Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45752
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКарпик, Галина Вікторівна-
dc.contributor.advisorKarpyk, Galyna-
dc.contributor.authorЯщурка, Оксана Вадимівна-
dc.contributor.authorYashchurka, Oksana Vadymivna-
dc.date.accessioned2024-07-03T10:19:24Z-
dc.date.available2024-07-03T10:19:24Z-
dc.date.issued2024-
dc.date.submitted2024-
dc.identifier.citationЯщурка О. В. Проєкт реконструкції цеху з впровадженням лінії виробництва булочних виробів на кондитерському підприємстві у м. Тернопіль : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. Г. В. Карпик. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 52 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45752-
dc.description.abstractТемою кваліфікаційної роботи є «Проєкт реконструкції цеху з впровадженням лінії виробництва булочних виробів на кондитерському підприємстві у м. Тернопіль». Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, списку використаних джерел. Загальний обсяг роботи становить 52 стор. У першому розділі подано обґрунтування заходів з реконструкції. В другому розділі проілюстрована технологічна частина, яка складається з таких частин: вибір, опис технологічних схем виготовлення запроєктованого асортименту, наведені технологічні розрахунки, які містять у собі розрахунок продуктивності печі, пофазних та виробничих рецептур, виходу виробів, витрат сировини і площ для її зберігання. Третій розділ містить інформацію про основи охорони праці та безпеку життєдіяльності.uk_UA
dc.description.abstractThe topic of the qualification work is "The project of reconstruction of the shop with the introduction of the production line of bakery products at the confectionery enterprise in the city of Ternopil". The qualification work consists of an introduction, three sections, and a list of used sources. The total volume of the work is 52 pages. The first chapter presents the rationale for the reconstruction measures. In the second chapter, the technological part is illustrated, which consists of the following parts: selection, description of technological schemes for the production of the designed assortment, technological calculations are given, which include the calculation of the productivity of the furnace, phase and production recipes, output of products, consumption of raw materials and areas for its storage. The third section contains information on the basics of occupational health and safety.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ 6 1. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ЗАХОДІВ З РЕКОНСТРУКЦІЇ 7 2. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 10 2.1 Опис технологічних схем виробництва булок 10 2.2. Характеристика сировини 11 2.3. Технологічні розрахунки 15 2.3.1 Розрахунок продуктивності печей 16 2.3.2 Пофазні рецептури 19 2.3.3 Розрахунок виходу булок 24 2.3.4 Розрахунок виробничих рецептур 28 2.3.5 Розрахунок площ складських приміщень 29 2.4 Розрахунок та підбір технологічного обладнання 32 2.5 Технохімічний контроль виробництва 43 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ І ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ 45 Список використаних літературних джерел 51uk_UA
dc.format.extent52-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectмолочна сироваткаuk_UA
dc.subjectwheyuk_UA
dc.subjectбулкаuk_UA
dc.subjectbreaduk_UA
dc.subjectреконструкціяuk_UA
dc.subjectreconstructionuk_UA
dc.titleПроєкт реконструкції цеху з впровадженням лінії виробництва булочних виробів на кондитерському підприємстві у м. Тернопільuk_UA
dc.title.alternativeReconstruction project of the workshop with the implementation of a line for the production of roll products at a confectionery enterprise in Ternopiluk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Ящурка О. В., 2024uk_UA
dc.contributor.committeeMemberКравець, Олег Ігорович-
dc.contributor.committeeMemberKravets, Oleh Ihorovych-
dc.coverage.placenameТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject.udc664.661uk_UA
dc.relation.references1. URL: https://irp.te.ua/i-qq/uk_UA
dc.relation.references2. . H. Karpyk et al. Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of Lviv National University of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 2021, Vol. 23, № 96. P. 3-7.uk_UA
dc.relation.references3. Г.В. Карпик та ін. Особливості виробництва булочних виробів з Rheum L. /, Хімія, технологія речовин та їх застосування. Харчові технології Видавництво Львівської політехніки, Випуск 2, № 5, 2022.uk_UA
dc.relation.references4. Karpyk H., Sventa N. Stabilization of consumer characteristics of bread made from wheat flour with reduced baking properties. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 26(101), 2024, Р. 41-47. https://doi.org/10.32718/nvlvet-f10107uk_UA
dc.relation.references5. Дробот В.І Технологія хлібопекарського виробництва – Київ, «Логос» 2002 – 365 с.uk_UA
dc.relation.references6. ДСТУ 46.004-99. Борошно пшеничне. Чинний від 2009-08-15. Вид. офіц. Київ : Київський інститут хлібопродуктів, 1999.uk_UA
dc.relation.references7. ДСТУ 4812:2007. Дріжджі хлібопекарські пресовані. Чинний від. 2009-03-26. Вид. офіц. Київ : Держспоживстандарт України, 2009.uk_UA
dc.relation.references8. ДСТУ 3583:2015 Сіль кухонна. Загальні технічні умови. Чинний від 2017-07-01. Вид. офіц. Київ : ТК 58 «Вироби соляної промисловості», 2015.uk_UA
dc.relation.references9. ДСТУ 4623:2023 Цукор. Технічні умови. 01.11.2023. Інститут продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук (ІПР НААН).uk_UA
dc.relation.references10. ДСТУ 7515:2014 Сироватка молочна. Технічні умови. 01.02.2015. Національна асоціація молочників України «Укрмолпром».uk_UA
dc.relation.references11. Дробот В.І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. Київ: Руслана, 1998.415 с.uk_UA
dc.relation.references12. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві / В.І. Дробот та ін. Київ : Кондор, 2010. 440 с.uk_UA
dc.relation.references13. Самойчук К.О. та ін. Технологічне обладнання хлібопекарської і макаронної галузі: навчальний посібник. Київ : ПрофКнига, 2021. 372 с.uk_UA
dc.relation.references14. Klima Miwe [https://pekar.com.ua/ua/p1795284663-shkaf-rasstojka-dlya.htmluk_UA
dc.relation.references15. Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання / О.М. Крупа та ін. Тернопіль : ТНТУ, 2023. 34 с.uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота .pdf1,11 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Авторська довідка Ящурка О..pdf691,88 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора