Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45809
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЛялик, Анастасія Тарасівна-
dc.contributor.advisorLialyk, Anastasiia-
dc.contributor.authorБожик, Лілія Іванівна-
dc.contributor.authorBozhyk, Liliia-
dc.date.accessioned2024-07-04T10:25:47Z-
dc.date.available2024-07-04T10:25:47Z-
dc.date.issued2024-
dc.date.submitted2024-
dc.identifier.citationБожик Л. І. Проєкт реконструкції цеху ТОВ «Продлюкс плюс» у м. Тернопіль для розширення асортименту житніх виробів із солодом : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. А. Т. Лялик. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 84 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45809-
dc.description.abstractТемою кваліфікаційної роботи є «Проєкт реконструкції цеху ТОВ «Продлюкс плюс» у м. Тернопіль з метою розширення асортименту житніх виробів з солодом». Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, списку використаної літератури, до якої входить 22 позиції. Загальний обсяг роботи становить 84 сторінки, в яких використано 99 формул, а також наведено 23 таблиці. Згідно з завданням, передбачено виробництво хліба «Карельський» з пшеничного борошна другого сорту та борошна житнього сіяного масою 0,5 кг, та хліба «Ризький» з пшеничного борошна першого сорту та борошна житнього сіяного масою 0,8 кг. Першим розділом даної роботи є техніко-економічне обґрунтування проєкту. До нього відносяться: історія заснування підприємства та перспективи його розвитку, техніко-економічна характеристика, яка, зокрема, включає SWOT-аналіз реконструкції цеху, обґрунтування асортименту, характеристика сировинної зони та каналів збуту. Другий розділ бакалаврської кваліфікаційної роботи містить технологічну частину, яка включає теоретичний опис основних технологічних процесів та необхідні технологічні розрахунки, до яких відносяться: обчислення продуктивності печей, пофазних та виробничих рецептур, технологічних параметрів, виходу виробів, витрати сировини, площ для зберігання сировини та продукції тощо. Також у цьому розділі здійснюється підбір технологічного обладнання. У третьому розділі розкриті аспекти безпеки життєдіяльності та охорони праці Також до кваліфікаційної роботи входять 5 листів креслення, де наведено план цеху, поздовжній розріз та поперечний переріз цеху в осях а також апаратурно-технологічні схеми виробництваuk_UA
dc.description.abstractThe topic of the qualification work is "Reconstruction project of the workshop at LLC "Prodlyuks Plus" in Ternopil city to expand the assortment of rye products with malt" The qualification work consists of an introduction, three sections, a list of used literature, which includes 22 items. The total volume of the work is 84 pages, in which 99 formulas are used, and 23 tables are also given. According to the task, the production of "Karelian" bread from second-grade wheat flour and rye seeded flour weighing 0.5 kg, and "Ryzky" bread from first-grade wheat flour and rye seeded flour weighing 0.8 kg is planned. The first section of this work is the technical and economic justification of the project. It includes: the history of the establishment of the enterprise and prospects for its development, technical and economic characteristics, which, in particular, includes a SWOT analysis of the reconstruction of the workshop, justification of the assortment, characteristics of the raw material area and sales channels. The second section of the bachelor's qualification work contains the technological part, which includes a theoretical description of the main technological processes and the necessary technological calculations, which include: calculation of the productivity of furnaces, phase and production recipes, technological parameters, output of products, consumption of raw materials, areas for storage of raw materials and products, etc. Also in this section selection of technological equipment is carried out. In the third chapter, the aspects of life safety and occupational health are disclosed Also, the qualification work includes 5 sheets of drawings, which show the plan of the workshop, the longitudinal section and the transverse section of the workshop in the axes, as well as equipment and technological schemes of production.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВСТУП 6 1.ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ 8 1.1 Історія та техніко-економічна характеристика підприємства 8 1.2. Характеристика сировинної зони 10 1.3. Обґрунтування асортименту продукції 10 1.4. Характеристика каналів реалізації продукції 11 2. