Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41981
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКарпик, Галина Вікторівна-
dc.contributor.advisorKarpyk, Galyna Viktorivna-
dc.contributor.authorКіт, Олеся Олегівна-
dc.contributor.authorKit, Olesia Olehivna-
dc.date.accessioned2023-07-02T14:25:56Z-
dc.date.available2023-07-02T14:25:56Z-
dc.date.issued2023-
dc.date.submitted2023-
dc.identifier.citationКіт О.О. Проєкт технічного переоснащення ліній у хлібопекарському цеху з виробництва хлібобулочних виробів : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / О.О. Кіт. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 55 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41981-
dc.description.abstractМетою роботи є проєкт технічного переоснащення ліній у хлібопекарському цеху з виробництва хлібобулочних виробів. Відповідно до мети роботи поставлені наступні завдання: Провести обґрунтування заходів з технічного переоснащення цеху хлібопекарського підприємства. Здійснити вибір, обґрунтування і опис технологічних схем. Окреслити характеристику сировини, основних і допоміжних матеріалів. Здійснити технологічні розрахунки. Проаналізувати технохімічний контроль виробництва. Охарактеризувати безпеку життєдіяльності та основи охорони праці. Структура роботи. Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів основної частини, висновків та списку використаних джерел.uk_UA
dc.description.abstractThe purpose of the work is the project of technical re-equipment of lines in the bakery shop for the production of bakery products. In accordance with the purpose of the work, the following tasks are set: • Conduct substantiation of measures for technical re-equipment of the workshop of the bakery enterprise. • Make selection, justification and description of technological schemes. • Outline the characteristics of raw materials, main and auxiliary materials. • Make technological calculations. • Analyze technochemical control of production • Describe the safety of life activities and the basics of occupational health and safety. Structure of work. The qualification work consists of an introduction, three sections of the main part, conclusions and a list of used sources.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВСТУП .. 4 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА .. 5 1.1. Обґрунтування заходів з технічного переоснащення цеху хлібзаводу .. 5 1.2. Вибір, обґрунтування і опис технологічних схем .. 6 1.3. Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів .. 9 1.4. Технологічні розрахунки .. 12 1.4.1. Вихідні дані .. 12 1.4.2. Вибір та розрахунок продуктивності печей .. 13 1.4.3. Розрахунок пофазних рецептур .. 16 1.4.4. Розрахунок виходу виробів .. 22 1.4.5. Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів .. 27 1.4.6. Розрахунок витрат сировини і площ для її зберігання .. 30 1.4.7. Розрахунок і вибір технологічного обладнання .. 34 1.5. Технохімічний контроль виробництва .. 38 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ .. 45 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 55uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectхлібuk_UA
dc.subjectбатонuk_UA
dc.subjectтехнічне переоснащенняuk_UA
dc.subjectзакваскаuk_UA
dc.subjectопараuk_UA
dc.subjectвипіканняuk_UA
dc.subjectbreaduk_UA
dc.subjectloafuk_UA
dc.subjecttechnical re-equipmentuk_UA
dc.subjectleavenuk_UA
dc.subjectyeastuk_UA
dc.subjectbakinguk_UA
dc.titleПроєкт технічного переоснащення ліній у хлібопекарському цеху з виробництва хлібобулочних виробівuk_UA
dc.title.alternativeThe project of technical re-equipment of a bakery workshop linesuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Кіт О.О., 2023uk_UA
dc.contributor.committeeMemberДеркач, Андрій Васильович-
dc.contributor.committeeMemberDerkach, Andrii Vasylovych-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.format.pages55-
dc.subject.udc664.661uk_UA
dc.relation.references1/ Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва / В.І. Дробот. – К.: «Логос», 2002. – 365 с.uk_UA
dc.relation.references2. Дробот В.І. Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництва: Навчальний посібник / В.І. Дробот, Л.Ю. Арсеньєва, О.А. Білик та ін. – К.: Центр навчальної літератури, 2006. – 341 с.uk_UA
dc.relation.references3. Дробот В.І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва / В. І. Дробот. – К.: Руслана, 1998. – 416 с. – Бібліогр.: с. 410 – 411.uk_UA
dc.relation.references4. ДСТУ 7044: 2009 «Правила приймання, методи відбирання проб, методи визначення органолептичних показників і маси виробів».uk_UA
dc.relation.references5. ДСТУ 7045:2009 «Вироби хлібобулочні. Методи визначення фізикохімічних показників».uk_UA
dc.relation.references6. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві / Дробот В. І., Юрчак В. Г., Арсеньева Л. Ю. та ін.; за ред. В.І. Дробот. – К.: Кондор, 2010. – 440 с.uk_UA
dc.relation.references7. Лисюк Г.М. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів: Навчальний посібник / Г.М. Лисюк, О.Г. Самохвалова, З.І. Кучерук та ін. – Суми: ВТД «Університетська книга», 2009. – 464 с.uk_UA
dc.relation.references8. Лисюк Г.М. Технологічні розрахунки рецептур для хлібобулочних, макаронних, кондитерських і харчоконцентратних виробів: Навч. посібник / Г.М. Лисюк, М.В., Артамонова, О.Г. Шидакова-Каменюка. – Х.: ХДУХТ, 2009. – 144 с. https://docplayer.net/72420885-Tehnologiya-boroshnyanihkonditerskih-i-hlibobulochnih-virobiv.htmluk_UA
dc.relation.references9. Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. Г.В. Карпик, В.Р Сельський , Т.О. Лісовська - Тернопіль: ТНТУ, 2020.uk_UA
dc.relation.references10. Основи охорони праці: Підручник. 21 видання, доповнене та перероблене. / за ред. К. Н. Ткачука і М. О. Халімовського. - К.: Основа, 2006 — 448 с.uk_UA
dc.identifier.citationenKit O.O. The project of technical re-equipment of a bakery workshop lines : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / O.O. Kit. — Ternopil : TNTU, 2023. — 55 p.uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Авторська довідка Кіт О.О..doc47 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
Кіт О.О..pdf1,62 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора