Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43780
Titel: | Формування якості борошна в процесі виробництва |
Sonstige Titel: | Formation of flour quality in the production process |
Autor(en): | Маракін, М. С. Гавліч, Д. Р. Marakin, M. S. Havlich, D. R. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Маракін М. С. Формування якості борошна в процесі виробництва / М. С. Маракін, Д. Р. Гавліч // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 283. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Marakin M. S., Havlich D. R. (2023) Formuvannia yakosti boroshna v protsesi vyrobnytstva [Formation of flour quality in the production process]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 283 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023 Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023 |
Conference/Event: | ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Erscheinungsdatum: | 6-Dez-2023 |
Date of entry: | 21-Jan-2024 |
Herausgeber: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V.A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 6-7 грудня 2023 року 6-7 December 2023 |
UDC: | 664.7 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 283 |
Start page: | 283 |
End page: | 283 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43780 |
ISBN: | 978-617-7875-71-9 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 |
Content type: | Conference Abstract |
Enthalten in den Sammlungen: | XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023) |
Dateien zu dieser Ressource:
Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2023_Marakin_M_S-Formation_of_flour_quality_283.pdf | 422,59 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen | |
MNPK_2023_Marakin_M_S-Formation_of_flour_quality_283.djvu | 17,09 kB | DjVu | Öffnen/Anzeigen | |
MNPK_2023_Marakin_M_S-Formation_of_flour_quality_283__COVER.png | 476,68 kB | image/png | Öffnen/Anzeigen |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.