Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42806
| Titolo: | Консервування плодово-ягідних напівфабрикатів |
| Titoli alternativi: | Preservation of fruit and berry semi-finished products |
| Autori: | Фігуш, Петро Назарко, Ірина Степанівна Figush, Petro Nazarko, Iryna |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Фігуш П. Консервування плодово-ягідних напівфабрикатів / Петро Фігуш, Ірина Назарко // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 82. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Bibliographic description (International): | Figush P., Nazarko I. (2023) Konservuvannia plodovo-yahidnykh napivfabrykativ [Preservation of fruit and berry semi-finished products]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 82 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
| Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Data: | 28-set-2023 |
| Date of entry: | 21-nov-2023 |
| Editore: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
| UDC: | 664 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 82 |
| Start page: | 82 |
| End page: | 82 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42806 |
| ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
| References (Ukraine): | 1. Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва / Б.Л. Флауменбаум, А.Т. Безусов, В.М. Сторожук, Г.П. Хомич. – Одеса: Друк, 2006. 400 с. 2. Войтко, Х., Кухтин, М. Вплив хімічних засобів на збудників хвороб хліба. Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2021. С. 48. |
| References (International): | 1. Fizyko-khimichni i biolohichni osnovy konservnoho vyrobnytstva, B.L. Flaumenbaum, A.T. Bezusov, V.M. Storozhuk, H.P. Khomych, Odesa: Druk, 2006. 400 p. 2. Voitko, Kh., Kukhtyn, M. Vplyv khimichnykh zasobiv na zbudnykiv khvorob khliba. Tezy dopovidei Ⅰ Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Yakist vody: biomedychni, tekhnolohichni, ahropromyslovi i ekolohichni aspekty", Ternopil: FOP Palianytsia V.A., 2021. P. 48. |
| Content type: | Conference Abstract |
| È visualizzato nelle collezioni: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
File in questo documento:
| File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| SPFSI_2023_Figush_P-Preservation_of_fruit_and_berry_82.pdf | 287,08 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
| SPFSI_2023_Figush_P-Preservation_of_fruit_and_berry_82.djvu | 16,93 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
| SPFSI_2023_Figush_P-Preservation_of_fruit_and_berry_82__COVER.png | 457,85 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.