Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45825
Record completo di tutti i metadati
Campo DCValoreLingua
dc.contributor.advisorРатинський, Вадим Віталійович-
dc.contributor.authorШпак, Любомир Вікторович-
dc.contributor.authorShpak, Liubomyr-
dc.date.accessioned2024-07-04T15:29:37Z-
dc.date.available2024-07-04T15:29:37Z-
dc.date.issued2024-06-
dc.date.submitted2024-06-
dc.identifier.citationШпак Л.В. Аналіз організації обслуговування на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель») : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 — готельно-ресторанна справа / наук. кер. В. В. Ратинський. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 70 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45825-
dc.description.abstractШпак Л. В. Аналіз організації обслуговування на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»). Кваліфікаційна робота бакалавра (75 с., 11 рис., 14 табл., 26 літ. джерел) за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. Факультет економіки та менеджменту. – Тернопіль, 2024. Кваліфікаційна робота бакалавра присвячена аналізу організації обслуговування на підприємствах ресторанного господарства. У розділах даної кваліфікаційної роботи було досліджено проблеми у галузі ресторанної сфери та сучасні тенденції розвитку ресторанного бізнесу, подано характеристику організації обслуговування в закладах громадського харчування та проаналізовано напрями дослідження стану якості обслуговування та перспектив їхнього розвитку на підприємств сфери ресторанної діяльності. Практична значимість роботи. Результати проведеного дослідження створюють основу для подальших досліджень й практичного вирішення проблем дослідження стану та перспектив функціонування підприємства готельно-ресторанного господарства.uk_UA
dc.description.abstractShpak L. V. «Analysis of service organization at restaurant business enterprises (PJSC “Ternopil-hotel” as a case study)». Qualification work of a bachelor (75 p., 11 fig., 14 tab., 26 lit. sources). – Ternopil National Technical University named after Ivan Pulyuy. Faculty of Economics and Management. – Ternopil, 2024. The bachelor's qualification work is devoted to the analysis of service organization at restaurant enterprises. In the sections of this qualification work, problems in the restaurant sector and modern trends in the development of the restaurant business were investigated, the characteristics of the organization of service in public catering establishments were presented, and directions of research into the quality of service and the prospects for their development at enterprises in the restaurant sector were analyzed. The practical significance of the work. The results of the study create a basis for further research and practical solutions to the problems of the state and prospects of sustainable development of the enterprise in the field of restaurant business.uk_UA
dc.description.tableofcontentsЗміст Вступ...7 Розділ 1. Теоретичні основи організації обслуговування на підприємствах ресторанного господарства ... 9 1.1 Організація обслуговування на підприємстві харчування… 9 1.2 Порівняльна характеристика систем оцінки якості обслуговування… 15 Розділ 2. Практичні аспекти діяльності ПрАТ «Тернопіль готель»)…26 2.1 Загальна характеристика досліджуваного підприємства… 26 2.2 Аналізування якості обслуговування в ПрАТ «Тернопіль-готель»... 36 Розділ 3. Вдосконалення організаційної обслуговування ПрАТ «Тернопіль-готель»… 49 3.1 Виділення параметрів, що визначають якість послуг, шляхом факторного аналізу… 49 3.2 Рекомендації щодо вдосконалення організації обслуговування в досліджуваному закладі… 53 Розділ 4 Безпека життєдіяльності, основи охорони праці… 60 4.1 Охорона праці…60 4.2 Пожежна безпека… 62 Висновки.... 66 Список використаних джерел.... 68 Додатки.... 71uk_UA
dc.format.extent1-70-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectорганізація обслуговуванняuk_UA
dc.subjectорганізаційна культураuk_UA
dc.subjectоцінка стану підприємстваuk_UA
dc.subjectпідприємствоuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectчинники впливуuk_UA
dc.subjectфінансово-економічні показникиuk_UA
dc.subjectякість обслуговуванняuk_UA
dc.subjectorganization of serviceuk_UA
dc.subjectorganizational cultureuk_UA
dc.subjectassessment of the state of the enterpriseuk_UA
dc.subjectenterpriseuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjectinfluencing factorsuk_UA
dc.subjectfinancial and economic indicatorsuk_UA
dc.subjectquality of serviceuk_UA
dc.titleАналіз організації обслуговування на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)uk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of service organization at restaurant business enterprises (PJSC “Ternopil-hotel” as a case study”uk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Шпак Л.В., 2024uk_UA
dc.contributor.committeeMemberRatynskyi, Vadym-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject.udc57.1:640.4uk_UA
dc.relation.references1. Андрушків Б. М., Островська, Г. Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу : навч. посібник / за наук ред. заслуж. діяча науки і техніки України, д-ра екон. наук, проф.; Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Академія соціального управління. Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. 255 с. URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28616 (дата звернення: 26.02.2021).uk_UA
dc.relation.references2. Архіпов В.В. Організація ресторанного господарства : навч. посіб. Київ : Центр учбової літератури, 2015. 280 с.uk_UA
dc.relation.references3. Байлик С. І., Писаревський І. М. Організація готельного господарства : підруч. Харків: ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2015. 329 с.uk_UA
dc.relation.references4. Басюк Т. П., Керанчук Т. Л. Економіка готельно-ресторанного бізнесу : навч. посібник. Київ : НУХТ, 2018. 360 с.uk_UA
dc.relation.references5. Біляк Т.О., Бірюченко С.Ю., Бужимська К.О., Н.В. Валінкевич. Основи підприємництва: Підручник. Житомир : ЖДТУ, 2019. 493 с.uk_UA
dc.relation.references6. Бойко М. Г., Гопкало Л. М. Організація готельного господарства : підруч. Київ, 2015. 516 с.uk_UA
dc.relation.references7. Брич В. Я., Банєва І.О., Барна М. Ю., Божук Т. І. Організація готельно ресторанної справи : навч. посіб.: [для закладів вищої освіти] / За заг. ред. д.е.н., проф. В. Я. Брича. Київ : Видавництво Ліра-К, 2020. 484 с.uk_UA
dc.relation.references8. Владимир О. М. Фінансування підприємницької діяльності. Економіка і бізнес : підручник / за ред. Л. Г. Мельника, О.І. Карінцевої. Суми: Уніерситетьська книга, 2021. 316 с.uk_UA
dc.relation.references9. Владимир О., Малюта Л., Рудан. В. Інтеграція дизайну в готельно-ресторанний бізнес: ефекти для туризму та розвитку місцевих громад. Економічний аналіз. 2022. Том 32. № 3. С. 307-315. DOI: 10.35774/econa2022.03.307uk_UA
dc.relation.references10. Вишньоський О.А., Вовк І. П. Планування цифрового маркетингу для підприємств організації харчування // Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства. ІV Міжнародної науково-практичної конференції учених та студентів (м. Тернопіль, 7 – 8 грудня 2023 р.). Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2022. 217с. С. 162-163.uk_UA
dc.relation.references11. Дейниченко Г. В., Афукова Н. О., Постнов Г. М. Устаткування підприємств харчування : практикум : навч. посібник. Ч. 2 : Теплове устаткування; Харківський державний університет харчівання та торгівлі. Київ : Інкос, 2016. 384 с.uk_UA
dc.relation.references12. Доценко В. Ф., Губеня В. О. Устаткування закладів ресторанного господарства : підручник ; Національний університет харчових технологій. – Київ : Кондор, 2016. 635 с.uk_UA
dc.relation.references13. Малюк, Л. П., Варипаєва Л. М. Професійна етика та етикет у готельно ресторанному бізнесі : навч. посібник. Харків : ХДУХТ, 2016. 146uk_UA
dc.relation.references14. Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі : кол. монографія / за заг. ред. д-ра екон. наук, проф. Н. Л. Савицької; Харківський державний університет харчування та торгівлі. Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2018. 174 с.uk_UA
dc.relation.references15. Островська Г. Й., Шерстюк Р. П., Малюта Л. Я., Паляниця В. А. Імперативи інтелектуального лідерства підприємства в умовах економіки, заснованої на знаннях. Economic Herald of the Donbas. 2023. № 2 (72). С. 62–72. URL : https://doi.org/10.12958/1817-3772-2023-2(72)-62-72uk_UA
dc.relation.references16. Ряшко Г. М., Новічкова Т. П. Проектування комплексних підприємств харчування при готелі : навч. посібник; Одеська національна академія харчових технологій. 2-ге вид., випр. і допов. Одеса : Чорномор’я, 2018. 298 с.uk_UA
dc.relation.references17. Сирохман О. І. Гирка, М.-М. В. Калимон, І. В. Безпечність і якість харчових продуктів (проблеми сьогодення) : підручник; Центральна спілка споживчихтовариств України, Львівський торговельно-економічний університет. Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2019. 394 с.uk_UA
dc.relation.references18. Скопень М. М., Сукач М. К. Основи інформаційних систем і технологій (Готельно-ресторанний та туристичний бізнес) : підручник. 2-ге вид. (випр. та допов.). Київ : ЦП Компринт, 2020. 504 с.uk_UA
dc.relation.references19. Скопень М. М., Сукач М. К., Будя О. П. Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : підручник. Київ : Ліра-К, 2017. 764 с.uk_UA
dc.relation.references20. Сороківська М. В., Андрейків Т. Я. Фінанси підприємств : навч. посібник ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. 287 с.uk_UA
dc.relation.references21. Шалимінов О. В. Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів, правових, нормативно-правових та інших актів для закладів ресторанного господарства. Київ : Арій, 2016. 992 с.uk_UA
dc.relation.references22. Яцун Л. М., Новікова О. В., Льовшина Л. Д. Менеджмент ресторанного господарства : навч. посібник ; Харківський державний університет харчування та торгівлі. Харків : Світ книги, 2015. 486 с.uk_UA
dc.relation.references23. http:// https://world-tourism.org/ – офіційний сайт порталу World Tourismuk_UA
dc.relation.references24. http://www.bank.gov.ua – офіційний сайт Національного банку Україниuk_UA
dc.relation.references25. http://www.kmu.gov.ua – офіційний сайт Урядового порталуuk_UA
dc.relation.references26. http://www.lib.com.ua – офіційний сайт Електронної бібліотеки.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Українаuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
È visualizzato nelle collezioni:241 — Готельно-ресторанна справа (бакалаври)

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
dyplom_ Shpak L_V_2024.pdf922,78 kBAdobe PDFVisualizza/apri
Авторська довідка_Шпак.docx20,45 kBMicrosoft Word XMLVisualizza/apri


Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.

Strumenti di amministrazione