Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45205
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorВладимир, Ольга Михайлівана-
dc.contributor.advisorVladymyr, Olha-
dc.contributor.authorКоролик, Світлана Анатоліївна-
dc.contributor.authorKorolyk, Svitlana-
dc.date.accessioned2024-06-12T13:17:24Z-
dc.date.available2024-06-12T13:17:24Z-
dc.date.issued2024-06-
dc.date.submitted2024-06-
dc.identifier.citationКоролик С. А. Особливості управління підприємствами мережевого готельного господарства (на прикладі ТОВ «Міжнародно-діловий центр» готель «Hilton Kyiv») : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 — готельно-ресторанна справа“ / наук. кер. О. М. Владимир. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024. 92 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45205-
dc.description.abstractКоролик С. А. Особливості управління підприємствами мережевого готельного господарства (на прикладі ТОВ «Міжнародно-діловий центр» готель «Hilton Kyiv»). Кваліфікаційна робота бакалавра (92 с., 7 рис., 13 табл., 76 літ. джерел) за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. Факультет економіки та менеджменту. – Тернопіль, 2024. Дана бакалаврська робота присвячена розгляду особливостей управління підприємствами мережевого готельного господарства. У процесі дослідження розглянуто питання теоретико-методичних засад управління підприємствами мережевого готельного господарства. У роботі досліджено особливості діяльності ТОВ «Міжнародно-діловий центр» готель «Hilton Kyiv». З метою удосконалення управління запропоновано оптимізувати стратегію розвитку ТОВ «Міжнародно-діловий центр» готель «Hilton Kyiv», а також забезпечити навчання працівників Товариства за програмою підготовки успішним менеджерів готельної мережі «Hilton Hotels&Resorts» – Management Development Program. Практична значимість роботи. Результати проведеного дослідження створюють основу для подальших досліджень й практичного вирішення проблеми управління підприємствами мережевого готельного господарства шляхом впровадження запропонованих рекомендацій у роботу ТОВ «Міжнародно-діловий центр» готель «Hilton Kyiv».uk_UA
dc.description.abstractKorolyk S. A. Some specific features of the chain hotel business enterprises management (LLC “International Business Center” hotel «Hilton Kyiv» as a case study). Qualification work of a bachelor (92 p., 7 fig., 13 tab., 76 lit.) on a specialty 241 “Hotel and restaurant business”. – Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University. Faculty of Economics and Management. – Ternopil, 2024. This bachelor's thesis is devoted to the consideration of some specific features of the chain hotel business enterprises management. During the research, the issue of theoretical and methodological principles of the chain hotel business enterprises management was considered. The peculiarities of the activities of the LLC «International Business Center» hotel «Hilton Kyiv» are investigated in this bachelor’s thesis. To improve management, it is proposed to optimize the development strategy of the LLC «International Business Center» hotel «Hilton Kyiv», as well as to ensure the training of the Company's employees according to the program for training successful managers of the hotel’s chain «Hilton Hotels&Resorts» – Management Development Program. The practical significance of the work. The results of the conducted research create a basis for further research and a practical solution to the problem of managing enterprises of the chain hotel industry by implementing the proposed recommendations for the work of the LLC «International Business Center» hotel «Hilton Kyiv».uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ...6 Розділ 1. Теоретичні основи управління підприємствами мережевого готельного господарства ...10 1.1. Сутність та значення мережевих підприємств у розвитку економіки 10 1.2. Особливості становлення та функціонування готельних мережевих підприємств ...16 1.3. Основні засади та моделі управління підприємством мережевого готельного господарства ...23 Висновки до розділу 1...29 Розділ 2. Особливості управління ТОВ «Міжнародно діловий центр» готель «Hilton Kyiv» … 31 2.1. Загальна характеристика підприємства ТОВ «Міжнародно-діловий центр» готель «Hilton Kyiv» …31 2.2. Управлінські заходи ТОВ «Міжнародно-діловий центр» готель «Hilton Kyiv» ...40 2.3. Аналіз фінансових результатів діяльності ТОВ «Міжнародно-діловий центр» готель «Hilton Kyiv» ...48 Висновки до розділу 2...59 РОЗДІЛ 3. Напрями удосконалення управління ТОВ «Міжнародно-діловий центр» готель «Hilton Kyiv»… 60 3.1. Перспективи стратегічного управління ТОВ «Міжнародно-діловий центр» готель «Hilton Kyiv» як учасника міжнародної готельної мережі «Hilton Hotels&Resorts»... 60 3.2. Заходи із вдосконалення управління ТОВ «Міжнародно-діловий центр» готель «Hilton Kyiv» ...67 Висновки до розділу 3...70 Розділ 4. Безпека життєдіяльності, основи охорони праці... 71 4.1. Основи охорони праці в галузі ...71 4.2. Засади безпеки життєдіяльності на підприємстві...72 Висновки до розділу 4...81 Висновки ...82 Список використаної літератури ...84 Додаткиuk_UA
dc.format.extent1-92-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectготельний бізнесuk_UA
dc.subjectмережеве готельне господарствоuk_UA
dc.subjectмоделі управлінняuk_UA
dc.subjectстратегічний розвитокuk_UA
dc.subjectумови воєнного часуuk_UA
dc.subjectантикризове управлінняuk_UA
dc.subjectменеджмент в умовах кризиuk_UA
dc.subjectmanagementuk_UA
dc.subjecthotel businessuk_UA
dc.subjectchain hotel managementuk_UA
dc.subjectmanagement modelsuk_UA
dc.subjectstrategic developmentuk_UA
dc.subjectwartime conditionsuk_UA
dc.subjectanti-crisis managementuk_UA
dc.subjectmanagement in crisisuk_UA
dc.titleОсобливості управління підприємствами мережевого готельного господарства (на прикладі ТОВ «Міжнародно-діловий центр» готель «Hilton Kyiv»)uk_UA
dc.title.alternativeSome specific features of the chain hotel business enterprises management (LLC “International Business Center” hotel “Hilton Kyiv” as a case study)uk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Королик С.А., 2024uk_UA
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.relation.references1. Волощенко К. Ю., Хімічева Г. І., Зенкін А. С., Іванов П. В. Розробка організаційно-функціональної моделі управління віртуальними підприємствами. Менеджмент виробництва. 2022. С. 220-224. URL: https://ela.kpi.ua/server/api/core/bitstreams/44828200-7fe1-4e76-9f28- 19cf8587f6f0/contentuk_UA
dc.relation.references2. Вікторов Б.В. Соціально-економічна сутність мережевих підприємств. Вчені записки Університету «КРОК». 2019. №2 (54). URL: file:///C:/Users/Olha/Desktop/%D0%9A%D0%90%D0%A0%D0%A2%D0%9 E%D0%93%D0%A0%D0%90%D0%A4%D0%86%D0%AF_%D0%9F%D0 %A0%D0%95%D0%97%D0%95%D0%9D%D0%A2/koval yana,+%D0%92%D1%87%D0%B5%D0%BD%D1%96+%D0%B7%D0%B0 %D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B8+%D0%A3%D0%BD%D1 %96%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%B8%D1%82%D0%B5%D1 %82%D1%83+%E2%84%962+(54)++-8-16.pdfuk_UA
dc.relation.references3. Castells M. The Information Age: Economy, Society and Culture. The Rise of the Network Society. Oxford: Wiley Blackwell. 2010. Volume 1.uk_UA
dc.relation.references4. Paturel R., Vallerand J. Essai delaboration d‘une methodologie de developpement strategique d‘une organisation-reseau. Economies et Sociétés – Sciences de Gestion. 1999. P. 121-143.uk_UA
dc.relation.references5. Магомедова А. М. Передумови розвитку мережевих структур у національній економіці. Теоретичні та прикладні питання економіки. 2012. Вип. 27. С. 375-379.uk_UA
dc.relation.references6. Сущенко О. А., Буздаков Л. М. Розвиток управління мережевими формами взаємодії бізнесструктур. Управління проектами та розвиток виробництва. 2011. № 3(39). С. 52–56.uk_UA
dc.relation.references7. Парубець О. М. Дослідження сутності мережевих об‘єднань транспорту як економічної категорії. Технологічний аудит і резерви виробництва. 2016. № 1/3(27). С. 37-40.uk_UA
dc.relation.references8. Jones C., Hesterly W. S., Borgatty S. P. A general theory of network governance: exchange conditions and social mechanisms. Academy of Management Review. 1997. № 22(4). рр. 911-945.uk_UA
dc.relation.references9. Дзядук Т. В. Переваги та негативні ефекти формування мережевих підприємств. Інвестиції: практика та досвід. 2010. № 10. С. 36-38uk_UA
dc.relation.references10. Малюта Л.Я. Мельник Л.М., Нагорняк Г.С., Шерстюк Р.П. Організаційно економічні засади розвитку інноваційного процесу вітчизняних закладів готельно-ресторанної сфери в туристичному контексті. Соціально економічні проблеми і держава. 2017. Вип. 1(16). С.148-158.uk_UA
dc.relation.references11. Малюта Л.Я. Мельник Л.М., Нагорняк Г.С., Шерстюк Р.П. Сучасне прогресивне обладнання й оснащення закладів готельно-ресторанного господарства. Інновації: соціально-економічні та безпекові стратегії розвитку: Матеріали VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ імені Івана Пулюя, академіка НАН України М. Г. Чумаченка. Тернопіль. 23 березня 2018 року. С 46-47.uk_UA
dc.relation.references12. Руденко В.П. Основи готельної справи. Київ: Центр учбової літератури, 2011. 368 с.uk_UA
dc.relation.references13. Бунтова Н.В. Перспективи інтеграції України в міжнародний ринок готельних послуг. Вісник ОНУ імені І.І. Мечникова. 2016. Т. 21. Вип. 4 (46). С. 16–19.uk_UA
dc.relation.references14. Басюк О.В. Аналіз світового досвіду функціонування готельних ланцюгів. Глобальні та національні проблеми економіки. URL: http://global national.in.ua/archive/5-2015/05.pdfuk_UA
dc.relation.references15. Безуглий І.В. Інноваційна основа формування національних готельних мереж України. Глобальні та національні проблеми економіки. Вип.22. 2018. С.136-141. URL: http://global-national.in.ua/archive/22-2018/27.pdfuk_UA
dc.relation.references16. Бурак Т.В. Готельні мережі: еволюція та становлення. Бізнес-Інформ. №8. 2014. С.179-183. URL: https://www.business inform.net/pdf/2014/8_0/179_183.uk_UA
dc.relation.references17. Гарбера О.Є. Сучасні тенденції розвитку світової готельної індустрії. Економічний часопис – ХХІ. № 11-12. 2010. С 37-41.uk_UA
dc.relation.references18. Смаль І. Особливості і проблеми розвитку міжнародного туризму у контексті глобалізаційних процесів. Вісник Львів. ун-ту. Серія міжнародні відносини. 2008. Вип. 24. C. 327-335.uk_UA
dc.relation.references19. Гутник О. Сучасні форми організації і роботи у готельному бізнесі. Вісник Львів. ун-ту. Серія міжнародні відносини. 2008. Вип. 24. C. 64-70uk_UA
dc.relation.references20. Ivanov S., Zhechev, V. Hotel Marketing. Varna: Zangador, 2011.uk_UA
dc.relation.references21. Hotel chain. Collins Online English Dictionary. URL. https://www.collinsdictionary.com/dictionary/english/hotel-chainuk_UA
dc.relation.references22. Ханін І.Г., Білозубенко В.С., Шаблій С.Є. Міжнародні готельні мережі: сутність, ознаки, перспективи розвитку в Україні. Актуальні проблеми економіки. №11 (221). 2019. URL: https://eco-science.net/archive/2019/APE 11- 2019/11.19_topic_Khanin%20I.G.,%20Bilozubenko%20V.S.,%20Shablii%20 S.E.pdfuk_UA
dc.relation.references23. Андренко І.Б., Шестірко А.А. Особливості функціонування готельних ланцюгів в Україні. Економіка та суспільство. 2022. Випуск 40. URL: https://www.researchgate.net/publication/362384451_OSOBLIVOSTI_FUNK CIONUVANNA_GOTELNIH_LANCUGIV_V_UKRAINIuk_UA
dc.relation.references24. Бурак Т. В. Готельні мережі: еволюція та становлення. Бізнес-Інформ. 2014. № 8. URL: www.business-inform.netuk_UA
dc.relation.references25. Go F.M., Pine R. Globalization Strategy in the Hotel Industry. London and New York: Routledge, 1995. 269 рuk_UA
dc.relation.references26. Ingram P. L. The Rise of Hotel Chains in the United States. New York and London: Garland Publishing, Inc., 1996. 159 р.uk_UA
dc.relation.references27. Мунін Г. Б., Карягін Ю. О., Артеменко А. С., Кошиль Ю. В. Франчайзинг у готельно-ресторанному бізнесі: навчальний посібник. [За заг. ред. Л. С. Трофименко і О. О. Гаца]. Київ: Кондор, 2008. 370 с.uk_UA
