Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43780
Назва: | Формування якості борошна в процесі виробництва |
Інші назви: | Formation of flour quality in the production process |
Автори: | Маракін, М. С. Гавліч, Д. Р. Marakin, M. S. Havlich, D. R. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Маракін М. С. Формування якості борошна в процесі виробництва / М. С. Маракін, Д. Р. Гавліч // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 283. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Marakin M. S., Havlich D. R. (2023) Formuvannia yakosti boroshna v protsesi vyrobnytstva [Formation of flour quality in the production process]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 283 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023 Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023 |
Конференція/захід: | ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Дата публікації: | 6-гру-2023 |
Дата внесення: | 21-січ-2024 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V.A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 6-7 грудня 2023 року 6-7 December 2023 |
УДК: | 664.7 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 283 |
Початкова сторінка: | 283 |
Кінцева сторінка: | 283 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43780 |
ISBN: | 978-617-7875-71-9 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2023_Marakin_M_S-Formation_of_flour_quality_283.pdf | 422,59 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2023_Marakin_M_S-Formation_of_flour_quality_283.djvu | 17,09 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2023_Marakin_M_S-Formation_of_flour_quality_283__COVER.png | 476,68 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.