Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43790
Заглавие: | Моніторинг антибактеріальних речовин у замороженій рибі імпортованої в Україну |
Други Заглавия: | Monitoring of anti-bacterial substances in frozen fish imported in Ukraine |
Автори: | Кухтин, Микола Дмитрович Кухтин, М. В. Kukhtyn, M. D. Kukhtyn, M. V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Кухтин М. Д. Моніторинг антибактеріальних речовин у замороженій рибі імпортованої в Україну / Микола Дмитрович Кухтин, М. В. Кухтин // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 291. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Kukhtyn M. D., Kukhtyn M. V. (2023) Monitorynh antybakterialnykh rechovyn u zamorozhenii rybi importovanoi v Ukrainu [Monitoring of anti-bacterial substances in frozen fish imported in Ukraine]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 291 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023 Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023 |
Conference/Event: | ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Дата на Публикуване: | 6-Дек-2023 |
Date of entry: | 21-Яну-2024 |
Издател: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V.A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 6-7 грудня 2023 року 6-7 December 2023 |
UDC: | 664 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 291 |
Start page: | 291 |
End page: | 291 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43790 |
ISBN: | 978-617-7875-71-9 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 |
References (Ukraine): | 1. Kukhtyn, M., Malimon, Z., Salata, V., Rogalskyy, I., Gutyj, B., Kladnytska, L., ... & Horiuk, Y. (2022). The Effects of Antimicrobial Residues on Microbiological Content and the Antibiotic Resistance in Frozen Fish. World's Veterinary Journal, (4), 374-381. 2. Kukhtyn, M., Salata, V., Berhilevych, O., Malimon, Z., Tsvihun, A., Gutyj, B., & Horiuk, Y. (2020). Evaluation of storage methods of beef by microbiological and chemical indicators. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences, 14, 602–611. |
References (International): | 1. Kukhtyn, M., Malimon, Z., Salata, V., Rogalskyy, I., Gutyj, B., Kladnytska, L., ... & Horiuk, Y. (2022). The Effects of Antimicrobial Residues on Microbiological Content and the Antibiotic Resistance in Frozen Fish. World's Veterinary Journal, (4), 374-381. 2. Kukhtyn, M., Salata, V., Berhilevych, O., Malimon, Z., Tsvihun, A., Gutyj, B., & Horiuk, Y. (2020). Evaluation of storage methods of beef by microbiological and chemical indicators. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences, 14, 602–611. |
Content type: | Conference Abstract |
Показва се в Колекции: | XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2023_Kukhtyn_M_D-Monitoring_of_anti_bacterial_291.pdf | 423,21 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
MNPK_2023_Kukhtyn_M_D-Monitoring_of_anti_bacterial_291.djvu | 22,03 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
MNPK_2023_Kukhtyn_M_D-Monitoring_of_anti_bacterial_291__COVER.png | 489,4 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.