Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43799
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лялик, А. Т. | |
dc.contributor.author | Божик, Л. І. | |
dc.contributor.author | Lialyk, A. T. | |
dc.contributor.author | I Bozhyk, L. | |
dc.coverage.temporal | 6-7 грудня 2023 року | |
dc.coverage.temporal | 6-7 December 2023 | |
dc.date.accessioned | 2024-01-21T14:52:22Z | - |
dc.date.available | 2024-01-21T14:52:22Z | - |
dc.date.created | 2023-12-06 | |
dc.date.issued | 2023-12-06 | |
dc.identifier.citation | Лялик А. Т. Особливості використання функціональних продуктів у хлібопекарському виробництві / А. Т. Лялик, Л. І. Божик // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 301. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-71-9 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43799 | - |
dc.format.extent | 301 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V.A. | |
dc.relation.ispartof | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023 | |
dc.title | Особливості використання функціональних продуктів у хлібопекарському виробництві | |
dc.title.alternative | Features of the use of functional products in bakery production | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.74 | |
dc.identifier.citationen | Lialyk A. T., I Bozhyk L. (2023) Osoblyvosti vykorystannia funktsionalnykh produktiv u khlibopekarskomu vyrobnytstvi [Features of the use of functional products in bakery production]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 301 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.spage | 301 | |
dc.citation.epage | 301 | |
dc.citation.conference | ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
Розташовується у зібраннях: | XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2023_Lialyk_A_T-Features_of_the_use_of_functional_301.pdf | 422,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2023_Lialyk_A_T-Features_of_the_use_of_functional_301.djvu | 17 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2023_Lialyk_A_T-Features_of_the_use_of_functional_301__COVER.png | 427,73 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.