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 12 2.1 Визначення заходів для реконструкції пекарні з метою розширення асортименту 12 2.2 Вибір обґрунтування та опис технологічних схем 13 2.2.1 Технологічні схеми виробництва 14 2.1.2 Опис технологічних схем виробництва 16 2.3 Характеристика сировини 19 2.4 Технологічні розрахунки 22 2.4.1 Вихідні дані 22 2.4.2 Розрахунок продуктивності печі 25 2.4.3 Розрахунок пофазних рецептур 27 2.4.4 Розрахунок виходу виробів 37 2.4.5 Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів 44 2.4.6 Розрахунок витрат сировини, площ складських приміщень для сировини, площ холодильних камер та складів готової продукції 51 2.4.7 Розрахунок і підбір технологічного обладнання 57 2.5 Технохімічний контроль 73 3.БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОХОРОНА ПРАЦІ 78 3.1 Вплив діяльності людини на довкілля 78 3.2 Долікарська допомога при харчових отруєннях 79 3.3 Протипожежні заходи в технологічному процесі виробництва цеху. 80 ВИСНОВКИ 82 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ 83uk_UA
dc.format.extent84-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectпроєкт, projectuk_UA
dc.subjectцех, shopuk_UA
dc.subjectобладнання, equipmentuk_UA
dc.subjectхліб «Карельський», «Karelian» breaduk_UA
dc.subjectхліб «Ризький», «Riga» breaduk_UA
dc.subjectпіч, ovenuk_UA
dc.subjectтістомісильне устаткування, kneading equipmentuk_UA
dc.titleПроєкт реконструкції цеху ТОВ «Продлюкс плюс» у м. Тернопіль для розширення асортименту житніх виробів із солодомuk_UA
dc.title.alternativeReconstruction project of the workshop at LLC "Prodlyuks Plus" in Ternopil city to expand the assortment of rye products with maltuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Божик Л. І., 2024uk_UA
dc.contributor.committeeMemberДеркач, Андрій Васильович-
dc.contributor.committeeMemberDerkach, Andriy-
dc.coverage.placenameТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject.udc664.644uk_UA
dc.relation.references1. ГСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Технічні умовиuk_UA
dc.relation.references2. ДСТУ 8791:2018 Борошно житнє хлібопекарське. Технічні умовиuk_UA
dc.relation.references3. ДСТУ 3583:2015 Сіль кухонна. Загальні технічні умови.uk_UA
dc.relation.references4. ДСТУ 4623:2023 Цукор. Технічні умовиuk_UA
dc.relation.references5. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умовиuk_UA
dc.relation.references6. ДСТУ 4282:2018 Солод пивоварний ячмінний. Загальні технічні умовиuk_UA
dc.relation.references7. ДСТУ 4498:2005 Патока крохмальна. Технічні умовиuk_UA
dc.relation.references8. ДСТУ 8007:2015 Прянощі. Коріандр. Технічні умовиuk_UA
dc.relation.references9. ДСТУ ISO 7386:2019 Насіння анісове (Pimpinella anisum Linnaeus). Технічні умовиuk_UA
dc.relation.references10. ДСТУ 8494:2015; 8471:2015 Сухофрукти. Технічні умовиuk_UA
dc.relation.references11. ДСТУ ISO 6465:2003 Кмин цілий (Cuminum cyminum Linnaeus). Технічні умовиuk_UA
dc.relation.references12. ДСТУ 7525:2014 Вода питна. Вимоги та методи контролювання якостіuk_UA
dc.relation.references13. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 2019. 580 сuk_UA
dc.relation.references14. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві. К.: Кондор, 2010.uk_UA
dc.relation.references15. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 958 с.uk_UA
dc.relation.references16. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв. / Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287 сuk_UA
dc.relation.referencesТехнологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. — Київ: ЦУЛ, 2017. 432 с.uk_UA
dc.relation.references18. Youcontrol, досьє компанії «Продлюкс Плюс» (електронний ресурс) URL: https://youcontrol.com.ua/catalog/company_details/38303253/uk_UA
dc.relation.references19. StudFiles, Контроль технологічного процесу, (електронний ресурс) URL: https://studfile.net/preview/5585169/page:8/uk_UA
dc.relation.references20. Сай І.О. Технохімконтроль та його значення на виробництва, Бібліотека методичних матеріалів ( електронний ресурс) URL: https://vseosvita.ua/library/tehnohimkontrol-ta-jogo-znacenna-na-virobnictvi-436234.htmluk_UA
dc.relation.references21. Довкілля – мовчазна жертва війни: як російська армія вчиняє екологічні злочини й порушує права людини, LB.UA (електронний ресурс). URL: http://surl.li/uhuvzuk_UA
dc.relation.references22. Янко Р.М. Перша допомога при харчових отруєннях, Дрогобицька міська поліклініка (електронний ресурс). URL: http://surl.li/uiixwuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Божик_КР.pdf984,03 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Божик_Авторська довідка.pdf230,85 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора