Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43799

Tytuł: Особливості використання функціональних продуктів у хлібопекарському виробництві
Inne tytuły: Features of the use of functional products in bakery production
Authors: Лялик, А. Т.
Божик, Л. І.
Lialyk, A. T.
I Bozhyk, L.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Cytat: Лялик А. Т. Особливості використання функціональних продуктів у хлібопекарському виробництві / А. Т. Лялик, Л. І. Божик // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 301. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Lialyk A. T., I Bozhyk L. (2023) Osoblyvosti vykorystannia funktsionalnykh produktiv u khlibopekarskomu vyrobnytstvi [Features of the use of functional products in bakery production]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 301 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023
Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023
Konferencja/wydarzenie: ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Data wydania: 6-gru-2023
Date of entry: 21-sty-2024
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V.A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 6-7 грудня 2023 року
6-7 December 2023
UDC: 664.74
Strony: 1
Zakres stron: 301
Główna strona: 301
Strona końcowa: 301
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43799
ISBN: 978-617-7875-71-9
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi