Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42711

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorБалабан, Степан Миколайович-
dc.contributor.authorКаспрук, Володимир Богданович-
dc.contributor.authorBalaban, Stepah-
dc.date.accessioned2023-11-08T19:11:28Z-
dc.date.available2023-11-08T19:11:28Z-
dc.date.issued2023-09-21-
dc.identifier.citationПро ефективний метод боротьби з глобальним потеплінням на підприємствах харчової промисловості / С. М. Балабан, В. Б. Каспрук // Тези доповідей VII Міжнародної науково – технічної конференції «Стан і перспективи харчової науки та промисловості», 28-29 вересня 2023 р. – Тернопіль: 2023. – С. 120-121.uk_UA
dc.identifier.isbn978-617-7875-66-5-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42711-
dc.description.abstractОбгрунтовано доцільність охолодження відпрацьованих технологічних газів і повторне використання рекуперованого тепла у технологічних процесахuk_UA
dc.format.extentc. 120-121-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisher© ФОП Паляниця В. А.,uk_UA
dc.subjectЗменшення теплового забрудненняuk_UA
dc.subjectутилізація тепла, теплообмін.uk_UA
dc.titleПро ефективний метод боротьби з глобальним потеплінням на підприємствах харчової промисловостіuk_UA
dc.title.alternativeABOUT AN EFFECTIVE METHOD OF COMBATING GLOBAL WARMING IN THE FOOD INDUSTRYuk_UA
dc.typeConference Abstractuk_UA
dc.rights.holderБалабан С. М., Каспрук В. Б.uk_UA
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.format.pages2-
dc.subject.udc620.92:66.045.3:624.131.6uk_UA
dc.relation.references1. Повторне використання тепла відпрацьованих технологічних газів як засіб збільшення еколого – економічної ефективності енергогенеруючих установок / Балабан Степан, Каспрук Володимир // Матеріали Х Міжнародної науково – практичної конференції «Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах». – Тернопіль: 2023. – С.105 – 108.uk_UA
dc.relation.references2. Особливості використання утилізації тепла на енергозатратному обладнанні підприємств первинної переробки сільськогосподарської продукції / С. М. Балабан, М. І. Дуда // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції присвяченої памяті професора Гевка Б. М. «Проблеми теорії проектування та виготовлення транспортно –технологічних машин», 23-24 вересня 2021р.-Тернопіль: 2021.-С.45.uk_UA
dc.relation.references3. Stadnyk I., Balaban S., Kaspruk V. and Derkach A. (2022). Assessment of economic expediency of heat utilization technology use at food industry enterprises. Galician economic journal, vol. 77, no 4, pp. 7-12.uk_UA
dc.relation.references4. Обгрунтування вибору схеми рекуперації тепла відпрацьованих технологічних газів на підприємствах / І. Я. Стадник, С. М. Балабан, В. Б. Каспрук, А. В. Деркач // Екологічна безпека держави: тези доповідей Другого всеукраїнського круглого столу, м. Київ, 15 грудня 2021 року/ редкол. О. С. Волошкіна та ін. – К.: ІТТА, 2021. – С.120-123.uk_UA
dc.relation.references5. Про деякі особливості впровадження енергозберігаючих технологій на підприємствах переробної та харчової промисловості / С. М. Балабан, В. Б. Каспрук // Збірник тез доповідей Міжнародної науково – практичної конференції, присвяченої 90 – річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60 – річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин «Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики», 29-30 вересня 2022 р. – Тернопіль: 2022. – С. 81-82.uk_UA
dc.relation.references6. Model for calculating the optimal mode of heat recovery at power generating equipment of the processing and food industry / Balaban S., Kaspruk V. Scientific Journal of TNTU (Tern.), (2023) vol 111, no 3, pp. 15–22.uk_UA
dc.identifier.citationenABOUT AN EFFECTIVE METHOD OF COMBATING GLOBAL WARMING IN THE FOOD INDUSTRY / S. Balaban,V.Kaspruk // Book of abstracts VIІ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 28 – 29 September 2023 - Ternopil: 2023. – , pp. 120-121uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет, вул. Руська, 56, м.Тернопіль, 46001 (UA)uk_UA
dc.citation.spage120-
dc.citation.epage121-
dc.citation.conferenceVIІ Міжнародна науково-технічна конференція Стан і перспективи харчової науки та промисловості-
dc.coverage.countryUAuk_UA
Ebben a gyűjteményben:Матеріали інших конференцій, семінарів, читань

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
icon_3_pdf_x16.png259 Bimage/pngMegtekintés/Megnyitás
Збірник 28.09.2023.pdf2,06 MBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!