Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45877
Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.advisorКухтин, Микола Дмитрович-
dc.contributor.advisorKukhtyn, Mykola-
dc.contributor.authorРадченко, Вадим Володимирович-
dc.contributor.authorRadchenko, Vadum-
dc.date.accessioned2024-07-05T13:23:50Z-
dc.date.available2024-07-05T13:23:50Z-
dc.date.issued2024-
dc.date.submitted2024-
dc.identifier.citationРадченко В. В.Проєкт цеху з виробництва хлібобулочних виробів із пшеничного борошна : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. М. Д. Кухтин. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 56 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45877-
dc.description.abstractТемою кваліфікаційної роботи є «Проєкт цеху з виробництва хлібо- булочних виробів із пшеничного борошна». Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, списку використаних джерел із 8 найменувань. Загальний обсяг роботи становить 58 стор.У першому розділі приведено техніко-економічне обґрунтування проекту. В другому розділі кваліфікаційної роботи бакалавра проілюстрована технологічна частина, яка складається з таких частин: обґрунтування заходів з будовою підприємтсва, вибір, опис та обґрунтування технологічних схем виготовлення запроектованого асортименту, наведені технологічні розрахунки, які містять у собі розрахунок продуктивності печі, пофазних та виробничих рецептур, виходу виробів, витрат сировини і площ для її зберігання. Третій розділ містить інформацію про охорону праці та безпеку життєдіяльності.uk_UA
dc.description.abstractThe topic of the qualification work is " Project of a bakery workshop for the production of bakery products from wheat flour ". The qualification work consists of an introduction, three sections, a list of used sources from 8 titles. The total volume of work is 58 pages. In the first section, the technical and economic justification of the project is presented. In the second chapter of the bachelor's qualification work, the technological part is illustrated, which consists of the following parts: justification of measures with the structure of the enterprise, selection, description and justification of technological schemes for the production of the designed assortment, technological calculations are given, which include the calculation of the productivity of the furnace, phase and production recipes, output of products, consumption of raw materials and areas for its storage. The third section contains information on occupational health and safety.uk_UA
dc.description.tableofcontentsЗміст 5 Вступ 6 1. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 7 1.1. Доцільність будівництва хлібобулочного цех 7 1.2. Характеристика сировинної зони 9 1.3. Обґрунтування асортименту продукції 10 1.4. Характеристика каналів реалізації .10 2. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ПРОЕКТУ 12 2.1 Вибір, обґрунтування і опис технологічних схем 12 2.2. Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів 14 2.3. Вибір і розрахунок продуктивності провідного обладнання 24 2.4. Технологічні розрахунки 26 2.5. Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції 39 2.6. Розрахунок та підбір технологічного обладнання 43 2.7. Технохімічний контроль виробництва 49 3. ОХОРОНИ ПРАЦІ ТА БЕЗПЕКА В НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ .53 Список використаних літературних джерел 57uk_UA
dc.format.extent56-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectпроект цеху, shop projectuk_UA
dc.subjectхлібобулочні вироби, bakery productsuk_UA
dc.subjectхліб Дніпровський з родзинками, bread Dniprovsky with raisinsuk_UA
dc.subjectбулочка Польова, bun Fielduk_UA
dc.titleПроєкт цеху з виробництва хлібобулочних виробів із пшеничного борошнаuk_UA
dc.title.alternativeProject of a bakery workshop for the production of bakery products from wheat flouruk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Радченко В. В., 2024uk_UA
dc.contributor.committeeMemberКравець, Олег Ігорович-
dc.contributor.committeeMemberKravets, Oleh-
dc.coverage.placenameТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject.udc664.66uk_UA
dc.relation.references1. Kukhtyn, M., Vichko, O., Kravets, O., Karpyk, H., Shved, O., & Novikov, V. (2018). Biochemical and microbiological changes during fermentation and storage of a fermented milk product prepared with Tibetan Kefir Starter. Archivos Latinoamericanos de Nutrición (ALAN), 68(4), 336-343.uk_UA
dc.relation.references2. Karpyk, H., Kukhtyn, M., Selskyi, V., Nazarko, I., Pokotylo, O., & Haidamaka, M. (2021). Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 23(96), 3-7.uk_UA
dc.relation.references3. Купчик М.П., Гандзюк М.П , Степанець І Ф, Вендичанський В.Н., Литвиненко А.М., Іваненко. О. В. Основи охорони праці. К.: Основа, 2000. 416 с.uk_UA
dc.relation.references4. В.І. Дробот. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів: навчальний посібник. Київ. Кондор-Видавництво, 2015. 958 с.uk_UA
dc.relation.references5. Кравченко О. І. и др. Використання дієтичної добавки Шрот зародків пшениці харчовий для підвищення харчової цінності пшеничного хліба //Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. 2010. №. 38 (1). С. 195-200.uk_UA
dc.relation.references6. Бондар І. П. Розроблення технології хліба з борошняних сумішей підвищеної харчової цінності //ступеня канд. техн. наук: спец. 05.18. 01 «Технологія хлібопекарських продуктів та харчових концентратів. 2003.uk_UA
dc.relation.references7. Дудяк І. Д., Кислянка Н. П. Використання знежиреного обліпихового шроту для підвищення харчової цінності хліба. 2020. С.158-159.uk_UA
dc.relation.references8. Дробот В. І., Грищенко А. М. Технологічні аспекти використання борошна круп’яних культур у технології безглютенового хліба //Обладнання та технології харчових виробництв. 2013. №. 30.uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Ebben a gyűjteményben:181 — Харчові технології (бакалаври)

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
Радченко_КР.pdf1,13 MBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás
авторська довідка Радченко.pdf214,25 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!

Admin Tools