Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45886
Заглавие: Проєкт реконструкції пекарні ФОП Сінькова Т.В. «Хліб на черені» у с. Заморочення, Шепетівського району, Хмельницької області для збільшення асортименту житньо-пшеничного хліба
Други Заглавия: Reconstruction project of the bakery owned by Sole Proprietor Sinkova T.V. "Bread from the Wood Stove" in the village of Zamorochennya, Shepetivka district, Khmelnytskyi region, to expand the assortment of rye-wheat bread
Автори: Лучка, Богдана Василівна
Luchka, Bohdana
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001
Bibliographic description (Ukraine): Лучка Б.В. Проєкт реконструкції пекарні ФОП Сінькова Т.В. «Хліб на черені» у с. Заморочення, Шепетівського району, Хмельницької області для збільшення асортименту житньо-пшеничного хліба : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. Л. П. Криськова. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 64 с.
Дата на Публикуване: 2024
Submitted date: 2024
Date of entry: 6-Юли-2024
Издател: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Supervisor: Криськова, Лариса Петрівна
Kryskova, Larysa
Покотило, Олег Степанович
Pokotylo, Oleg
Committee members: Деркач, Андрій Васильович
Derkach, Andriy
UDC: 664.66
Ключови Думи: Хліб «Лівобережний», "Livoberezhny" bread
хліб «Іллінський», "Illinsky" bread
борошно пшеничне першого сорту, first-grade wheat flour
житнє обдирне борошно, rye flour
подовий округлої форми, round-shaped bread
закваска рідкої консистенції, sourdough of liquid consistency
опара, opara
Page range: 64
Резюме: Завданням передбачено розрахунок виробництва хліба «Лівобережний» з борошна пшеничного першого сорту та житнього обдирного борошна, масою 0,8 кг, та хліба «Іллінського» також з пшеничного першого сорту та житнього обдирного борошна, масою 1,1 кг. В першому розділі описано техніко – економічне обґрунтування проекту. В другому розділі кваліфікаційної роботи приведено технологічну частину, а саме: вибір, обґрунтування та опис технологічних схем, опис зберігання та підготовки сировини до виробництва. Проведенні розрахунки технологічної частини, де вибрано печі та визначено їх продуктивність, обраховано пофазні та виробничі рецептури, вихід виробів, витрати сировини, площі для їх зберігання та технологічне обладнання. Третій розділ містить в собі невеликий опис заходів з основ охорони праці та безпеки життєдіяльності. Окрім того, до кваліфікаційної роботи додаються креслення на 5 листах, на яких наведено: апаратурно - технологічні схеми виробництва виробів, план цеху, поздовжній розріз та поперечній переріз цеху в осях. Список використаної літератури подано у кінці роботи.
The task provides for the calculation of the production of "Livoberezhny" bread from wheat flour of the first grade and rye flour, weighing 0.8 kg, and bread "Illinsky" also from wheat of the first grade and rye flour, weighing 1.1 kg. The first section describes the technical and economic justification of the project. The second section of the qualification paper contains the technological part, namely: selection, justification and description of technological schemes, description of storage and preparation of raw materials for production. Calculations of the technological part were carried out, where furnaces were selected and their productivity was determined, phase and production formulations, product output, raw material consumption, storage areas and technological equipment were calculated. The third section contains a short description of measures on the basics of labor protection and life safety. In addition, drawings on 5 sheets are attached to the qualification work, which show: equipment and technological schemes for the production of products, a plan of the shop, a longitudinal section and a cross-section of the shop in the axes. The list of used literature is given at the end of the work.
Content: ВСТУП 6 1. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 8 2. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 13 2.1 Обґрунтування заходів з технічного переоснащення цеху 13 2.2 Вибір, обґрунтування і опис технологічних схем 14 2.3 Характеристика сировини, основних та допоміжних матеріалів 17 2.4 Технологічні розрахунки 20 2.4.1. Вихідні дані 20 2.4.2. Розрахунок продуктивності печей 22 2.4.3. Розрахунок пофазних рецептур 25 2.4.4. Розрахунок виходу виробів 30 2.4.5. Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів 37 2.4.6. Розрахунок витрат сировини, площ складських приміщень для сировини, площ холодильних камер та складів готової продукції 43 2.4.7. Розрахунок і вибір технологічного обладнання 47 2.5 Технохімічний контроль виробництва 50 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ 55 ВИСНОВКИ 61 Список використаних літературних джерел 63
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45886
Copyright owner: © Лучка Б.В., 2024
References (Ukraine): 1. Гришин А. С. Дипломне проектування підприємств хлібопекарської промисловості . – М.: Агропромиздат , 1986. – 245с.
2. Дробот В. І. Довідник з технологій хлібопекарського виробництва. К.: Руслана , 1998. 435с.
3. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот – Київ. Кондор, 2010. 358с.
4. Дробот В. І. Довідник інженера – технолога хлібопекарського виробництва. Урожай, 1990. 239с.
5. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві. К.: Кондор, 2010. 384с.
6. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови
7. ДСТУ 4583:2006 Хліб із житнього і суміші житнього і пшеничного борошна. Загальні технічні умови.
8. ДСТУ 8791:2018 Борошно житнє хлібопекарське. Технічні умови.
9. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови.
10. ДСТУ 3583-97 Сіль поварена харчова. Загальні технічні умови.
11. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 915с.
12. Зверева Л. Ф. і. ін. Технологія обладнання хлібопекарського виробництва. – М: Легка та харчова промисловість, 1983. 413с.
13. Лісовенко О. П. Технологія обладнання хлібопекарського виробництва. Київ.: Техніка, 2006
14. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв/ В. Ф. Петько, О. І. Гапонюк, Є. В. Петько, А. В. Ульяницький; За ред. О. І. Гапонюка. – К.:ЦУЛ, 2007. – 433с.
15. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г. М. Лисюк. – Суми: Університетська книга, 2009. – 465с.
16. Чижова К. Н. і ін Довідник для працівників лабораторій х/п підприємства 1978.
Content type: Bachelor Thesis
Показва се в Колекции:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
Лучка_КР.pdf671,17 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне
Лучка_Авторська_довідка.pdf187,74 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти