Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42840

Назва: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Інші назви: Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry"
Бібліографічний опис: Стан і перспективи харчової науки та промисловості: тези доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції. (Тернопіль 28–29 вересня 2023 року) / М-во освіти і науки України, Терн. націон. техн. ун-тім. І. Пулюя та ін.  Тернопіль: ФОП Паляниця В. А., 2023. 126 с.
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 28-вер-2023
Дата подання: 28-вер-2023
Дата внесення: 22-лис-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
УДК: 001
664
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42840
ISBN: 978-617-7875-66-5
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Тип вмісту: Proceedings Book
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.