Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42161
Title: | Джерела для виділення молочнокислих мікроорганізмів |
Other Titles: | Sources for isolation of lactic acid microorganisms |
Authors: | Долинюк, В. Р. Dolyniuk, V. R. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Долинюк В. Р. Джерела для виділення молочнокислих мікроорганізмів / В. Р. Долинюк // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 40. — (Вода і харчова промисловість). |
Bibliographic description (International): | Dolyniuk V. R. (2023) Dzherela dlia vydilennia molochnokyslykh mikroorhanizmiv [Sources for isolation of lactic acid microorganisms]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 40 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 |
Conference/Event: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Journal/Collection: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Issue Date: | 24-máj-2023 |
Date of entry: | 19-júl-2023 |
Publisher: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A., |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023 |
UDC: | 664 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 40 |
Start page: | 40 |
End page: | 40 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42161 |
ISBN: | 978-617-7875-61-0 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
References (Ukraine): | 1. Kukhtyn M., Vichko O., Berhilevych O., Horyuk Y., & Horyuk V. (2016). Main microbiological and biological properties of microbial associations of" Lactomyces tibeticus". Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 7(6), 1266-1272. 2. Бергілевич О. М., Касянчук В. В., Власенко І. Г., & Кухтін М. Д. (2010). Мікробіологія молока і молочних продуктів. Суми: Університетська книга. – 204 с. |
References (International): | 1. Kukhtyn M., Vichko O., Berhilevych O., Horyuk Y., & Horyuk V. (2016). Main microbiological and biological properties of microbial associations of" Lactomyces tibeticus". Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 7(6), 1266-1272. 2. Berhilevych O. M., Kasianchuk V. V., Vlasenko I. H., & Kukhtin M. D. (2010). Mikrobiolohiia moloka i molochnykh produktiv. Sumy: Universytetska knyha, 204 p. |
Content type: | Conference Abstract |
Ebben a gyűjteményben: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2023_Dolyniuk_V_R-Sources_for_isolation_of_40.pdf | 285,65 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
MNTK_2023_Dolyniuk_V_R-Sources_for_isolation_of_40.djvu | 17,59 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
MNTK_2023_Dolyniuk_V_R-Sources_for_isolation_of_40__COVER.png | 480,64 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!