Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40215
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтадник, Ігор Ярославович-
dc.contributor.authorБойко, Роман Петрович-
dc.date.accessioned2023-01-16T12:17:55Z-
dc.date.available2023-01-16T12:17:55Z-
dc.date.issued2022-12-22-
dc.date.submitted2022-
dc.identifier.citationБойко Р. П. Вплив конструктивних параметрів пальчикового змішувального пристрою на замішування тіста в циліндричній робочій камері тістомісильної машини : кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / Р. П. Бойко. — Тернопіль: ТНТУ, 2022. — 86 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40215-
dc.descriptionБойко Роман Петрович. «Вплив конструктивних параметрів пальчикового змішувального пристрою на замішування тіста в циліндричній робочій камері тістомісильної машини». – Кваліфікаційна робота за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування». Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, м. Тернопіль, 2022 р.uk_UA
dc.description.abstractУ роботі вирішено наукове завдання зниження енерговитрат процесу замішування тіста на основі обґрунтування раціональних параметрів розробленого робочого органу. Зниження енергоємності процесу досягається за рахунок одночасного поєднання конструкції та розміщення пальчикових штифтів на валу робочого органу з гідродинамікою процесу взаємодії компонентів у робочій камері машини. Вирішення даної мети зведено до розв’язання наукової прикладної задачі: на основі аналізу технологічних процесів взаємодії компонентів розробити конструктивно-технологічну схему удосконаленого робочого органу; розробити математичну модель, що описує та характеризує функціональну залежність умов роботи робочого органу; провести комп’ютерне моделювання процесу; надати інженерні розрахунки; провести часткові експериментальні дослідження в виробничих умовах.uk_UA
dc.description.tableofcontentsАналіз об’єкту досліджування, огляд принципу роботи та шляхів покращення Методи дослідження робочого органу змішувача компонентів періодичної дії Теоретичний розрахунок змішувача компонентів періодичної дії Комп’ютерне моделювання робочого органу змішувача компонентів періодичної дії та результати експериментальних досліджень Охорона праці та заходи з безпеки в надзвичайних ситуаціяхuk_UA
dc.format.extent86-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУuk_UA
dc.subject133uk_UA
dc.subjectгалузеве машинобудуванняuk_UA
dc.subjectзмішуванняuk_UA
dc.subject3Д модельuk_UA
dc.subjectпальчиковий робочий органuk_UA
dc.subjectBoiko, Roman-
dc.subjectmixing-
dc.subject3D model-
dc.subjectfinger working body-
dc.titleВплив конструктивних параметрів пальчикового змішувального пристрою на замішування тіста в циліндричній робочій камері тістомісильної машиниuk_UA
dc.title.alternativeThe influence of the design parameters of the finger mixing device on dough kneading in the cylindrical working chamber of the dough mixeruk_UA
dc.typeMaster Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Бойко Р.П., 2022uk_UA
dc.contributor.committeeMemberКравець, Олег-
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.subject.udc637uk_UA
dc.relation.referencesСмесительные машины в хлебопекарной и кондитерской промышленности / А.Т. Лисовенко, И.Н. Литовченко, И.В. Зирнис и др.; Под ред. А.Т. Лисовенко. − К.: Урожай,1990. − 192 с.uk_UA
dc.relation.referencesЧернавський С.А. Курсове проектування деталей машин / С.А. Чернавський, К.Н. Боков, І.М. Чернін, М.Г. Іцкович, В.П. Козінцов.- Москва: «Машинобудування», 1988. - 415с.uk_UA
dc.relation.referencesЗакалов О.В. Технологічне обладнання харчових виробництв / Закалов О.В.,Закалов І.О.-Тернопіль:Видавництво ТДТУ, 2000.-406 с.uk_UA
dc.relation.referencesСтадник І. Визначення питомої потужності вузла нагнітання / І. Стадник, О. Пилипець // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60 річчя з дня заснування ТНТУ та 175 річчя з дня народження Івана Пулюя, 14-15 травня 2020.: ТНТУ, 2020. - С. 233.uk_UA
dc.relation.referencesТехнологічне обладнання для виробництва виробів з борошна: Навчальний посібник. Ч.1. Хлібопекарське виробництво; Сухенко Ю.Г., Стадник І.Я., 72 Василів В.П., Сухенко В.Ю. За ред.проф. Ю.Г.Сухенка. — К.: ЦП ”КОМПРИНТ”, 2015. — Ч.1. — 388 с.uk_UA
dc.relation.referencesСтадник И.Я., Панькив Ю.Ю. Метод интенсивного образования фазового контакта компонентов при смешивании. Volumul include materialele Simpozionului Ştiinţific Internaţional „Realizări și perspective în inginerie agrară și transport auto” dedicat aniversării a 85 ani de la fondarea Universității Agrare de Stat din Moldova. Chişinău : UASM, 2018. Vol. 51. P. 78–82.uk_UA
dc.relation.referencesІ.Я. Стадник, В.А. Піддубний, О.В. Хареба, В.М. Федорів, В.В. Підгорний «Сучасні технології та енергетичні потоки при формуванні борошняних напівфабрикатів» монографія – Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021. – 392 сuk_UA
dc.relation.referencesIgor Yaroslavovych Stadnyk, Juilia Pankiv, Petro Havrylko, Halina Karpyk. Researching of the concentration distribution of soluble layers when mixed in the weight condition. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. Slovak. 2019. Vol. 13. No. 1. P. 581 – 592.uk_UA
dc.relation.referencesЦивільний захист на підприємствах харчової промисловості : навч. посіб. / О. В. Хіврич, Б. Д. Халмурадов, О. П. Слободян, Н.В. Володченкова та ін. — К. : ЦУЛ, 2015. — 192 с.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:133 — галузеве машинобудування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Boiko R.P._MOm-61.pdf3,73 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора