Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41358

Titel: Будова і властивості білків сироватки молока
Övriga titlar: Structure and properties of whey proteins
Författare: Береговий, Р.
Berehovyy, R.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Береговий Р. Будова і властивості білків сироватки молока / Береговий Р. // Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 27-28 квітня 2023. — Т. : ТНТУ, 2023. — С. 331. — (Хімічна та біоінженерія).
Bibliographic description (International): Berehovyy R. (2023) Budova i vlastyvosti bilkiv syrovatky moloka [Structure and properties of whey proteins]. Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues" (Tern., 27-28 April 2023), pp. 331 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2023
Proceedings of the Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2023
Journal/Collection: Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Utgivningsdatum: 27-apr-2023
Date of entry: 10-jun-2023
Utgivare: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 27-28 квітня 2023
27-28 April 2023
Supervisor: Юкало, В. Г.
Yukalo, V.
UDC: 637.12.3
Nyckelord: молоко
білки сироватки
milk
whey proteins
Number of pages: 1
Page range: 331
Start page: 331
End page: 331
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41358
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
Content type: Conference Abstract
Samling:Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2023)

Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil Beskrivning StorlekFormat 
331.pdf325,61 kBAdobe PDFVisa/Öppna
331.djvu20,92 kBDjVuVisa/Öppna
331__COVER.png409,96 kBimage/pngVisa/Öppna


Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!