Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44956

Tytuł: Дослідження параметрів 3Д друку
Inne tytuły: Research of 3D printing parameters
Authors: Харів, І.
Ремез, Р.
Кравець, Й.
Ящишин, І.
Khariv, I.
Remez, R.
Kravets, Y.
Yashchyshyn, I.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Cytat: Дослідження параметрів 3Д друку / Харів І., Ремез Р., Кравець Й., Ящишин І. // Ⅶ МСНТК, 25-26 квітня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 319–320. — (Хімічна та біоінженерія).
Bibliographic description: Khariv I., Remez R., Kravets Y., Yashchyshyn I. (2024) Doslidzhennia parametriv 3D druku [Research of 3D printing parameters]. Ⅶ MCNTK (Tern., 25-26 April 2024), pp. 319-320 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2024
Materials of the Ⅶ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2024
Konferencja/wydarzenie: Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Data wydania: 25-kwi-2024
Date of entry: 4-cze-2024
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 25-26 квітня 2024 року
25-26 April 2024
UDC: 681.6
Słowa kluczowe: слайсер
3Д друк
філамент
slicer
3D printing
filament
Strony: 2
Zakres stron: 319-320
Główna strona: 319
Strona końcowa: 320
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44956
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
Związane URL literatura: https://core.ac.uk/download/pdf/151194174.pdf
Wykaz piśmiennictwa: 1. Extrusion-based 3D Printing and Characterization of Edible Materials, 2018. Режим доступу : https://core.ac.uk/download/pdf/151194174.pdf.
References: 1. Extrusion-based 3D Printing and Characterization of Edible Materials, 2018. Access mode : https://core.ac.uk/download/pdf/151194174.pdf.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2024)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi