Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42810

Título: Рослинні добавки як джерело підвищення антиоксидантних властивостей молочних продуктів
Outros títulos: Vegetable additives as a source of increasing the antioxidant properties of dairy products
Authors: Масняк, І. В.
Masnyak, I. V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Масняк І. В. Рослинні добавки як джерело підвищення антиоксидантних властивостей молочних продуктів / І. В. Масняк // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 85. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description (International): Masnyak I. V. (2023) Roslynni dobavky yak dzherelo pidvyshchennia antyoksydantnykh vlastyvostei molochnykh produktiv [Vegetable additives as a source of increasing the antioxidant properties of dairy products]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 85 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data de edición: 28-Sep-2023
Date of entry: 21-Nov-2023
Editor: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 664
Number of pages: 1
Page range: 85
Start page: 85
End page: 85
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42810
ISBN: 978-617-7875-66-5
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
References (Ukraine): 1. Burt, S. (2004). Essential oils: their antimicrobial properties and potential application in foods-A review. Int J Food Microbiol., 94, 223-253.
2. Kukhtyn, M., Kravchenyuk, K., Selskyi, V., Pokotylo, O., Vichko, O., Kopchak, N., & Hmelar, A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19.
3. Lialyk, A., Pokotylo, O., Kukhtyn, M., Beyko, L., Horiuk, Y., Dobrovolska, S., & Mazur, O. (2020). Fatty acid composition of curd spread with different flax oil content. Nova Biotechnologica et Chimica, 19(2), 216-222..
References (International): 1. Burt, S. (2004). Essential oils: their antimicrobial properties and potential application in foods-A review. Int J Food Microbiol., 94, 223-253.
2. Kukhtyn, M., Kravchenyuk, K., Selskyi, V., Pokotylo, O., Vichko, O., Kopchak, N., & Hmelar, A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19.
3. Lialyk, A., Pokotylo, O., Kukhtyn, M., Beyko, L., Horiuk, Y., Dobrovolska, S., & Mazur, O. (2020). Fatty acid composition of curd spread with different flax oil content. Nova Biotechnologica et Chimica, 19(2), 216-222..
Content type: Conference Abstract
Aparece nas ColecciónsⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados