Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42767

ชื่อเรื่อง: Модифікація сиру Гауда через додавання насіння льону
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Modification of Gouda cheese through the addition of flax seeds
ผู้แต่ง: Арутюнян, Д. А.
Покотило, Олег Степанович
Arutyunyan, D. A.
Pokotylo, O. S.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Арутюнян Д. А. Модифікація сиру Гауда через додавання насіння льону / Д. А. Арутюнян, Олег Степанович Покотило // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 22. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Arutyunyan D. A., Pokotylo O. S. (2023) Modyfikatsiia syru Hauda cherez dodavannia nasinnia lonu [Modification of Gouda cheese through the addition of flax seeds]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 22 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 28-กัน-2023
Date of entry: 21-พฤศ-2023
สำนักพิมพ์: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 637.3.07
665.11
Number of pages: 1
Page range: 22
Start page: 22
End page: 22
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42767
ISBN: 978-617-7875-66-5
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
References (Ukraine): 1. Покотило О. С. Вплив поліненасичених жирних кислот родини ω-3 і ω-6 на ліпогенез і холестериногенез в організмі морських свинок і білих щурів за нормальних умов і при холестериновому навантаженні : автореф. дис... д-ра біол. наук / О. С. Покотило; Ін-т біології тварин УААН. – Л., 2008. – 36 c.
References (International): 1. Pokotylo O. S. Vplyv polinenasychenykh zhyrnykh kyslot rodyny o-3 i o-6 na lipohenez i kholesterynohenez v orhanizmi morskykh svynok i bilykh shchuriv za normalnykh umov i pry kholesterynovomu navantazhenni : avtoref. dys... d-ra biol. nauk, O. S. Pokotylo; In-t biolohii tvaryn UAAN, L., 2008, 36 c.
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
SPFSI_2023_Arutyunyan_D_A-Modification_of_Gouda_cheese_22.pdf273,88 kBAdobe PDFดู/เปิด
SPFSI_2023_Arutyunyan_D_A-Modification_of_Gouda_cheese_22.djvu16,97 kBDjVuดู/เปิด
SPFSI_2023_Arutyunyan_D_A-Modification_of_Gouda_cheese_22__COVER.png457,44 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น