Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43790
Tytuł: | Моніторинг антибактеріальних речовин у замороженій рибі імпортованої в Україну |
Inne tytuły: | Monitoring of anti-bacterial substances in frozen fish imported in Ukraine |
Authors: | Кухтин, Микола Дмитрович Кухтин, М. В. Kukhtyn, M. D. Kukhtyn, M. V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Кухтин М. Д. Моніторинг антибактеріальних речовин у замороженій рибі імпортованої в Україну / Микола Дмитрович Кухтин, М. В. Кухтин // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 291. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Kukhtyn M. D., Kukhtyn M. V. (2023) Monitorynh antybakterialnykh rechovyn u zamorozhenii rybi importovanoi v Ukrainu [Monitoring of anti-bacterial substances in frozen fish imported in Ukraine]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 291 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023 Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023 |
Konferencja/wydarzenie: | ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Data wydania: | 6-gru-2023 |
Date of entry: | 21-sty-2024 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V.A. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 6-7 грудня 2023 року 6-7 December 2023 |
UDC: | 664 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 291 |
Główna strona: | 291 |
Strona końcowa: | 291 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43790 |
ISBN: | 978-617-7875-71-9 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Kukhtyn, M., Malimon, Z., Salata, V., Rogalskyy, I., Gutyj, B., Kladnytska, L., ... & Horiuk, Y. (2022). The Effects of Antimicrobial Residues on Microbiological Content and the Antibiotic Resistance in Frozen Fish. World's Veterinary Journal, (4), 374-381. 2. Kukhtyn, M., Salata, V., Berhilevych, O., Malimon, Z., Tsvihun, A., Gutyj, B., & Horiuk, Y. (2020). Evaluation of storage methods of beef by microbiological and chemical indicators. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences, 14, 602–611. |
References: | 1. Kukhtyn, M., Malimon, Z., Salata, V., Rogalskyy, I., Gutyj, B., Kladnytska, L., ... & Horiuk, Y. (2022). The Effects of Antimicrobial Residues on Microbiological Content and the Antibiotic Resistance in Frozen Fish. World's Veterinary Journal, (4), 374-381. 2. Kukhtyn, M., Salata, V., Berhilevych, O., Malimon, Z., Tsvihun, A., Gutyj, B., & Horiuk, Y. (2020). Evaluation of storage methods of beef by microbiological and chemical indicators. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences, 14, 602–611. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2023_Kukhtyn_M_D-Monitoring_of_anti_bacterial_291.pdf | 423,21 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNPK_2023_Kukhtyn_M_D-Monitoring_of_anti_bacterial_291.djvu | 22,03 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNPK_2023_Kukhtyn_M_D-Monitoring_of_anti_bacterial_291__COVER.png | 489,4 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi