Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41222
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorСтойко, Ігор Іванович-
dc.date.accessioned2023-06-06T12:32:38Z-
dc.date.available2023-06-06T12:32:38Z-
dc.date.issued2023-
dc.date.submitted2023-
dc.identifier.citationНаведено методичні вказівки щодо самостійної роботи та практичних занять з вивчення курсу «Стандартизація, сертифікація та метрологія» для студентів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» поглиблення і узагальнення знань, одержаних студентами за час навчання, та їх застосування до комплексного вирішення конкретного фахового завдання.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41222-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУuk_UA
dc.titleМетодичні вказівки до самостійної роботи та практичних занять з вивчення курсу «Стандартизація, сертифікація та метрологія» для студентів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» усіх форм навчанняuk_UA
dc.typeHandbookuk_UA
dc.rights.holderСтойко І.І.uk_UA
dc.coverage.placenameТНТУuk_UA
dc.format.pages48-
dc.relation.references1. Стойко І.І. Шерстюк Р.П. Стандартизація, сертифікація, метрологія (Програма, курс лекцій, практичні заняття, самостійна робота, індивідуальні завдання, термінологічний словник, тести, нормативні документи). Навч.-метод. посібник. Тернопіль: ТНТУ. 2023. 224 с.uk_UA
dc.contributor.affiliationТНТУuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Koleksiyonlarda Görünür:Навчальна література кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
Методичка ССіМ 2023.pdf716 kBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları