Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42786

Teitl: Зміст
Teitlau Eraill: Content
Bibliographic description (Ukraine): Зміст // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 5–9.
Bibliographic description (International): Zmist [Content]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 5-9 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Dyddiad Cyhoeddi: 28-Sep-2023
Date of entry: 21-Nov-2023
Cyhoeddwr: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
Number of pages: 5
Page range: 5-9
Start page: 5
End page: 9
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42786
ISBN: 978-617-7875-66-5
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Content type: Conference Abstract
Ymddengys yng Nghasgliadau:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)

Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
Ffeil Disgrifiad MaintFformat 
SPFSI_2023_Content_5-9.pdf1,6 MBAdobe PDFGweld/Agor
SPFSI_2023_Content_5-9.djvu63,56 kBDjVuGweld/Agor
SPFSI_2023_Content_5-9__COVER.png282,16 kBimage/pngGweld/Agor


Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.