Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43798

Назва: Шляхи підвищення енергоєфективності виробництва харчових продуктів
Інші назви: Ways of increasing the energy efficiency of food production
Автори: Чорний, П. М.
Фриз, Я. В.
Зварич, Наталія Миколаївна
Chornyi, P. M.
Fryz, Ya. V.
Zvarychf, N. M.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Чорний П. М. Шляхи підвищення енергоєфективності виробництва харчових продуктів / П. М. Чорний, Я. В. Фриз, Наталія Миколаївна Зварич // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 300. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Chornyi P. M., Fryz Ya. V., Zvarychf N. M. (2023) Shliakhy pidvyshchennia enerhoiefektyvnosti vyrobnytstva kharchovykh produktiv [Ways of increasing the energy efficiency of food production]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 300 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023
Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023
Конференція/захід: ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Дата публікації: 6-гру-2023
Дата внесення: 21-січ-2024
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V.A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 6-7 грудня 2023 року
6-7 December 2023
УДК: 664
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 300
Початкова сторінка: 300
Кінцева сторінка: 300
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43798
ISBN: 978-617-7875-71-9
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://fluidhandlingpro.com/beverage-industry/energy-efficient-food-processing-solutions/
https://www.researchgate.net/publication/339751580Review_of_Energy_Efficiency_Techno-logies_in_the_Food_Industry_Trends_Barriers_and_Opportunities
https://www.food-management.com/archive/energy-efficient-equipment
Перелік літератури: 1.Energy Efficient Food Processing Solutions: веб-сайт. URL: https://fluidhandlingpro.com/beverage-industry/energy-efficient-food-processing-solutions/ (дата звернення: 29.11.2023).
2. Review of Energy Efficiency Technologies in the Food Industry: Trends, Barriers, and Opportunities: веб-сайт. URL: https://www.researchgate.net/publication/339751580Review_of_Energy_Efficiency_Techno-logies_in_the_Food_Industry_Trends_Barriers_and_Opportunities (дата звернення: 29.11.2023).
3. Energy Efficient Equipment: веб-сайт. URL: https://www.food-management.com/archive/energy-efficient-equipment (дата звернення: 30.11.2023).
References: 1.Energy Efficient Food Processing Solutions: veb-sait. URL: https://fluidhandlingpro.com/beverage-industry/energy-efficient-food-processing-solutions/ (Date of appeal: 29.11.2023).
2. Review of Energy Efficiency Technologies in the Food Industry: Trends, Barriers, and Opportunities: veb-sait. URL: https://www.researchgate.net/publication/339751580Review_of_Energy_Efficiency_Techno-logies_in_the_Food_Industry_Trends_Barriers_and_Opportunities (Date of appeal: 29.11.2023).
3. Energy Efficient Equipment: veb-sait. URL: https://www.food-management.com/archive/energy-efficient-equipment (Date of appeal: 30.11.2023).
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.