Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45885
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКриськова, Лариса Петрівна-
dc.contributor.advisorKryskova, Larysa-
dc.contributor.advisorПокотило, Олег Степанович-
dc.contributor.advisorPokotylo, Oleg-
dc.contributor.authorВерес, Неоніла Ігорівна-
dc.contributor.authorVeres, Neonila-
dc.date.accessioned2024-07-05T14:52:53Z-
dc.date.available2024-07-05T14:52:53Z-
dc.date.issued2024-
dc.date.submitted2024-
dc.identifier.citationВерес Н. І. Проєкт цеху з виробництва житньо-пшеничних хлібобулочних виробів : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. Л. П. Криськова. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 65 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45885-
dc.description.abstractЗавданням передбачено розрахунок виробництва хліба «Покровський з висівками» з борошна пшеничного другого сорту та житнього обдирного борошна, масою 0,7 кг, та хліба «Хуторянський» з борошна пшеничного першого сорту та житнього обдирного борошна, масою 0,5 кг. В першому розділі описано техніко – економічне обґрунтування проекту. В другому розділі кваліфікаційної роботи приведено технологічну частину, а саме: вибір, обґрунтування та опис технологічних схем, опис зберігання та підготовки сировини до виробництва. Проведенні розрахунки технологічної частини, де вибрано печі та визначено їх продуктивність, обраховано пофазні та виробничі рецептури, вихід виробів, витрати сировини, площі для їх зберігання та технологічне обладнання. Третій розділ містить в собі невеликий опис заходів з основ охорони праці та безпеки життєдіяльності. Окрім того, до кваліфікаційної роботи додаються креслення на 5 листах, на яких наведено: апаратурно - технологічні схеми виробництва виробів, план цеху, поздовжній розріз та поперечній переріз цеху в осях. Список використаної літератури подано у кінці роботи.uk_UA
dc.description.abstractThe task provides for the calculation of the production of "Pokrovsky with bran" bread from wheat flour of the second grade and rye flour, weighing 0.7 kg, and "Khutoryansky" bread from wheat flour of the first grade and rye flour, weighing 0.5 kg. The first section describes the technical and economic justification of the project. The second section of the qualification paper contains the technological part, namely: selection, justification and description of technological schemes, description of storage and preparation of raw materials for production. Calculations of the technological part were carried out, where furnaces were selected and their productivity was determined, phase and production formulations, product output, raw material consumption, storage areas and technological equipment were calculated. The third section contains a short description of measures on the basics of labor protection and life safety. In addition, drawings on 5 sheets are attached to the qualification work, which show: equipment and technological schemes for the production of products, a plan of the shop, a longitudinal section and a cross-section of the shop in the axes. The list of used literature is given at the end of the work.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВСТУП 6 1. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 9 2. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 11 2.1 Обґрунтування заходів з будівництва цеху 11 2.2 Вибір, обґрунтування і опис технологічних схем 12 2.3 Характеристика сировини, основних та допоміжних матеріалів 15 2.4 Технологічні розрахунки 18 2.4.1. Вихідні дані 18 2.4.2. Розрахунок продуктивності печей 20 2.4.3. Розрахунок пофазних рецептур 23 2.4.4. Розрахунок виходу виробів 29 2.4.5. Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів 36 2.4.6. Розрахунок витрат сировини, площ складських приміщень для сировини, площ холодильних камер та складів готової продукції 39 2.4.7. Розрахунок і вибір технологічного обладнання 43 2.5 Технохімічний контроль виробництва 50 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ 55 ВИСНОВКИ 62 Список використаних літературних джерел 64uk_UA
dc.format.extent65-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectХліб «Покровський з висівками», Pokrovsky bread with branuk_UA
dc.subjectхліб «Хуторянський», Khutoryansky breaduk_UA
dc.subjectборошно пшеничне другого сорту, second-grade wheat flouruk_UA
dc.subjectжитнє обдирне борошно, rye flouruk_UA
dc.subjectподовий овальної форми, oval-shaped breaduk_UA
dc.subject,рідка закваска, liquid sourdoughuk_UA
dc.subjectгуста житня закваска, thick rye sourdoughuk_UA
dc.titleПроєкт цеху з виробництва житньо-пшеничних хлібобулочних виробівuk_UA
dc.title.alternativeProject of a workshop for the production of rye-wheat bakery productsuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Верес Н. І., 2024uk_UA
dc.contributor.committeeMemberДеркач, Андрій Васильович-
dc.contributor.committeeMemberDerkach, Andrii-
dc.coverage.placenameТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject.udc664.66uk_UA
dc.relation.references1. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умовиuk_UA
dc.relation.references2. ДСТУ 4583:2006 Хліб із житнього і суміші житнього і пшеничного борошна. Загальні технічні умови.uk_UA
dc.relation.references3. ДСТУ 8791:2018 Борошно житнє хлібопекарське. Технічні умови.uk_UA
dc.relation.references4. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови.uk_UA
dc.relation.references5. ДСТУ 3583-97 Сіль поварена харчова. Загальні технічні умови.uk_UA
dc.relation.references6. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г. М. Лисюк. – Суми: Університетська книга, 2009. – 465с.uk_UA
dc.relation.references7. Гришин А. С. Дипломне проектування підприємств хлібопекарської промисловості . – М.: Агропромиздат , 1986. – 245с.uk_UA
dc.relation.references8. Дробот В. І. Довідник інженера – технолога хлібопекарського виробництва. Урожай, 1990. 239с.uk_UA
dc.relation.references9. Дробот В. І. Довідник з технологій хлібопекарського виробництва. К.: Руслана , 1998. 435с.uk_UA
dc.relation.references10. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот – Київ. Кондор, 2010. 358с.uk_UA
dc.relation.references11. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві. К.: Кондор, 2010. 384с.uk_UA
dc.relation.references12. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 915с.uk_UA
dc.relation.references13. Зверева Л. Ф. і. ін. Технологія обладнання хлібопекарського виробництва. – М: Легка та харчова промисловість, 1983. 413с.uk_UA
dc.relation.references14. Лісовенко О. П. Технологія обладнання хлібопекарського виробництва. Київ.: Техніка, 2006uk_UA
dc.relation.references15. Піч хлібопекарська Гостол. Режим доступу: https://gostolgroup.ru/product/equipent-for-baking/tunnel-oven-tpnuk_UA
dc.relation.references16. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв/ В. Ф. Петько, О. І. Гапонюк, Є. В. Петько, А. В. Ульяницький; За ред. О. І. Гапонюка. – К.:ЦУЛ, 2007. – 433с.uk_UA
dc.relation.references17. Чижова К. Н. і ін Довідник для працівників лабораторій х/п підприємства 1978.uk_UA
dc.relation.references18. Основи охорони праці: Підручник / М. Л. Купчик, М. П. Гандзюк, І. Ф. Степанець та ін. — К.: Основа, 2000. — 416 с.uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Верес_КР.pdf653,14 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Верес_Авторська_довідка.pdf183,93 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора