Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43780

Назва: Формування якості борошна в процесі виробництва
Інші назви: Formation of flour quality in the production process
Автори: Маракін, М. С.
Гавліч, Д. Р.
Marakin, M. S.
Havlich, D. R.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Маракін М. С. Формування якості борошна в процесі виробництва / М. С. Маракін, Д. Р. Гавліч // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 283. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Marakin M. S., Havlich D. R. (2023) Formuvannia yakosti boroshna v protsesi vyrobnytstva [Formation of flour quality in the production process]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 283 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023
Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023
Конференція/захід: ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Дата публікації: 6-гру-2023
Дата внесення: 21-січ-2024
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V.A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 6-7 грудня 2023 року
6-7 December 2023
УДК: 664.7
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 283
Початкова сторінка: 283
Кінцева сторінка: 283
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43780
ISBN: 978-617-7875-71-9
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.