Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44956

Назва: Дослідження параметрів 3Д друку
Інші назви: Research of 3D printing parameters
Автори: Харів, І.
Ремез, Р.
Кравець, Й.
Ящишин, І.
Khariv, I.
Remez, R.
Kravets, Y.
Yashchyshyn, I.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Бібліографічний опис: Дослідження параметрів 3Д друку / Харів І., Ремез Р., Кравець Й., Ящишин І. // Ⅶ МСНТК, 25-26 квітня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 319–320. — (Хімічна та біоінженерія).
Bibliographic description: Khariv I., Remez R., Kravets Y., Yashchyshyn I. (2024) Doslidzhennia parametriv 3D druku [Research of 3D printing parameters]. Ⅶ MCNTK (Tern., 25-26 April 2024), pp. 319-320 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2024
Materials of the Ⅶ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2024
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Дата публікації: 25-кві-2024
Дата внесення: 4-чер-2024
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 25-26 квітня 2024 року
25-26 April 2024
УДК: 681.6
Теми: слайсер
3Д друк
філамент
slicer
3D printing
filament
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 319-320
Початкова сторінка: 319
Кінцева сторінка: 320
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44956
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://core.ac.uk/download/pdf/151194174.pdf
Перелік літератури: 1. Extrusion-based 3D Printing and Characterization of Edible Materials, 2018. Режим доступу : https://core.ac.uk/download/pdf/151194174.pdf.
References: 1. Extrusion-based 3D Printing and Characterization of Edible Materials, 2018. Access mode : https://core.ac.uk/download/pdf/151194174.pdf.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2024)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.