dc.relation.references28. Андрушків Б.М., Погайдак О.Б., Мельник Л.М. Теоретико-концептуальна основа управління капіталом підприємства готельно-ресторанного господарства. Вісник Запорізького національного університету.Економічні науки. 2016.№4. С. 7-15.uk_UA
dc.relation.references29. Самойленко А.О. Готельні мережі у глобальній індустрії гостинності. Світове господарство і міжнародні економічні відносини.2021. Випуск 60. URL: http://market-infr.od.ua/journals/2021/60_2021/6.pdfuk_UA
dc.relation.references30. Круль Г.Я. Основи готельної справи. Навч. посіб. Київ: Центр навчальної літератури,2019. 280 с.uk_UA
dc.relation.references31. Стойко І., Шерстюк Р. 14 принципів Вільгельма Едвардса Демінга для управління якістю готельно-ресторанних послуг. Соціально-економічні проблеми і держава. 2020. Вип. 1 (22). С. 66-78. URL: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2020/20siigrp.pdfuk_UA
dc.relation.references32. Стойко І. І. Нестандартні закони Роберта Лутца (8 законів крайслер для управління готельно-рестораннм бізнесом). Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій: Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя. Тернопіль: ТНТУ, 2020. С. 264–265.uk_UA
dc.relation.references33. Владимир О. Бізнес-культура сфери міжнародного туризму та готельно ресторанної справи. Феномен культури постглобалізму: зб. мат. І Міжнар. наук.-практ. конф., м. Маріуполь, 2020, Том 1, С. 39-43uk_UA
dc.relation.references34. Вікторов Б.В. Типи мережевих підприємств у міжнародному бізнесі. Вчені записки Університету «КРОК». 2020. №2(58). С. 26-39 URL: https://snku.krok.edu.ua/index.php/vcheni-zapiski-universitetu krok/article/view/291/313uk_UA
dc.relation.references35. Андрушків Б. М., Малюта Л. Я., Островська Г. Й. та ін. Готельно ресторанна справа. Навчально-методичне видання. Книга 1. Тернопіль : ФОП Паляниця В. А., 2018. 268 с.uk_UA
dc.relation.references36. Корж Н.В., Левицька І. В., Онищук Н. В. Готельна справа: Навчальний посібник. Київ:Київ.нац.торг.-екон.ун-т,. Вінниця, ПП «ТД«Едельвейс і К» 2015. 580 сuk_UA
dc.relation.references37. Товариство з обмеженою відповідальністю «Міжнародно-діловий центр» Звіт з управління. URL: http://mdc.kiev.ua/share/report2020/zvit-upr-mdc 2020.pdfuk_UA
dc.relation.references38. Багатофункціональний комплекс «H-Tower». URL: https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D1%82 %D0%BE%D1%84%D1%83%D0%BD%D0%BA%D1%86%D1%96%D0%B E%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B8%D0%B9_%D 0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81 _%C2%ABH-Tower%C2% BBuk_UA
dc.relation.references39. Hilton Kyiv Modern sight in the heart of Kyiv. URL: https://www.linkedin.com/company/hilton-kyiv-hotel/?originalSubdomain=uauk_UA
dc.relation.references40. Не знайшли те, що шукали? напишіть нам і ми підберемо готель відповідно до ваших побажань! Готель «Hilton Kyiv». URL: https://www.avestravel.com.ua/hotel_view/gotel-hilton-kyiv/uk_UA
dc.relation.references41. Офіційний сайт Готелю «Hilton Kyiv». URL: https://hilton-kyiv-hotel kiev.hotelmix.com.uauk_UA
dc.relation.references42. Владимир О. М. Основні тенденції розвитку підприємств готельно ресторанного бізнесу та сфери туризму у 2019-2021 роках. Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації: тези доповідей VІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. Київ: Вид. центр КНУКіМ. 2021. С. 311-315.uk_UA
dc.relation.references43. Владимир О. Еволюція дизайну об’єктів готельно-ресторанного бізнесу: від функціонального до системного підходу. Деміург: ідеї, технології, перспективи дизайну. 2021. Вип.1.(4). С. 45-58.uk_UA
dc.relation.references44. Владимир О. М. Еволюційні зміни у розумінні дизайну об'єктів готельно ресторанного бізнесу. Дизайн після епохи постмодерну: ідеї, теорія, практика: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. Київ: КНУКіМ. 2021. С. 51- 56.uk_UA
dc.relation.references45. Владимир О.М. Дизайн готельних комплексів: практичність та концептуальність. Теоретичні та практичні питання узгодження інтересів розвитку територіальної системи: матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції. Харків: ХНУ імені В. Н. Каразіна. 2020. C. 225-227.uk_UA
dc.relation.references46. Малюта Л., Владимир О., Рудан В. Інтеграція дизайну в готельно ресторанний бізнес: ефекти для туризму та розвитку місцевих громад. Економічний аналіз. 2022. №3(32). С. 307-315.uk_UA
dc.relation.references47. Владимир О., Шерстюк Р. Ейдетика на службі готельно-ресторанного бізнесу: смак, дизайн та етичність застосування International Science Journal of Management, Economics & Finance. 2024. Вип 3 (1) с. 47-61uk_UA
dc.relation.references48. 5-зірковий готель «HILTON KYIV». URL: https://lightek.net.ua/projects/5-zirkovyj-gotel-hilton-kyiv/uk_UA
dc.relation.references49. Let your life power your stay with the Hilton Honors American Express Card. URL: https://www.hilton.com/en/hilton-honors/credit cards/?cid=OH,WW,CobrandNav,MULTIPR,Header,Landing,Events Events#card-Hilton%20Honuk_UA
dc.relation.references50. Готель Hilton Kyiv відновлює роботу з 1 липня URL: https://interfax.com.ua/news/general/841043.htmluk_UA
dc.relation.references51. Жук Ю.І. Готельний бізнес України під час війни: пошук нових сенсів в умовах сучасних викликів. Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації: Матеріали Х Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Київ, 6-7 квітня 2023 р.) Київ: КНУКІМ, 2023. 478 с. С.320-323. URL: https://tourlib.net/statti_ukr/zhuk7.htmuk_UA
dc.relation.references52. Вовк І.П., Вовк Ю.Я. Проблеми і перспективи розвитку готельного бізнесу в Україні. Актуальні задачі сучасних технологій: Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів. 2018 Том 3 С. 142-142.uk_UA
dc.relation.references53. Владимир О., Бажанова Н. Суспільні виклики та соціальна відповідальність бізнесу у час війни. Соціально-економічні проблеми і держава. 2022. Вип. 2 (27). С. 45-62. URL: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2022/22vomucv.pdfuk_UA
dc.relation.references54. Hilton та інші готелі Європи пропонують безкоштовне розміщення для isitukraine.today/uk/blog/220/hilton-ta-insi-goteli jevropi-proponuyut-bezkostovne-rozmishhennya-dlya-ukraincivuk_UA
dc.relation.references55. Біловодська О. А., Кравчук М. О. Порівняльний аналіз позиціонування брендів у готельному бізнесі. Формування та перспективи розвитку підприємницьких структур в рамках інтеграції до європейського простору: матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції. 2020.https://er.knutd.edu.ua/bitstream/123456789/15225/3/%D0%91%D1%96 %D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D1%81%D1%8C%D0% BA%D0%B0_%D0%9A%D1%80%D0%B0%D0%B2%D1%87%D1%83%D0 %BA_%D0%9F%D0%94%D0%90%D0%90.pdfuk_UA
dc.relation.references56. Про готель Hilton Kyiv. URL:https://www.ua.kayak.com/Kiv-Hoteli-Hilton Kyiv.458101.kspuk_UA
dc.relation.references57. Hilton Management Services | Your success is our business. URL: https://managementservices.hilton.com/wp content/uploads/2021/09/hilton_managment_services_overview_2021.pdfuk_UA
dc.relation.references58. Hilton’s Organizational Structure. URL: https://www.organimi.com/organizational-structures/hilton/uk_UA
dc.relation.references59. Chen, Ying-Chang . Wang,Wen Cheng ., Chu, Ying Chien . A Case Study on the Business Performance Management of Hilton Hotels Corp Chen. International Business Research. 2011. Vol. 4, No. 2. URL: file:///C:/Users/Olha/Desktop/%D0%9A%D0%9E%D0%A0%D0%9E%D0%9 B%D0%98%D0%9A/7418-30319-1-PB.pdfuk_UA
dc.relation.references60. Владимир О.М Об’єктивна необхідність фінансування інновацій у готельно-ресторанному бізнесі. Проблеми та перспективи розвитку підприємництва: Матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 25 листопада 2016 року). Харків.: ХНАДУ. Т. 1. 330 с. С. 179-180uk_UA
dc.relation.references61. Владимир О.М. Особливості фінансування готельно-ресторанного бізнесу Актуальні задачі сучасних технологій: V міжнар. наук.-техн. конф. молодих учених та студентів. Тернопіль : ТНТУ, 2016. Вип 2. С. 303-304.uk_UA
dc.relation.references62. Владимир О.М. Динаміка валютного курсу національної грошової одиниці України та її вплив на розвиток економіки в цілому Вісник ТАНГ, 2005. №4. С. 67-71.uk_UA
dc.relation.references63. Владимир О. Управління валютними ресурсами – запорука успішного ведення валютної діяльності банку. Соціально-економічні проблеми і держава. 2011. Вип. 2 (5). URL: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2011/11vomvdb.pdfuk_UA
dc.relation.references64. Малюта Л.Я., Мельник Л.М., Нагорняк Г.С., Островська Г.Й. Визначення найважливіших закономірностей стабільного розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства. Галицький економічний вісник. 2020. Вип. 3 (64). С.174-184.uk_UA
dc.relation.references65. Дудкін П.Д. Smart-компоненти у логістиці готельно-ресторанного бізнесу. Особливості розвитку соціального бізнесу в умовах інтеграційних перетворень: матеріали науково-практичного семінару ТНТУ імені Івана Пулюя. Тернопіль. 17 жовтня 2017 року. С.22.uk_UA
dc.relation.references66. Антонюк Т., Паралюш М. Встояти під час війни: як працюють готелі України. URL: https://commercialproperty.ua/analitics/vstoyati-pid-chas viyni-yak-pratsyuyut-goteli-ukraini/uk_UA
dc.relation.references67. Островська Г., Оксана Гладчук О. Стратегія управління підприємствами готельного господарства. Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації: Міжнародна науково-практична конференція. 2022.11.22. С. 21-23uk_UA
dc.relation.references68. Давидюк Ю.В., Ущапівська О.М. Перспективи діяльності міжнародної готельної мережі «Hilton Hotels & Resorts» в Україні. Науково-виробничий журнал «Бізнес-навігатор». 2021. Випуск 1 (62). с.33-38. URL: http://www.business-navigator.ks.ua/journals/2021/62_2021/7.pdfuk_UA
dc.relation.references69. Hilton management development program. URL: https://jobs.hilton.com/us/en/MDPuk_UA
dc.relation.references70. Закон України «Про охорону праці» № 2695-XII від 14.10.92 URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2694-12#Textuk_UA
dc.relation.references71. Кодекс законів про працю України із змінами та доповненнями N 1213-IX від 4.02.2021 URL: https://ips.ligazakon.net/document/view/KD0001?an=901853&ed=2021_02_0 4uk_UA
dc.relation.references72. Закон України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» № 1105-XIV від 23.09.1999. URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1105-14#Textuk_UA
dc.relation.references73. Дії населення в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характер. Державна служба України з надзвичайних ситуацій. URL: https://dsns.gov.ua/uk/abetka-bezpeki/diyi-naselennya-v-umovax-nadzvicainix situacii-vojennogo-xarakteuk_UA
dc.relation.references74. Стручок В.С. Безпека в надзвичайних ситуаціях. Методичний посібник для здобувачів освітнього ступеня «магістр» всіх спеціальностей денної та заочної (дистанційної) форм навчання. Тернопіль: ФОП Паляниця В. А., 2022. 156 с. URL: https://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39196.uk_UA
dc.relation.references75. Інструкція першочергових дій персоналу і посадових осіб підприємств, установ та організацій у разі загрози виникнення терористичних або диверсійних актів. Департамент освіти і науки. URL: https://don.kyivcity.gov.ua/files/2015/4/28/bezpeka_zakladiv_new.pdfuk_UA
dc.relation.references76. Королик С., Владимир О. Підприємства мережевого готельного господарства: нові виклики та перспективи розвитку. Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика:. збірник тез доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених з міжнародною участю (30 травня 2024 року, м. Львів). Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2024.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Українаuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:241 — Готельно-ресторанна справа (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
dyplom_ Korolyk S_A_2024.pdf2,56 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Авторська довідка_Королик.docx18,13 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора