a "Fruit" bagel weighing 0.2 kg made from high-grade flour and a "To tea" bar weighing 0.15 kg made from first-grade flour. The technical and economic justification of the project is presented in the first section. In the second chapter of the bachelor's qualification thesis, entitled "Technological part", the justification of the measures of the workshop project, the description of new technological schemes of production and the characteristics of raw materials in accordance with DSTU are presented. This section also includes technological calculations. Special attention is paid to the selection and determination of the productivity of furnaces, which determine the capacity of production lines, phase and production recipes, product output, technological parameters, raw material consumption and areas for its storage, as well as technological equipment for the layout of enterprise lines. The third section consists of life safety and the basics of occupational health and safety. Also, this project consists of 5 sheets of drawings on which are presented: equipment and technological schemes for the preparation of raw materials, production of products, a plan of the shop in axes, longitudinal sections and a cross section of the shop in axes. The list of used literature is given at the end of the work.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВСТУП 6 1. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ .8 2. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 17 2.1 Обґрунтування заходів з проєкту цеху 17 2.2 Вибір, обґрунтування і опис технологічних схем 18 2.3 Характеристика сировини, основних та допоміжних матеріалів 20 2.4 Технологічні розрахунки 25 2.4.1. Вихідні дані 25 2.4.2. Розрахунок продуктивності печей 27 2.4.3. Розрахунок пофазних рецептур 29 2.4.4. Розрахунок виходу виробів 34 2.4.5. Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів 40 2.4.6. Розрахунок витрат сировини, площ складських приміщень для сировини, площ холодильних камер та складів готової продукції 42 2.4.7. Розрахунок і вибір технологічного обладнання 46 2.5 Технохімічний контроль виробництва 54 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ 60 ВИСНОВКИ 65 Список використаних літературних джерел 67uk_UA
dc.format.extent68-
dc.publisherТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectрогалик «Фруктовий»,"Fruit" bageluk_UA
dc.subjectбатончики «До чаю», "To tea" barsuk_UA
dc.subjectборошно пшеничне першого сорту, first-grade wheat flour,uk_UA
dc.subjectгуста опара, thick foamuk_UA
dc.subjectбезопарний спосіб, non-foam methoduk_UA
dc.subjectздобні вироби, butter productsuk_UA
dc.titleПроєкт цеху з виробництва здобних виробів із пшеничного борошна першого сортуuk_UA
dc.title.alternativeProject for a workshop specializing in the production of pastry products made from first-grade wheat flouruk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Івачевський Н. І., 2024uk_UA
dc.contributor.committeeMemberВорощук, Віктор Ярославович-
dc.contributor.committeeMemberVoroshchuk, Viktor-
dc.coverage.placenameТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject.udc664.66uk_UA
dc.relation.references1. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Технічні умовиuk_UA
dc.relation.references2. ДСТУ 7525:2014 Вода питна.uk_UA
dc.relation.references3. ДСТУ 3583:2015 Сіль кухонна. Загальні технічні умовиuk_UA
dc.relation.references4. ДСТУ 4623:2023 Цукор. Технічні умовиuk_UA
dc.relation.references5. ДСТУ 4818:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умовиuk_UA
dc.relation.references6. ДСТУ 4465:2005 Маргарин. Загальні технічні умовиuk_UA
dc.relation.references7. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умовиuk_UA
dc.relation.references8. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підручник для студентів вищих навчальних закладів./ В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002.uk_UA
dc.relation.references9. Дробот В. І. Технологічні розрахунки хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник./ В. І. Дробот – Київ. Кондор 2010.uk_UA
dc.relation.references10. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарського виробництва. /В. І. Дробот. Київ: Урожай, 2019.uk_UA
dc.relation.references11. Лісовенко О. П. Технологія обладнання хлібопекарського виробництва Київ: Техніка, 2006uk_UA
dc.relation.references12. Ростовський В. С., Колісник А. В. Система технологій харчових виробництв: Навчальний посібник. К. Кондор., 2008uk_UA
dc.relation.references13. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. К.: Кондор, 2015uk_UA
dc.relation.references14. Паценко Л. П., Жаркова І. М. Технологія хлібобулочних виробів. М.: Колос, 2006-(Підручники та навчальні посібники для студентів вищих навчальних закладів)uk_UA
dc.relation.references15. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв/ В. Ф. Петько, О. І. Гапонюк, Є. В. Петько, А. В. Ульяницький; За ред. О. І. Гапонюка. – К.:ЦУЛ, 2007. – 433с.uk_UA
dc.relation.references16. Основи охорони праці: Підручник / М. Л. Купчик, М. П. Гандзюк, І. Ф. Степанець та ін. — К.: Основа, 2000. — 416 с.uk_UA
dc.relation.references17. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г. М. Лисюк. – Суми: Університетська книга, 2009. – 465с.uk_UA
dc.relation.references18. Гришин А. С. Дипломне проектування підприємств хлібопекарської промисловості . – М.: Агропромиздат , 1986. – 245сuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Івачевський_КР.pdf802,8 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Івачевський_Авторська_довідка.pdf209,32 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора