Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42813

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПеркій, Ю. Б.
dc.contributor.authorБолтик, Н. П.
dc.contributor.authorРущинська, Т. М.
dc.contributor.authorТихонова, Б. Є.
dc.contributor.authorPerkiy, Yu. B.
dc.contributor.authorBoltyk, N. P.
dc.contributor.authorRushchynska, T. M.
dc.contributor.authorTykhonova, B. Ye.
dc.coverage.temporal28-29 вересня 2023 року
dc.coverage.temporal28-29 September 2023
dc.date.accessioned2023-11-21T09:06:17Z-
dc.date.available2023-11-21T09:06:17Z-
dc.date.created2023-09-28
dc.date.issued2023-09-28
dc.identifier.citationКонтамінація золотистим стафілококом молока-сировини, яке надходить на переробні підприєства Тернопільської області / Ю. Б. Перкій, Н. П. Болтик, Т. М. Рущинська, Б. Є. Тихонова // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 88–89. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-617-7875-66-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42813-
dc.format.extent88-89
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
dc.relation.urihttps://doi.org/10.1016/j.foodcont.2011.09.009
dc.relation.urihttps://doi.org/10.3390/toxins8030062
dc.relation.urihttps://doi.org/10.3389/fmicb.2022.846653
dc.titleКонтамінація золотистим стафілококом молока-сировини, яке надходить на переробні підприєства Тернопільської області
dc.title.alternativeContamination with staphylococus aureus of raw milk, which is supplied to processing enterprises of the Ternopil region
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc637.12
dc.subject.udc637.075
dc.subject.udc579.861.2
dc.relation.references1. Yesim Can, H., & Haluk Celik, T. (2012). Detection of enterotoxigenic and antimicrobial resistant S. aureus in Turkish cheeses. Food Contr., 24(1–2), 100–103. https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2011.09.009
dc.relation.references2. Кухтин, М. Д. (2008). Мікробіологічні нормативи ефективності технологій одержання молока сирого екстра-ґатунку. Ветеринарна медицина України, 2, 45-46.
dc.relation.references3. Rola, J. G., Czubkowska, A., Korpysa-Dzirba, W., & Osek, J. (2016). Occurrence of Staphylococcus aureus on farms with small scale production of raw milk cheeses in poland. Toxins, 8(3), 62. https://doi.org/10.3390/toxins8030062
dc.relation.references4. Кухтин М. Д., Горюк Ю. В., Салата В. З., Климик В. Т., Ворожбит Н. М., & Рущинська Т. М. (2021). Контамінація золотистим стафілококом молока коров’ячого сирого. Науковий вісник ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького. Серія: Ветеринарні науки, 23(102), 53–59. doi:10.32718/nvlvet10208
dc.relation.references5. Horiuk, Y. V., Havrylianchyk, R. Y., Horiuk, V. V., Kukhtyn, M. D., Stravskyy, Y. S., & Fotina, H. A. (2018). Comparison of the minimum bactericidal concentration of antibiotics on planktonic and biofilm forms of Staphylococcus aureus: Mastitis causative agents. Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 9(6), 616-622.
dc.relation.references6. Oliveira, R., Pinho, E., Almeida, G., Azevedo, N. F., & Almeida, C. (2022). Prevalence and Diversity of Staphylococcus aureus and Staphylococcal Enterotoxins in Raw Milk From Northern Portugal. Sec. Food Microbiology, 13. https://doi.org/10.3389/fmicb.2022.846653
dc.relation.references7. Кухтин, М. Д. Ветеринарно-санітарна оцінка молока коров’ячого незбираного за вмістом золотистого стафілококу (Doctoral dissertation, ступеня канд. вет. наук: спец. 16.00. 09" Ветеринарно-санітарна експертиза"/МД Кухтин.–Львів, 2004.–20 с).
dc.relation.referencesen1. Yesim Can, H., & Haluk Celik, T. (2012). Detection of enterotoxigenic and antimicrobial resistant S. aureus in Turkish cheeses. Food Contr., 24(1–2), 100–103. https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2011.09.009
dc.relation.referencesen2. Kukhtyn, M. D. (2008). Mikrobiolohichni normatyvy efektyvnosti tekhnolohii oderzhannia moloka syroho ekstra-gatunku. Veterynarna medytsyna Ukrainy, 2, 45-46.
dc.relation.referencesen3. Rola, J. G., Czubkowska, A., Korpysa-Dzirba, W., & Osek, J. (2016). Occurrence of Staphylococcus aureus on farms with small scale production of raw milk cheeses in poland. Toxins, 8(3), 62. https://doi.org/10.3390/toxins8030062
dc.relation.referencesen4. Kukhtyn M. D., Horiuk Yu. V., Salata V. Z., Klymyk V. T., Vorozhbyt N. M., & Rushchynska T. M. (2021). Kontaminatsiia zolotystym stafilokokom moloka koroviachoho syroho. Naukovyi visnyk LNUVMB imeni S. Z. Gzhytskoho. Serie: Veterynarni nauky, 23(102), 53–59. doi:10.32718/nvlvet10208
dc.relation.referencesen5. Horiuk, Y. V., Havrylianchyk, R. Y., Horiuk, V. V., Kukhtyn, M. D., Stravskyy, Y. S., & Fotina, H. A. (2018). Comparison of the minimum bactericidal concentration of antibiotics on planktonic and biofilm forms of Staphylococcus aureus: Mastitis causative agents. Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 9(6), 616-622.
dc.relation.referencesen6. Oliveira, R., Pinho, E., Almeida, G., Azevedo, N. F., & Almeida, C. (2022). Prevalence and Diversity of Staphylococcus aureus and Staphylococcal Enterotoxins in Raw Milk From Northern Portugal. Sec. Food Microbiology, 13. https://doi.org/10.3389/fmicb.2022.846653
dc.relation.referencesen7. Kukhtyn, M. D. Veterynarno-sanitarna otsinka moloka koroviachoho nezbyranoho za vmistom zolotystoho stafilokoku (Doctoral dissertation, stupenia kand. vet. nauk: spets. 16.00. 09" Veterynarno-sanitarna ekspertyza"/MD Kukhtyn.–Lviv, 2004.–20 s).
dc.identifier.citationenPerkiy Yu. B., Boltyk N. P., Rushchynska T. M., Tykhonova B. Ye. (2023) Kontaminatsiia zolotystym stafilokokom moloka-syrovyny, yake nadkhodyt na pererobni pidpryiestva Ternopilskoi oblasti [Contamination with staphylococus aureus of raw milk, which is supplied to processing enterprises of the Ternopil region]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 88-89 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільська дослідна станція Інституту ветеринарної медицини НААН, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage88
dc.citation.epage89
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.