Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43788

Tytuł: Використання надлишкового тепла в харчовій галузі
Inne tytuły: Use of excess heat in the food industry
Authors: Деркач, А. В.
Derkach, A. V.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Cytat: Деркач А. В. Використання надлишкового тепла в харчовій галузі / А. В. Деркач // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 289. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Derkach A. V. (2023) Vykorystannia nadlyshkovoho tepla v kharchovii haluzi [Use of excess heat in the food industry]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 289 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023
Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023
Konferencja/wydarzenie: ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Data wydania: 6-gru-2023
Date of entry: 21-sty-2024
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V.A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 6-7 грудня 2023 року
6-7 December 2023
UDC: 664.61
Strony: 1
Zakres stron: 289
Główna strona: 289
Strona końcowa: 289
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43788
ISBN: 978-617-7875-71-9
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
Wykaz piśmiennictwa: 1. Стадник І., Балабан С., Каспрук В. та Деркач А. Оцінка економічної доцільності використання технології утилізації тепла на підприємствах харчової промисловості. Галицький економічний часопис. 2022. вип. 77, № 4, С. 7-12.
References: 1. Stadnyk I., Balaban S., Kaspruk V. ta Derkach A. Otsinka ekonomichnoi dotsilnosti vykorystannia tekhnolohii utylizatsii tepla na pidpryiemstvakh kharchovoi promyslovosti. Halytskyi ekonomichnyi chasopys. 2022. Iss. 77, No 4, P. 7-12.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi