กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40005
ระเบียนเมทาดาทาแบบเต็ม
ฟิลด์ DC | ค่า | ภาษา |
---|---|---|
dc.contributor.author | Яворська, Г. Я. | |
dc.contributor.author | Yavorska, H. | |
dc.coverage.temporal | 18 листопада 2022 року | |
dc.coverage.temporal | 18 november 2022 | |
dc.date.accessioned | 2023-01-02T20:31:03Z | - |
dc.date.available | 2023-01-02T20:31:03Z | - |
dc.date.created | 2022-11-18 | |
dc.date.issued | 2022-11-18 | |
dc.identifier.citation | Яворська Г. Я. Препатійний ресторан, як елемент розвитку індустрії гостинності / Яворська Г. Я. // Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 18 листопада 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 95–96. | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-48-1 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40005 | - |
dc.format.extent | 95-96 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 2022 | |
dc.title | Препатійний ресторан, як елемент розвитку індустрії гостинності | |
dc.title.alternative | Pre-party restaurant as an element of hospitality industry | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 640 | |
dc.subject.udc | 438 | |
dc.relation.references | 1. Архіпов В.В., Русавська В.А. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства. Навч. пос. - K.: Центр учбової літератури, 2009.-342 с | |
dc.relation.references | 2. Мостова, Л. М. Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства. Навчальний посібник - 2-е вид. - К. : Ліра-К, 2011.-388 с. | |
dc.relation.references | 3. Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства. Під ред. П'ятницької Н. О. К.: Київ. Нац. Торг. - екон. Ун-т, 2005. - 631 с. | |
dc.relation.referencesen | 1. Arkhipov V.V., Rusavska V.A. Orhanizatsiia obsluhovuvannia u zakladakh restorannoho hospodarstva. Navch. pos, K., Centre of Educational Literature, 2009.-342 s | |
dc.relation.referencesen | 2. Mostova, L. M. Orhanizatsiia obsluhovuvannia na pidpryiemstvakh restorannoho hospodarstva. Navchalnyi posibnyk - 2-e vyd, K. : Lira-K, 2011.-388 p. | |
dc.relation.referencesen | 3. Orhanizatsiia obsluhovuvannia u pidpryiemstvakh restorannoho hospodarstva. Pid red. Piatnytskoi N. O. K., Kyiv. Nats. Torh, ekon. Un-t, 2005, 631 p. | |
dc.identifier.citationen | Yavorska H. (2022) Prepatiinyi restoran, yak element rozvytku industrii hostynnosti [Pre-party restaurant as an element of hospitality industry]. Materialy Ⅹ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy Mykoly Hryhorovycha Chumachenka: "Sotsialna vidpovidalnist yak osnova innovatsiinoho rozvytku biznesu" (Tern., 18 november 2022), pp. 95-96 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ | |
dc.citation.spage | 95 | |
dc.citation.epage | 96 | |
dc.citation.conference | Ⅹ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ | |
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | Х Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ (2022) |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
---|---|---|---|---|
SRBD_2022_Yavorska_H-Pre_party_restaurant_as_95-96.pdf | 745,45 kB | Adobe PDF | ดู/เปิด | |
SRBD_2022_Yavorska_H-Pre_party_restaurant_as_95-96.djvu | 32,15 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SRBD_2022_Yavorska_H-Pre_party_restaurant_as_95-96__COVER.png | 1,38 MB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi