กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40005

ระเบียนเมทาดาทาแบบเต็ม
ฟิลด์ DC ค่าภาษา
dc.contributor.authorЯворська, Г. Я.
dc.contributor.authorYavorska, H.
dc.coverage.temporal18 листопада 2022 року
dc.coverage.temporal18 november 2022
dc.date.accessioned2023-01-02T20:31:03Z-
dc.date.available2023-01-02T20:31:03Z-
dc.date.created2022-11-18
dc.date.issued2022-11-18
dc.identifier.citationЯворська Г. Я. Препатійний ресторан, як елемент розвитку індустрії гостинності / Яворська Г. Я. // Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 18 листопада 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 95–96.
dc.identifier.isbn978-617-7875-48-1
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40005-
dc.format.extent95-96
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 2022
dc.titleПрепатійний ресторан, як елемент розвитку індустрії гостинності
dc.title.alternativePre-party restaurant as an element of hospitality industry
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc640
dc.subject.udc438
dc.relation.references1. Архіпов В.В., Русавська В.А. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства. Навч. пос. - K.: Центр учбової літератури, 2009.-342 с
dc.relation.references2. Мостова, Л. М. Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства. Навчальний посібник - 2-е вид. - К. : Ліра-К, 2011.-388 с.
dc.relation.references3. Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства. Під ред. П'ятницької Н. О. К.: Київ. Нац. Торг. - екон. Ун-т, 2005. - 631 с.
dc.relation.referencesen1. Arkhipov V.V., Rusavska V.A. Orhanizatsiia obsluhovuvannia u zakladakh restorannoho hospodarstva. Navch. pos, K., Centre of Educational Literature, 2009.-342 s
dc.relation.referencesen2. Mostova, L. M. Orhanizatsiia obsluhovuvannia na pidpryiemstvakh restorannoho hospodarstva. Navchalnyi posibnyk - 2-e vyd, K. : Lira-K, 2011.-388 p.
dc.relation.referencesen3. Orhanizatsiia obsluhovuvannia u pidpryiemstvakh restorannoho hospodarstva. Pid red. Piatnytskoi N. O. K., Kyiv. Nats. Torh, ekon. Un-t, 2005, 631 p.
dc.identifier.citationenYavorska H. (2022) Prepatiinyi restoran, yak element rozvytku industrii hostynnosti [Pre-party restaurant as an element of hospitality industry]. Materialy Ⅹ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy Mykoly Hryhorovycha Chumachenka: "Sotsialna vidpovidalnist yak osnova innovatsiinoho rozvytku biznesu" (Tern., 18 november 2022), pp. 95-96 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“
dc.citation.spage95
dc.citation.epage96
dc.citation.conferenceⅩ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Х Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ (2022)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
SRBD_2022_Yavorska_H-Pre_party_restaurant_as_95-96.pdf745,45 kBAdobe PDFดู/เปิด
SRBD_2022_Yavorska_H-Pre_party_restaurant_as_95-96.djvu32,15 kBDjVuPrzeglądanie/Otwarcie
SRBD_2022_Yavorska_H-Pre_party_restaurant_as_95-96__COVER.png1,38 MBimage/pngPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi