Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42807
Tytuł: | Слива як наповнювач у кисломолочних продуктах |
Inne tytuły: | Plums as a filler in dairy products |
Authors: | Гудим, О. В. Gudym, O. V. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
Cytat: | Гудим О. В. Слива як наповнювач у кисломолочних продуктах / О. В. Гудим // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 83. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Gudym O. V. (2023) Sliva iak napovniuvach u kislomolochnikh produktakh [Plums as a filler in dairy products]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 83 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 28-wrz-2023 |
Date of entry: | 21-lis-2023 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
UDC: | 664 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 83 |
Główna strona: | 83 |
Strona końcowa: | 83 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42807 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Kukhtyn, M., Vichko, O., Berhilevych, O., Horyuk, Y., & Horyuk, V. (2016). Main microbiological and biological properties of microbial associations of" Lactomyces tibeticus". Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 7(6), 1266-1272. 2. Rao, M. A. 1999. Rheology of fluids and semisolid foods. Aspen Publishers, Inc., Maryland 3. Lialyk, A. T., Pokotylo, A. S., & Kukhtyn, M. D. (2019). Microbiological parameters of cheese paste with the content of flaxseed oil at different storage temperatures. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 21(91), 124-129. |
References: | 1. Kukhtyn, M., Vichko, O., Berhilevych, O., Horyuk, Y., & Horyuk, V. (2016). Main microbiological and biological properties of microbial associations of" Lactomyces tibeticus". Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 7(6), 1266-1272. 2. Rao, M. A. 1999. Rheology of fluids and semisolid foods. Aspen Publishers, Inc., Maryland 3. Lialyk, A. T., Pokotylo, A. S., & Kukhtyn, M. D. (2019). Microbiological parameters of cheese paste with the content of flaxseed oil at different storage temperatures. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 21(91), 124-129. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Gudym_O_V-Plums_as_a_filler_in_dairy_products_83.pdf | 273,79 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2023_Gudym_O_V-Plums_as_a_filler_in_dairy_products_83.djvu | 20,25 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2023_Gudym_O_V-Plums_as_a_filler_in_dairy_products_83__COVER.png | 461,85 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi