Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45752
Назва: Проєкт реконструкції цеху з впровадженням лінії виробництва булочних виробів на кондитерському підприємстві у м. Тернопіль
Інші назви: Reconstruction project of the workshop with the implementation of a line for the production of roll products at a confectionery enterprise in Ternopil
Автори: Ящурка, Оксана Вадимівна
Yashchurka, Oksana Vadymivna
Бібліографічний опис: Ящурка О. В. Проєкт реконструкції цеху з впровадженням лінії виробництва булочних виробів на кондитерському підприємстві у м. Тернопіль : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. Г. В. Карпик. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 52 с.
Дата публікації: 2024
Дата подання: 2024
Дата внесення: 3-лип-2024
Видавництво: ТНТУ імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ імені Івана Пулюя
Науковий керівник: Карпик, Галина Вікторівна
Karpyk, Galyna
Члени комітету: Кравець, Олег Ігорович
Kravets, Oleh Ihorovych
УДК: 664.661
Теми: молочна сироватка
whey
булка
bread
реконструкція
reconstruction
Діапазон сторінок: 52
Короткий огляд (реферат): Темою кваліфікаційної роботи є «Проєкт реконструкції цеху з впровадженням лінії виробництва булочних виробів на кондитерському підприємстві у м. Тернопіль». Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, списку використаних джерел. Загальний обсяг роботи становить 52 стор. У першому розділі подано обґрунтування заходів з реконструкції. В другому розділі проілюстрована технологічна частина, яка складається з таких частин: вибір, опис технологічних схем виготовлення запроєктованого асортименту, наведені технологічні розрахунки, які містять у собі розрахунок продуктивності печі, пофазних та виробничих рецептур, виходу виробів, витрат сировини і площ для її зберігання. Третій розділ містить інформацію про основи охорони праці та безпеку життєдіяльності.
The topic of the qualification work is "The project of reconstruction of the shop with the introduction of the production line of bakery products at the confectionery enterprise in the city of Ternopil". The qualification work consists of an introduction, three sections, and a list of used sources. The total volume of the work is 52 pages. The first chapter presents the rationale for the reconstruction measures. In the second chapter, the technological part is illustrated, which consists of the following parts: selection, description of technological schemes for the production of the designed assortment, technological calculations are given, which include the calculation of the productivity of the furnace, phase and production recipes, output of products, consumption of raw materials and areas for its storage. The third section contains information on the basics of occupational health and safety.
Зміст: Вступ 6 1. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ЗАХОДІВ З РЕКОНСТРУКЦІЇ 7 2. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 10 2.1 Опис технологічних схем виробництва булок 10 2.2. Характеристика сировини 11 2.3. Технологічні розрахунки 15 2.3.1 Розрахунок продуктивності печей 16 2.3.2 Пофазні рецептури 19 2.3.3 Розрахунок виходу булок 24 2.3.4 Розрахунок виробничих рецептур 28 2.3.5 Розрахунок площ складських приміщень 29 2.4 Розрахунок та підбір технологічного обладнання 32 2.5 Технохімічний контроль виробництва 43 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ І ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ 45 Список використаних літературних джерел 51
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45752
Власник авторського права: © Ящурка О. В., 2024
Перелік літератури: 1. URL: https://irp.te.ua/i-qq/
2. . H. Karpyk et al. Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of Lviv National University of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 2021, Vol. 23, № 96. P. 3-7.
3. Г.В. Карпик та ін. Особливості виробництва булочних виробів з Rheum L. /, Хімія, технологія речовин та їх застосування. Харчові технології Видавництво Львівської політехніки, Випуск 2, № 5, 2022.
4. Karpyk H., Sventa N. Stabilization of consumer characteristics of bread made from wheat flour with reduced baking properties. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 26(101), 2024, Р. 41-47. https://doi.org/10.32718/nvlvet-f10107
5. Дробот В.І Технологія хлібопекарського виробництва – Київ, «Логос» 2002 – 365 с.
6. ДСТУ 46.004-99. Борошно пшеничне. Чинний від 2009-08-15. Вид. офіц. Київ : Київський інститут хлібопродуктів, 1999.
7. ДСТУ 4812:2007. Дріжджі хлібопекарські пресовані. Чинний від. 2009-03-26. Вид. офіц. Київ : Держспоживстандарт України, 2009.
8. ДСТУ 3583:2015 Сіль кухонна. Загальні технічні умови. Чинний від 2017-07-01. Вид. офіц. Київ : ТК 58 «Вироби соляної промисловості», 2015.
9. ДСТУ 4623:2023 Цукор. Технічні умови. 01.11.2023. Інститут продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук (ІПР НААН).
10. ДСТУ 7515:2014 Сироватка молочна. Технічні умови. 01.02.2015. Національна асоціація молочників України «Укрмолпром».
11. Дробот В.І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. Київ: Руслана, 1998.415 с.
12. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві / В.І. Дробот та ін. Київ : Кондор, 2010. 440 с.
13. Самойчук К.О. та ін. Технологічне обладнання хлібопекарської і макаронної галузі: навчальний посібник. Київ : ПрофКнига, 2021. 372 с.
14. Klima Miwe [https://pekar.com.ua/ua/p1795284663-shkaf-rasstojka-dlya.html
15. Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання / О.М. Крупа та ін. Тернопіль : ТНТУ, 2023. 34 с.
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота .pdf1,11 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Авторська довідка Ящурка О..pdf691,88 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора