Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43788

Заглавие: Використання надлишкового тепла в харчовій галузі
Други Заглавия: Use of excess heat in the food industry
Автори: Деркач, А. В.
Derkach, A. V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Деркач А. В. Використання надлишкового тепла в харчовій галузі / А. В. Деркач // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 289. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Derkach A. V. (2023) Vykorystannia nadlyshkovoho tepla v kharchovii haluzi [Use of excess heat in the food industry]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 289 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023
Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023
Conference/Event: ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Дата на Публикуване: 6-Дек-2023
Date of entry: 21-Яну-2024
Издател: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V.A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 6-7 грудня 2023 року
6-7 December 2023
UDC: 664.61
Number of pages: 1
Page range: 289
Start page: 289
End page: 289
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43788
ISBN: 978-617-7875-71-9
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
References (Ukraine): 1. Стадник І., Балабан С., Каспрук В. та Деркач А. Оцінка економічної доцільності використання технології утилізації тепла на підприємствах харчової промисловості. Галицький економічний часопис. 2022. вип. 77, № 4, С. 7-12.
References (International): 1. Stadnyk I., Balaban S., Kaspruk V. ta Derkach A. Otsinka ekonomichnoi dotsilnosti vykorystannia tekhnolohii utylizatsii tepla na pidpryiemstvakh kharchovoi promyslovosti. Halytskyi ekonomichnyi chasopys. 2022. Iss. 77, No 4, P. 7-12.
Content type: Conference Abstract
Показва се в Колекции:XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023)



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.