Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40005
| Tytuł: | Препатійний ресторан, як елемент розвитку індустрії гостинності |
| Inne tytuły: | Pre-party restaurant as an element of hospitality industry |
| Authors: | Яворська, Г. Я. Yavorska, H. |
| Affiliation: | Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі |
| Bibliographic description (Ukraine): | Яворська Г. Я. Препатійний ресторан, як елемент розвитку індустрії гостинності / Яворська Г. Я. // Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 18 листопада 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 95–96. |
| Bibliographic description (International): | Yavorska H. (2022) Prepatiinyi restoran, yak element rozvytku industrii hostynnosti [Pre-party restaurant as an element of hospitality industry]. Materialy Ⅹ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy Mykoly Hryhorovycha Chumachenka: "Sotsialna vidpovidalnist yak osnova innovatsiinoho rozvytku biznesu" (Tern., 18 november 2022), pp. 95-96 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 2022 |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅹ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ |
| Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ |
| Data wydania: | 18-lis-2022 |
| Date of entry: | 2-sty-2023 |
| Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. |
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 18 листопада 2022 року 18 november 2022 |
| UDC: | 640 438 |
| Strony: | 2 |
| Zakres stron: | 95-96 |
| Główna strona: | 95 |
| Strona końcowa: | 96 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40005 |
| ISBN: | 978-617-7875-48-1 |
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
| Wykaz piśmiennictwa: | 1. Архіпов В.В., Русавська В.А. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства. Навч. пос. - K.: Центр учбової літератури, 2009.-342 с 2. Мостова, Л. М. Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства. Навчальний посібник - 2-е вид. - К. : Ліра-К, 2011.-388 с. 3. Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства. Під ред. П'ятницької Н. О. К.: Київ. Нац. Торг. - екон. Ун-т, 2005. - 631 с. |
| References: | 1. Arkhipov V.V., Rusavska V.A. Orhanizatsiia obsluhovuvannia u zakladakh restorannoho hospodarstva. Navch. pos, K., Centre of Educational Literature, 2009.-342 s 2. Mostova, L. M. Orhanizatsiia obsluhovuvannia na pidpryiemstvakh restorannoho hospodarstva. Navchalnyi posibnyk - 2-e vyd, K. : Lira-K, 2011.-388 p. 3. Orhanizatsiia obsluhovuvannia u pidpryiemstvakh restorannoho hospodarstva. Pid red. Piatnytskoi N. O. K., Kyiv. Nats. Torh, ekon. Un-t, 2005, 631 p. |
| Typ zawartości: | Conference Abstract |
| Występuje w kolekcjach: | Х Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ (2022) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SRBD_2022_Yavorska_H-Pre_party_restaurant_as_95-96.pdf | 745,45 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| SRBD_2022_Yavorska_H-Pre_party_restaurant_as_95-96.djvu | 32,15 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| SRBD_2022_Yavorska_H-Pre_party_restaurant_as_95-96__COVER.png | 1,38 MB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi