Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42711

Başlık: Про ефективний метод боротьби з глобальним потеплінням на підприємствах харчової промисловості
Diğer Başlıklar: ABOUT AN EFFECTIVE METHOD OF COMBATING GLOBAL WARMING IN THE FOOD INDUSTRY
Yazarlar: Балабан, Степан Миколайович
Каспрук, Володимир Богданович
Balaban, Stepah
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет, вул. Руська, 56, м.Тернопіль, 46001 (UA)
Bibliographic description (Ukraine): Про ефективний метод боротьби з глобальним потеплінням на підприємствах харчової промисловості / С. М. Балабан, В. Б. Каспрук // Тези доповідей VII Міжнародної науково – технічної конференції «Стан і перспективи харчової науки та промисловості», 28-29 вересня 2023 р. – Тернопіль: 2023. – С. 120-121.
Bibliographic description (International): ABOUT AN EFFECTIVE METHOD OF COMBATING GLOBAL WARMING IN THE FOOD INDUSTRY / S. Balaban,V.Kaspruk // Book of abstracts VIІ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 28 – 29 September 2023 - Ternopil: 2023. – , pp. 120-121
Conference/Event: VIІ Міжнародна науково-технічна конференція Стан і перспективи харчової науки та промисловості
Yayın Tarihi: 21-Eyl-2023
Date of entry: 8-Kas-2023
Yayıncı: © ФОП Паляниця В. А.,
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 620.92:66.045.3:624.131.6
Anahtar kelimeler: Зменшення теплового забруднення
утилізація тепла, теплообмін.
Number of pages: 2
Page range: c. 120-121
Start page: 120
End page: 121
Özet: Обгрунтовано доцільність охолодження відпрацьованих технологічних газів і повторне використання рекуперованого тепла у технологічних процесах
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42711
ISBN: 978-617-7875-66-5
Copyright owner: Балабан С. М., Каспрук В. Б.
References (Ukraine): 1. Повторне використання тепла відпрацьованих технологічних газів як засіб збільшення еколого – економічної ефективності енергогенеруючих установок / Балабан Степан, Каспрук Володимир // Матеріали Х Міжнародної науково – практичної конференції «Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах». – Тернопіль: 2023. – С.105 – 108.
2. Особливості використання утилізації тепла на енергозатратному обладнанні підприємств первинної переробки сільськогосподарської продукції / С. М. Балабан, М. І. Дуда // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції присвяченої памяті професора Гевка Б. М. «Проблеми теорії проектування та виготовлення транспортно –технологічних машин», 23-24 вересня 2021р.-Тернопіль: 2021.-С.45.
3. Stadnyk I., Balaban S., Kaspruk V. and Derkach A. (2022). Assessment of economic expediency of heat utilization technology use at food industry enterprises. Galician economic journal, vol. 77, no 4, pp. 7-12.
4. Обгрунтування вибору схеми рекуперації тепла відпрацьованих технологічних газів на підприємствах / І. Я. Стадник, С. М. Балабан, В. Б. Каспрук, А. В. Деркач // Екологічна безпека держави: тези доповідей Другого всеукраїнського круглого столу, м. Київ, 15 грудня 2021 року/ редкол. О. С. Волошкіна та ін. – К.: ІТТА, 2021. – С.120-123.
5. Про деякі особливості впровадження енергозберігаючих технологій на підприємствах переробної та харчової промисловості / С. М. Балабан, В. Б. Каспрук // Збірник тез доповідей Міжнародної науково – практичної конференції, присвяченої 90 – річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60 – річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин «Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики», 29-30 вересня 2022 р. – Тернопіль: 2022. – С. 81-82.
6. Model for calculating the optimal mode of heat recovery at power generating equipment of the processing and food industry / Balaban S., Kaspruk V. Scientific Journal of TNTU (Tern.), (2023) vol 111, no 3, pp. 15–22.
Content type: Conference Abstract
Koleksiyonlarda Görünür:Матеріали інших конференцій, семінарів, читань

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
icon_3_pdf_x16.png259 Bimage/pngGöster/Aç
Збірник 28.09.2023.pdf2,06 MBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.