Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42813

Registre complet de metadades
Camp DCValorLengua/Idioma
dc.contributor.authorПеркій, Ю. Б.
dc.contributor.authorБолтик, Н. П.
dc.contributor.authorРущинська, Т. М.
dc.contributor.authorТихонова, Б. Є.
dc.contributor.authorPerkiy, Yu. B.
dc.contributor.authorBoltyk, N. P.
dc.contributor.authorRushchynska, T. M.
dc.contributor.authorTykhonova, B. Ye.
dc.coverage.temporal28-29 вересня 2023 року
dc.coverage.temporal28-29 September 2023
dc.date.accessioned2023-11-21T09:06:17Z-
dc.date.available2023-11-21T09:06:17Z-
dc.date.created2023-09-28
dc.date.issued2023-09-28
dc.identifier.citationКонтамінація золотистим стафілококом молока-сировини, яке надходить на переробні підприєства Тернопільської області / Ю. Б. Перкій, Н. П. Болтик, Т. М. Рущинська, Б. Є. Тихонова // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 88–89. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-617-7875-66-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42813-
dc.format.extent88-89
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
dc.relation.urihttps://doi.org/10.1016/j.foodcont.2011.09.009
dc.relation.urihttps://doi.org/10.3390/toxins8030062
dc.relation.urihttps://doi.org/10.3389/fmicb.2022.846653
dc.titleКонтамінація золотистим стафілококом молока-сировини, яке надходить на переробні підприєства Тернопільської області
dc.title.alternativeContamination with staphylococus aureus of raw milk, which is supplied to processing enterprises of the Ternopil region
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc637.12
dc.subject.udc637.075
dc.subject.udc579.861.2
dc.relation.references1. Yesim Can, H., & Haluk Celik, T. (2012). Detection of enterotoxigenic and antimicrobial resistant S. aureus in Turkish cheeses. Food Contr., 24(1–2), 100–103. https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2011.09.009
dc.relation.references2. Кухтин, М. Д. (2008). Мікробіологічні нормативи ефективності технологій одержання молока сирого екстра-ґатунку. Ветеринарна медицина України, 2, 45-46.
dc.relation.references3. Rola, J. G., Czubkowska, A., Korpysa-Dzirba, W., & Osek, J. (2016). Occurrence of Staphylococcus aureus on farms with small scale production of raw milk cheeses in poland. Toxins, 8(3), 62. https://doi.org/10.3390/toxins8030062
dc.relation.references4. Кухтин М. Д., Горюк Ю. В., Салата В. З., Климик В. Т., Ворожбит Н. М., & Рущинська Т. М. (2021). Контамінація золотистим стафілококом молока коров’ячого сирого. Науковий вісник ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького. Серія: Ветеринарні науки, 23(102), 53–59. doi:10.32718/nvlvet10208
dc.relation.references5. Horiuk, Y. V., Havrylianchyk, R. Y., Horiuk, V. V., Kukhtyn, M. D., Stravskyy, Y. S., & Fotina, H. A. (2018). Comparison of the minimum bactericidal concentration of antibiotics on planktonic and biofilm forms of Staphylococcus aureus: Mastitis causative agents. Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 9(6), 616-622.
dc.relation.references6. Oliveira, R., Pinho, E., Almeida, G., Azevedo, N. F., & Almeida, C. (2022). Prevalence and Diversity of Staphylococcus aureus and Staphylococcal Enterotoxins in Raw Milk From Northern Portugal. Sec. Food Microbiology, 13. https://doi.org/10.3389/fmicb.2022.846653
dc.relation.references7. Кухтин, М. Д. Ветеринарно-санітарна оцінка молока коров’ячого незбираного за вмістом золотистого стафілококу (Doctoral dissertation, ступеня канд. вет. наук: спец. 16.00. 09" Ветеринарно-санітарна експертиза"/МД Кухтин.–Львів, 2004.–20 с).
dc.relation.referencesen1. Yesim Can, H., & Haluk Celik, T. (2012). Detection of enterotoxigenic and antimicrobial resistant S. aureus in Turkish cheeses. Food Contr., 24(1–2), 100–103. https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2011.09.009
dc.relation.referencesen2. Kukhtyn, M. D. (2008). Mikrobiolohichni normatyvy efektyvnosti tekhnolohii oderzhannia moloka syroho ekstra-gatunku. Veterynarna medytsyna Ukrainy, 2, 45-46.
dc.relation.referencesen3. Rola, J. G., Czubkowska, A., Korpysa-Dzirba, W., & Osek, J. (2016). Occurrence of Staphylococcus aureus on farms with small scale production of raw milk cheeses in poland. Toxins, 8(3), 62. https://doi.org/10.3390/toxins8030062
dc.relation.referencesen4. Kukhtyn M. D., Horiuk Yu. V., Salata V. Z., Klymyk V. T., Vorozhbyt N. M., & Rushchynska T. M. (2021). Kontaminatsiia zolotystym stafilokokom moloka koroviachoho syroho. Naukovyi visnyk LNUVMB imeni S. Z. Gzhytskoho. Serie: Veterynarni nauky, 23(102), 53–59. doi:10.32718/nvlvet10208
dc.relation.referencesen5. Horiuk, Y. V., Havrylianchyk, R. Y., Horiuk, V. V., Kukhtyn, M. D., Stravskyy, Y. S., & Fotina, H. A. (2018). Comparison of the minimum bactericidal concentration of antibiotics on planktonic and biofilm forms of Staphylococcus aureus: Mastitis causative agents. Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 9(6), 616-622.
dc.relation.referencesen6. Oliveira, R., Pinho, E., Almeida, G., Azevedo, N. F., & Almeida, C. (2022). Prevalence and Diversity of Staphylococcus aureus and Staphylococcal Enterotoxins in Raw Milk From Northern Portugal. Sec. Food Microbiology, 13. https://doi.org/10.3389/fmicb.2022.846653
dc.relation.referencesen7. Kukhtyn, M. D. Veterynarno-sanitarna otsinka moloka koroviachoho nezbyranoho za vmistom zolotystoho stafilokoku (Doctoral dissertation, stupenia kand. vet. nauk: spets. 16.00. 09" Veterynarno-sanitarna ekspertyza"/MD Kukhtyn.–Lviv, 2004.–20 s).
dc.identifier.citationenPerkiy Yu. B., Boltyk N. P., Rushchynska T. M., Tykhonova B. Ye. (2023) Kontaminatsiia zolotystym stafilokokom moloka-syrovyny, yake nadkhodyt na pererobni pidpryiestva Ternopilskoi oblasti [Contamination with staphylococus aureus of raw milk, which is supplied to processing enterprises of the Ternopil region]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 88-89 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільська дослідна станція Інституту ветеринарної медицини НААН, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage88
dc.citation.epage89
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Apareix a les col·leccions:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.