Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42834

Titel: Нотатки
Sonstige Titel: Notes
Bibliographic description (Ukraine): Нотатки // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 124–125.
Bibliographic description (International): Notatki [Notes]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 124-125 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Erscheinungsdatum: 28-Sep-2023
Date of entry: 21-Nov-2023
Herausgeber: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
Number of pages: 2
Page range: 124-125
Start page: 124
End page: 125
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42834
ISBN: 978-617-7875-66-5
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Content type: Conference Abstract
Enthalten in den Sammlungen:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
SPFSI_2023_Notes_124-125.pdf327,29 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen
SPFSI_2023_Notes_124-125.djvu8,02 kBDjVuÖffnen/Anzeigen
SPFSI_2023_Notes_124-125__COVER.png21,16 kBimage/pngÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.