Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43798

Tytuł: Шляхи підвищення енергоєфективності виробництва харчових продуктів
Inne tytuły: Ways of increasing the energy efficiency of food production
Authors: Чорний, П. М.
Фриз, Я. В.
Зварич, Наталія Миколаївна
Chornyi, P. M.
Fryz, Ya. V.
Zvarychf, N. M.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Чорний П. М. Шляхи підвищення енергоєфективності виробництва харчових продуктів / П. М. Чорний, Я. В. Фриз, Наталія Миколаївна Зварич // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 300. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Chornyi P. M., Fryz Ya. V., Zvarychf N. M. (2023) Shliakhy pidvyshchennia enerhoiefektyvnosti vyrobnytstva kharchovykh produktiv [Ways of increasing the energy efficiency of food production]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 300 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023
Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023
Konferencja/wydarzenie: ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Data wydania: 6-gru-2023
Date of entry: 21-sty-2024
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V.A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 6-7 грудня 2023 року
6-7 December 2023
UDC: 664
Strony: 1
Zakres stron: 300
Główna strona: 300
Strona końcowa: 300
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43798
ISBN: 978-617-7875-71-9
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
Związane URL literatura: https://fluidhandlingpro.com/beverage-industry/energy-efficient-food-processing-solutions/
https://www.researchgate.net/publication/339751580Review_of_Energy_Efficiency_Techno-logies_in_the_Food_Industry_Trends_Barriers_and_Opportunities
https://www.food-management.com/archive/energy-efficient-equipment
Wykaz piśmiennictwa: 1.Energy Efficient Food Processing Solutions: веб-сайт. URL: https://fluidhandlingpro.com/beverage-industry/energy-efficient-food-processing-solutions/ (дата звернення: 29.11.2023).
2. Review of Energy Efficiency Technologies in the Food Industry: Trends, Barriers, and Opportunities: веб-сайт. URL: https://www.researchgate.net/publication/339751580Review_of_Energy_Efficiency_Techno-logies_in_the_Food_Industry_Trends_Barriers_and_Opportunities (дата звернення: 29.11.2023).
3. Energy Efficient Equipment: веб-сайт. URL: https://www.food-management.com/archive/energy-efficient-equipment (дата звернення: 30.11.2023).
References: 1.Energy Efficient Food Processing Solutions: veb-sait. URL: https://fluidhandlingpro.com/beverage-industry/energy-efficient-food-processing-solutions/ (Date of appeal: 29.11.2023).
2. Review of Energy Efficiency Technologies in the Food Industry: Trends, Barriers, and Opportunities: veb-sait. URL: https://www.researchgate.net/publication/339751580Review_of_Energy_Efficiency_Techno-logies_in_the_Food_Industry_Trends_Barriers_and_Opportunities (Date of appeal: 29.11.2023).
3. Energy Efficient Equipment: veb-sait. URL: https://www.food-management.com/archive/energy-efficient-equipment (Date of appeal: 30.11.2023).
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi