Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42840

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.date.accessioned2023-11-22T06:49:16Z-
dc.date.available2023-11-22T06:49:16Z-
dc.date.issued2023-09-28-
dc.date.submitted2023-09-28-
dc.identifier.citationСтан і перспективи харчової науки та промисловості: тези доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції. (Тернопіль 28–29 вересня 2023 року) / М-во освіти і науки України, Терн. націон. техн. ун-тім. І. Пулюя та ін.  Тернопіль: ФОП Паляниця В. А., 2023. 126 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-617-7875-66-5-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42840-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherФОП Паляниця В. А.uk_UA
dc.titleМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk_UA
dc.title.alternativeBook of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry"uk_UA
dc.typeProceedings Bookuk_UA
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023uk_UA
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023uk_UA
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.subject.udc001uk_UA
dc.subject.udc664uk_UA
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“-
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.