Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42775

Titel: Редакційні сторінки
Övriga titlar: Editorial pages
Bibliographic description (Ukraine): Редакційні сторінки // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 2–4.
Bibliographic description (International): Redaktsiini storinky [Editorial pages]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 2-4 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Utgivningsdatum: 28-sep-2023
Date of entry: 21-nov-2023
Utgivare: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
Number of pages: 3
Page range: 2-4
Start page: 2
End page: 4
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42775
ISBN: 978-617-7875-66-5
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Content type: Conference Abstract
Samling:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)

Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil Beskrivning StorlekFormat 
SPFSI_2023_Editorial_pages_2-4.pdf656,7 kBAdobe PDFVisa/Öppna
SPFSI_2023_Editorial_pages_2-4.djvu32,09 kBDjVuVisa/Öppna
SPFSI_2023_Editorial_pages_2-4__COVER.png170,42 kBimage/pngVisa/Öppna


Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!