Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42777
Başlık: | Розробка купажованої олії на основі конопляної |
Diğer Başlıklar: | Development of hemp-based blended oil |
Yazarlar: | Трачук, Н. П. Покотило, Олег Степанович Trachuk, N. P. Pokotylo, O. S. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Трачук Н. П. Розробка купажованої олії на основі конопляної / Н. П. Трачук, Олег Степанович Покотило // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 34. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Trachuk N. P., Pokotylo O. S. (2023) Rozrobka kupazhovanoi olii na osnovi konoplianoi [Development of hemp-based blended oil]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 34 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Yayın Tarihi: | 28-Eyl-2023 |
Date of entry: | 21-Kas-2023 |
Yayıncı: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
UDC: | 664.36 665.11 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 34 |
Start page: | 34 |
End page: | 34 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42777 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
References (Ukraine): | 1. Покотило О. С. Вплив поліненасичених жирних кислот родини ω-3 і ω-6 на ліпогенез і холестериногенез в організмі морських свинок і білих щурів за нормальних умов і при холестериновому навантаженні : автореф. дис... д-ра біол. наук / О. С. Покотило; Ін-т біології тварин УААН. – Л., 2008. – 36 c. |
References (International): | 1. Pokotylo O. S. Vplyv polinenasychenykh zhyrnykh kyslot rodyny o-3 i o-6 na lipohenez i kholesterynohenez v orhanizmi morskykh svynok i bilykh shchuriv za normalnykh umov i pry kholesterynovomu navantazhenni : avtoref. dys... d-ra biol. nauk, O. S. Pokotylo; In-t biolohii tvaryn UAAN, L., 2008, 36 c. |
Content type: | Conference Abstract |
Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Trachuk_N_P-Development_of_hemp_based_34.pdf | 275,46 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
SPFSI_2023_Trachuk_N_P-Development_of_hemp_based_34.djvu | 17,84 kB | DjVu | Göster/Aç | |
SPFSI_2023_Trachuk_N_P-Development_of_hemp_based_34__COVER.png | 427,87 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.