Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45726
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКарпик, Галина Вікторівна-
dc.contributor.advisorKarpyk, Galyna Viktorivna-
dc.contributor.authorТурчик, Сергій Ярославович-
dc.contributor.authorTurchyk, Serhiy Yaroslavovych-
dc.date.accessioned2024-07-02T18:45:25Z-
dc.date.available2024-07-02T18:45:25Z-
dc.date.issued2024-
dc.date.submitted2024-
dc.identifier.citationТурчик С.Я. Проєкт технічного переоснащення хлібобулочного цеху ФОП Курагеу Я.Г. у с. Світязь, Шацького району, Волинської області з впровадженням у виробництво хліба із житнього борошна : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 181 - харчові технології / наук. кер. Г. В. Карпик. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 63 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45726-
dc.description.abstractВ кваліфікаційній роботі на тему «Проєкт технічного переоснащення хлібобулочного цеху ФОП Курагеу Я.Г. у с. Світязь, Шацького району, Волинської області з впровадженням у виробництво хліба із житнього борошна» оцінено структуру асортименту хлібобулочних виробів. Розглянуто фактори, що впливають на вибір асортименту. Обґрунтовано соціальну і економічну доцільність проведення реконструкції цеху для встановлення технологічної лінії виробництва житньо-пшеничного хліба на заквасці. Виконанні технологічні розрахунки з визначенням потреби підприємства в технологічному обладнанні, сировині, площах виробничих і складських приміщень. Пояснювальна записка вміщує 3 розділи технологічного обґрунтування й розрахунків, 14 табл., 24 літературних джерела. Всього – 63 сторінки.uk_UA
dc.description.abstractIn the qualification work on the topic "The project of technical re-equipment of the bakery shop of FOP Kurageu Y.G. in the village Svityaz, Shatsky district, Volyn region with the introduction of bread from rye flour into production" evaluated the structure of the range of bakery products. The factors influencing the choice of assortment are considered. The social and economic expediency of carrying out the reconstruction of the workshop to establish a technological line for the production of rye-wheat bread on sourdough is substantiated. Performed technological calculations with determination of the enterprise's need for technological equipment, raw materials, areas of production and warehouse premises. The explanatory note contains 3 sections of technological substantiation and calculations, 14 tables, 24 literary sources. Total - 63 pages.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ 6 1 Техніко-економічне обґрунтування проєктних рішень 7 1.1 Загальна характеристика підприємства. Обґрунтування вибору асортименту 7 1.2 Характеристика сировини 10 2 Технологічна частина 14 2.1 Обґрунтування вибору технологічної схеми виробництва хліба Луцький й батонів особливих 14 2.2 Опис технологічної схеми виробництва хліба Луцький й батонів особливих 15 2.3 Підбір та розрахунок печей 21 2.4 Розрахунок пофазних рецептур 23 2.5 Розрахунок виходу виробів 28 2.6 Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів 32 2.7 Розрахунок витрат і запасів сировини, площ складських приміщень 35 2.8 Розрахунок і вибір технологічного обладнання 38 2.9 Нормативна характеристика запроєктованого асортименту 48 2.10 Технохімічний контроль виробництва 49 3 Безпека життєдіяльності, основи охорони праці 53 Висновки 58 Список використаних джерел 59 Додатки 62uk_UA
dc.format.extent63-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectхліб, breaduk_UA
dc.subjectбатон, loafuk_UA
dc.subjectрецептура, recipeuk_UA
dc.subjectсировина, raw materialsuk_UA
dc.subjectтехнологічне обладнання, technological equipmentuk_UA
dc.titleПроєкт технічного переоснащення хлібобулочного цеху ФОП Курагеу Я.Г. у с. Світязь, Шацького району, Волинської області з впровадженням у виробництво хліба із житнього борошнаuk_UA
dc.title.alternativeProject for the technical modernization of the bakery owned by individual entrepreneur Ya. G. Kurageu in the village of Svitiaz, Shatsk district, Volyn region, with the introduction of rye flour bread into productionuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Турчик С.Я., 2024uk_UA
dc.contributor.committeeMemberЗварич, Наталя Миколаївна-
dc.contributor.committeeMemberZvarych, Natalia Mykolaivna-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject.udc664.661uk_UA
dc.relation.references1. Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання / О.М. Крупа та ін. Тернопіль : ТНТУ, 2023. 34 с.uk_UA
dc.relation.references2. Шацька селищна територіальна громада URL: https://shsrada.gov.ua/structure/uk_UA
dc.relation.references3. Не варто ігнорувати жито URL: https://ukurier.gov.ua/uk/articles/ne-varto-ignoruvati-zhito/uk_UA
dc.relation.references4. Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва. Київ : «Логос», 2002. 365 с.uk_UA
dc.relation.references5. ДСТУ 46.004-99. Борошно пшеничне. Чинний від 2009-08-15. Вид. офіц. Київ : Київський інститут хлібопродуктів, 1999.uk_UA
dc.relation.references6. ДСТУ 4812:2007. Дріжджі хлібопекарські пресовані. Чинний від. 2009-03-26. Вид. офіц. Київ : Держспоживстандарт України, 2009.uk_UA
dc.relation.references7. ДСанПіН 2.2.4-171-10uk_UA
dc.relation.references8. ДСТУ 7525:2014 Вода питна. Вимоги та методи контролювання якості. Чинний від 2015-01-02. Вид. офіц. Київ : Інститут колоїдної хімії та хімії води ім. А. В. Думанського НАН України (ІКХХВ НАН України), 2014.uk_UA
dc.relation.references9. ДСТУ 3583:2015 Сіль кухонна. Загальні технічні умови. Чинний від 2017-07-01. Вид. офіц. Київ : ТК 58 «Вироби соляної промисловості», 2015.uk_UA
dc.relation.references10. Karpyk H., Kukhtyn M., Selskyi V., Nazarko I., Pokotylo O., Haidamaka M. Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of Lviv National University of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. 2021, Vol. 23. № 96. P. 3-7.uk_UA
dc.relation.references11.Карпик Г.В., Вічко О. І., Копчак Н. Г., Швед О.В. Особливості виробництва булочних виробів з Rheum L. Хімія, технологія речовин та їх застосування. Харчові технології. Видавництво Львівської політехніки, Випуск 2. № 5. 2022.uk_UA
dc.relation.references12. Karpyk H., Sventa N. Stabilization of consumer characteristics of bread made from wheat flour with reduced baking properties. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 26(101), 2024, Р. 41-47. https://doi.org/10.32718/nvlvet-f10107uk_UA
dc.relation.references13. Дробот В.І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. Київ : Руслана, 1998. 416 с.uk_UA
dc.relation.references14. Калинівський машинобудівний завод URL: https://www.kmbp.com.ua/produktsiya/rishennia-dlia-khlibopekarskoi-promyslovosti/pechi-khlibopekarski/pich-khlibopekarska-a2-khpkuk_UA
dc.relation.references15. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві / В.І.Дробот та ін. Київ : Кондор, 2010. 440 с.uk_UA
dc.relation.references16. Самойчук К.О. та ін. Технологічне обладнання хлібопекарської і макаронної галузі: навчальний посібник. Київ : ПрофКнига, 2021. 372 с.uk_UA
dc.relation.references17. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв : підручник / В.Ф. Петько та ін. К. : ЦНЛ, 2007. 432 c.uk_UA
dc.relation.references18. ДСТУ 4583:2006 Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна. Загальні технічні умовиuk_UA
dc.relation.references19. ДСТУ 9188:2022 «Вироби хлібобулочні. Органолептичне оцінювання показників якості».uk_UA
dc.relation.references20. ДСТУ 7045:2009 Вироби хлібобулочні. Методи визначання фізико-хімічних показників. Київ : Держспоживстандарт України, 2009.uk_UA
dc.relation.references21.Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів : навчальний посібник / за ред. чл.-кор. В.І. Дробот К. : Кондор-Видавництво, 2015. 958 с.uk_UA
dc.relation.references22. ДСТУ 7044:2009 «Правила приймання, методи відбирання проб, методи визначення органолептичних показників і маси виробів»uk_UA
dc.relation.references23. Стручок В.С. Безпека в надзвичайних ситуаціях : методичний посібник для всіх спеціальностей денної та заочної (дистанційної) форм навчання. Тернопіль : ФОП Паляниця В. А. 156 с. URL: https://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39196.uk_UA
dc.relation.references24. Гандзюк М.П , Степанець І Ф, Вендичанський В.Н., Литвиненко А.М., Іваненко. О. В. Основи охорони праці. Купчик М.П. та ін. К. : Основа, 2000. 416 с.uk_UA
dc.relation.references25. https://te.dsp.gov.ua/ohorona-pratsi-na-pidpryyemstvi-shho-potribno-znaty/uk_UA
dc.identifier.citationenTurchyk Serhiy Project for the technical modernization of the bakery owned by individual entrepreneur Ya. G. Kurageu in the village of Svitiaz, Shatsk district, Volyn region, with the introduction of rye flour bread into production: work for obtaining a bachelor's degree: special. 181 - food technology / science. driver G. V. Karpyk. Ternopil: Ternopil National Technical University named after Ivan Pulyu, 2024. 63 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора