Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40215
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стадник, Ігор Ярославович | - |
dc.contributor.author | Бойко, Роман Петрович | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-16T12:17:55Z | - |
dc.date.available | 2023-01-16T12:17:55Z | - |
dc.date.issued | 2022-12-22 | - |
dc.date.submitted | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Бойко Р. П. Вплив конструктивних параметрів пальчикового змішувального пристрою на замішування тіста в циліндричній робочій камері тістомісильної машини : кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / Р. П. Бойко. — Тернопіль: ТНТУ, 2022. — 86 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40215 | - |
dc.description | Бойко Роман Петрович. «Вплив конструктивних параметрів пальчикового змішувального пристрою на замішування тіста в циліндричній робочій камері тістомісильної машини». – Кваліфікаційна робота за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування». Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, м. Тернопіль, 2022 р. | uk_UA |
dc.description.abstract | У роботі вирішено наукове завдання зниження енерговитрат процесу замішування тіста на основі обґрунтування раціональних параметрів розробленого робочого органу. Зниження енергоємності процесу досягається за рахунок одночасного поєднання конструкції та розміщення пальчикових штифтів на валу робочого органу з гідродинамікою процесу взаємодії компонентів у робочій камері машини. Вирішення даної мети зведено до розв’язання наукової прикладної задачі: на основі аналізу технологічних процесів взаємодії компонентів розробити конструктивно-технологічну схему удосконаленого робочого органу; розробити математичну модель, що описує та характеризує функціональну залежність умов роботи робочого органу; провести комп’ютерне моделювання процесу; надати інженерні розрахунки; провести часткові експериментальні дослідження в виробничих умовах. | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | Аналіз об’єкту досліджування, огляд принципу роботи та шляхів покращення Методи дослідження робочого органу змішувача компонентів періодичної дії Теоретичний розрахунок змішувача компонентів періодичної дії Комп’ютерне моделювання робочого органу змішувача компонентів періодичної дії та результати експериментальних досліджень Охорона праці та заходи з безпеки в надзвичайних ситуаціях | uk_UA |
dc.format.extent | 86 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ТНТУ | uk_UA |
dc.subject | 133 | uk_UA |
dc.subject | галузеве машинобудування | uk_UA |
dc.subject | змішування | uk_UA |
dc.subject | 3Д модель | uk_UA |
dc.subject | пальчиковий робочий орган | uk_UA |
dc.subject | Boiko, Roman | - |
dc.subject | mixing | - |
dc.subject | 3D model | - |
dc.subject | finger working body | - |
dc.title | Вплив конструктивних параметрів пальчикового змішувального пристрою на замішування тіста в циліндричній робочій камері тістомісильної машини | uk_UA |
dc.title.alternative | The influence of the design parameters of the finger mixing device on dough kneading in the cylindrical working chamber of the dough mixer | uk_UA |
dc.type | Master Thesis | uk_UA |
dc.rights.holder | © Бойко Р.П., 2022 | uk_UA |
dc.contributor.committeeMember | Кравець, Олег | - |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk_UA |
dc.subject.udc | 637 | uk_UA |
dc.relation.references | Смесительные машины в хлебопекарной и кондитерской промышленности / А.Т. Лисовенко, И.Н. Литовченко, И.В. Зирнис и др.; Под ред. А.Т. Лисовенко. − К.: Урожай,1990. − 192 с. | uk_UA |
dc.relation.references | Чернавський С.А. Курсове проектування деталей машин / С.А. Чернавський, К.Н. Боков, І.М. Чернін, М.Г. Іцкович, В.П. Козінцов.- Москва: «Машинобудування», 1988. - 415с. | uk_UA |
dc.relation.references | Закалов О.В. Технологічне обладнання харчових виробництв / Закалов О.В.,Закалов І.О.-Тернопіль:Видавництво ТДТУ, 2000.-406 с. | uk_UA |
dc.relation.references | Стадник І. Визначення питомої потужності вузла нагнітання / І. Стадник, О. Пилипець // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60 річчя з дня заснування ТНТУ та 175 річчя з дня народження Івана Пулюя, 14-15 травня 2020.: ТНТУ, 2020. - С. 233. | uk_UA |
dc.relation.references | Технологічне обладнання для виробництва виробів з борошна: Навчальний посібник. Ч.1. Хлібопекарське виробництво; Сухенко Ю.Г., Стадник І.Я., 72 Василів В.П., Сухенко В.Ю. За ред.проф. Ю.Г.Сухенка. — К.: ЦП ”КОМПРИНТ”, 2015. — Ч.1. — 388 с. | uk_UA |
dc.relation.references | Стадник И.Я., Панькив Ю.Ю. Метод интенсивного образования фазового контакта компонентов при смешивании. Volumul include materialele Simpozionului Ştiinţific Internaţional „Realizări și perspective în inginerie agrară și transport auto” dedicat aniversării a 85 ani de la fondarea Universității Agrare de Stat din Moldova. Chişinău : UASM, 2018. Vol. 51. P. 78–82. | uk_UA |
dc.relation.references | І.Я. Стадник, В.А. Піддубний, О.В. Хареба, В.М. Федорів, В.В. Підгорний «Сучасні технології та енергетичні потоки при формуванні борошняних напівфабрикатів» монографія – Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021. – 392 с | uk_UA |
dc.relation.references | Igor Yaroslavovych Stadnyk, Juilia Pankiv, Petro Havrylko, Halina Karpyk. Researching of the concentration distribution of soluble layers when mixed in the weight condition. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. Slovak. 2019. Vol. 13. No. 1. P. 581 – 592. | uk_UA |
dc.relation.references | Цивільний захист на підприємствах харчової промисловості : навч. посіб. / О. В. Хіврич, Б. Д. Халмурадов, О. П. Слободян, Н.В. Володченкова та ін. — К. : ЦУЛ, 2015. — 192 с. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 133 — галузеве машинобудування |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Boiko R.P._MOm-61.pdf | 3,73 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора