Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43798

Titel: Шляхи підвищення енергоєфективності виробництва харчових продуктів
Sonstige Titel: Ways of increasing the energy efficiency of food production
Autor(en): Чорний, П. М.
Фриз, Я. В.
Зварич, Наталія Миколаївна
Chornyi, P. M.
Fryz, Ya. V.
Zvarychf, N. M.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Чорний П. М. Шляхи підвищення енергоєфективності виробництва харчових продуктів / П. М. Чорний, Я. В. Фриз, Наталія Миколаївна Зварич // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 300. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Chornyi P. M., Fryz Ya. V., Zvarychf N. M. (2023) Shliakhy pidvyshchennia enerhoiefektyvnosti vyrobnytstva kharchovykh produktiv [Ways of increasing the energy efficiency of food production]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 300 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023
Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023
Conference/Event: ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Erscheinungsdatum: 6-Dez-2023
Date of entry: 21-Jan-2024
Herausgeber: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V.A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 6-7 грудня 2023 року
6-7 December 2023
UDC: 664
Number of pages: 1
Page range: 300
Start page: 300
End page: 300
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43798
ISBN: 978-617-7875-71-9
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
URL for reference material: https://fluidhandlingpro.com/beverage-industry/energy-efficient-food-processing-solutions/
https://www.researchgate.net/publication/339751580Review_of_Energy_Efficiency_Techno-logies_in_the_Food_Industry_Trends_Barriers_and_Opportunities
https://www.food-management.com/archive/energy-efficient-equipment
References (Ukraine): 1.Energy Efficient Food Processing Solutions: веб-сайт. URL: https://fluidhandlingpro.com/beverage-industry/energy-efficient-food-processing-solutions/ (дата звернення: 29.11.2023).
2. Review of Energy Efficiency Technologies in the Food Industry: Trends, Barriers, and Opportunities: веб-сайт. URL: https://www.researchgate.net/publication/339751580Review_of_Energy_Efficiency_Techno-logies_in_the_Food_Industry_Trends_Barriers_and_Opportunities (дата звернення: 29.11.2023).
3. Energy Efficient Equipment: веб-сайт. URL: https://www.food-management.com/archive/energy-efficient-equipment (дата звернення: 30.11.2023).
References (International): 1.Energy Efficient Food Processing Solutions: veb-sait. URL: https://fluidhandlingpro.com/beverage-industry/energy-efficient-food-processing-solutions/ (Date of appeal: 29.11.2023).
2. Review of Energy Efficiency Technologies in the Food Industry: Trends, Barriers, and Opportunities: veb-sait. URL: https://www.researchgate.net/publication/339751580Review_of_Energy_Efficiency_Techno-logies_in_the_Food_Industry_Trends_Barriers_and_Opportunities (Date of appeal: 29.11.2023).
3. Energy Efficient Equipment: veb-sait. URL: https://www.food-management.com/archive/energy-efficient-equipment (Date of appeal: 30.11.2023).
Content type: Conference Abstract
Enthalten in den Sammlungen:XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023)



Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.