Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42813
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Перкій, Ю. Б. | |
dc.contributor.author | Болтик, Н. П. | |
dc.contributor.author | Рущинська, Т. М. | |
dc.contributor.author | Тихонова, Б. Є. | |
dc.contributor.author | Perkiy, Yu. B. | |
dc.contributor.author | Boltyk, N. P. | |
dc.contributor.author | Rushchynska, T. M. | |
dc.contributor.author | Tykhonova, B. Ye. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 вересня 2023 року | |
dc.coverage.temporal | 28-29 September 2023 | |
dc.date.accessioned | 2023-11-21T09:06:17Z | - |
dc.date.available | 2023-11-21T09:06:17Z | - |
dc.date.created | 2023-09-28 | |
dc.date.issued | 2023-09-28 | |
dc.identifier.citation | Контамінація золотистим стафілококом молока-сировини, яке надходить на переробні підприєства Тернопільської області / Ю. Б. Перкій, Н. П. Болтик, Т. М. Рущинська, Б. Є. Тихонова // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 88–89. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-66-5 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42813 | - |
dc.format.extent | 88-89 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 | |
dc.relation.uri | https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2011.09.009 | |
dc.relation.uri | https://doi.org/10.3390/toxins8030062 | |
dc.relation.uri | https://doi.org/10.3389/fmicb.2022.846653 | |
dc.title | Контамінація золотистим стафілококом молока-сировини, яке надходить на переробні підприєства Тернопільської області | |
dc.title.alternative | Contamination with staphylococus aureus of raw milk, which is supplied to processing enterprises of the Ternopil region | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 637.12 | |
dc.subject.udc | 637.075 | |
dc.subject.udc | 579.861.2 | |
dc.relation.references | 1. Yesim Can, H., & Haluk Celik, T. (2012). Detection of enterotoxigenic and antimicrobial resistant S. aureus in Turkish cheeses. Food Contr., 24(1–2), 100–103. https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2011.09.009 | |
dc.relation.references | 2. Кухтин, М. Д. (2008). Мікробіологічні нормативи ефективності технологій одержання молока сирого екстра-ґатунку. Ветеринарна медицина України, 2, 45-46. | |
dc.relation.references | 3. Rola, J. G., Czubkowska, A., Korpysa-Dzirba, W., & Osek, J. (2016). Occurrence of Staphylococcus aureus on farms with small scale production of raw milk cheeses in poland. Toxins, 8(3), 62. https://doi.org/10.3390/toxins8030062 | |
dc.relation.references | 4. Кухтин М. Д., Горюк Ю. В., Салата В. З., Климик В. Т., Ворожбит Н. М., & Рущинська Т. М. (2021). Контамінація золотистим стафілококом молока коров’ячого сирого. Науковий вісник ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького. Серія: Ветеринарні науки, 23(102), 53–59. doi:10.32718/nvlvet10208 | |
dc.relation.references | 5. Horiuk, Y. V., Havrylianchyk, R. Y., Horiuk, V. V., Kukhtyn, M. D., Stravskyy, Y. S., & Fotina, H. A. (2018). Comparison of the minimum bactericidal concentration of antibiotics on planktonic and biofilm forms of Staphylococcus aureus: Mastitis causative agents. Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 9(6), 616-622. | |
dc.relation.references | 6. Oliveira, R., Pinho, E., Almeida, G., Azevedo, N. F., & Almeida, C. (2022). Prevalence and Diversity of Staphylococcus aureus and Staphylococcal Enterotoxins in Raw Milk From Northern Portugal. Sec. Food Microbiology, 13. https://doi.org/10.3389/fmicb.2022.846653 | |
dc.relation.references | 7. Кухтин, М. Д. Ветеринарно-санітарна оцінка молока коров’ячого незбираного за вмістом золотистого стафілококу (Doctoral dissertation, ступеня канд. вет. наук: спец. 16.00. 09" Ветеринарно-санітарна експертиза"/МД Кухтин.–Львів, 2004.–20 с). | |
dc.relation.referencesen | 1. Yesim Can, H., & Haluk Celik, T. (2012). Detection of enterotoxigenic and antimicrobial resistant S. aureus in Turkish cheeses. Food Contr., 24(1–2), 100–103. https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2011.09.009 | |
dc.relation.referencesen | 2. Kukhtyn, M. D. (2008). Mikrobiolohichni normatyvy efektyvnosti tekhnolohii oderzhannia moloka syroho ekstra-gatunku. Veterynarna medytsyna Ukrainy, 2, 45-46. | |
dc.relation.referencesen | 3. Rola, J. G., Czubkowska, A., Korpysa-Dzirba, W., & Osek, J. (2016). Occurrence of Staphylococcus aureus on farms with small scale production of raw milk cheeses in poland. Toxins, 8(3), 62. https://doi.org/10.3390/toxins8030062 | |
dc.relation.referencesen | 4. Kukhtyn M. D., Horiuk Yu. V., Salata V. Z., Klymyk V. T., Vorozhbyt N. M., & Rushchynska T. M. (2021). Kontaminatsiia zolotystym stafilokokom moloka koroviachoho syroho. Naukovyi visnyk LNUVMB imeni S. Z. Gzhytskoho. Serie: Veterynarni nauky, 23(102), 53–59. doi:10.32718/nvlvet10208 | |
dc.relation.referencesen | 5. Horiuk, Y. V., Havrylianchyk, R. Y., Horiuk, V. V., Kukhtyn, M. D., Stravskyy, Y. S., & Fotina, H. A. (2018). Comparison of the minimum bactericidal concentration of antibiotics on planktonic and biofilm forms of Staphylococcus aureus: Mastitis causative agents. Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 9(6), 616-622. | |
dc.relation.referencesen | 6. Oliveira, R., Pinho, E., Almeida, G., Azevedo, N. F., & Almeida, C. (2022). Prevalence and Diversity of Staphylococcus aureus and Staphylococcal Enterotoxins in Raw Milk From Northern Portugal. Sec. Food Microbiology, 13. https://doi.org/10.3389/fmicb.2022.846653 | |
dc.relation.referencesen | 7. Kukhtyn, M. D. Veterynarno-sanitarna otsinka moloka koroviachoho nezbyranoho za vmistom zolotystoho stafilokoku (Doctoral dissertation, stupenia kand. vet. nauk: spets. 16.00. 09" Veterynarno-sanitarna ekspertyza"/MD Kukhtyn.–Lviv, 2004.–20 s). | |
dc.identifier.citationen | Perkiy Yu. B., Boltyk N. P., Rushchynska T. M., Tykhonova B. Ye. (2023) Kontaminatsiia zolotystym stafilokokom moloka-syrovyny, yake nadkhodyt na pererobni pidpryiestva Ternopilskoi oblasti [Contamination with staphylococus aureus of raw milk, which is supplied to processing enterprises of the Ternopil region]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 88-89 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільська дослідна станція Інституту ветеринарної медицини НААН, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 88 | |
dc.citation.epage | 89 | |
dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Perkiy_Yu_B-Contamination_with_staphylococus_88-89.pdf | 546,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Perkiy_Yu_B-Contamination_with_staphylococus_88-89.djvu | 39,05 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Perkiy_Yu_B-Contamination_with_staphylococus_88-89__COVER.png | 477,76 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.