Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43780
Tytuł: | Формування якості борошна в процесі виробництва |
Inne tytuły: | Formation of flour quality in the production process |
Authors: | Маракін, М. С. Гавліч, Д. Р. Marakin, M. S. Havlich, D. R. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Маракін М. С. Формування якості борошна в процесі виробництва / М. С. Маракін, Д. Р. Гавліч // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 283. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Marakin M. S., Havlich D. R. (2023) Formuvannia yakosti boroshna v protsesi vyrobnytstva [Formation of flour quality in the production process]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 283 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023 Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023 |
Konferencja/wydarzenie: | ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Data wydania: | 6-gru-2023 |
Date of entry: | 21-sty-2024 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V.A. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 6-7 грудня 2023 року 6-7 December 2023 |
UDC: | 664.7 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 283 |
Główna strona: | 283 |
Strona końcowa: | 283 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43780 |
ISBN: | 978-617-7875-71-9 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2023_Marakin_M_S-Formation_of_flour_quality_283.pdf | 422,59 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNPK_2023_Marakin_M_S-Formation_of_flour_quality_283.djvu | 17,09 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNPK_2023_Marakin_M_S-Formation_of_flour_quality_283__COVER.png | 476,68 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi