Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43788
Назва: | Використання надлишкового тепла в харчовій галузі |
Інші назви: | Use of excess heat in the food industry |
Автори: | Деркач, А. В. Derkach, A. V. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Деркач А. В. Використання надлишкового тепла в харчовій галузі / А. В. Деркач // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 289. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Derkach A. V. (2023) Vykorystannia nadlyshkovoho tepla v kharchovii haluzi [Use of excess heat in the food industry]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 289 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023 Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023 |
Конференція/захід: | ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Дата публікації: | 6-гру-2023 |
Дата внесення: | 21-січ-2024 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V.A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 6-7 грудня 2023 року 6-7 December 2023 |
УДК: | 664.61 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 289 |
Початкова сторінка: | 289 |
Кінцева сторінка: | 289 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43788 |
ISBN: | 978-617-7875-71-9 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 |
Перелік літератури: | 1. Стадник І., Балабан С., Каспрук В. та Деркач А. Оцінка економічної доцільності використання технології утилізації тепла на підприємствах харчової промисловості. Галицький економічний часопис. 2022. вип. 77, № 4, С. 7-12. |
References: | 1. Stadnyk I., Balaban S., Kaspruk V. ta Derkach A. Otsinka ekonomichnoi dotsilnosti vykorystannia tekhnolohii utylizatsii tepla na pidpryiemstvakh kharchovoi promyslovosti. Halytskyi ekonomichnyi chasopys. 2022. Iss. 77, No 4, P. 7-12. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2023_Derkach_A_V-Use_of_excess_heat_in_the_289.pdf | 557,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2023_Derkach_A_V-Use_of_excess_heat_in_the_289.djvu | 31,12 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2023_Derkach_A_V-Use_of_excess_heat_in_the_289__COVER.png | 1,23 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.