Utilize este identificador para referenciar este registo:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39998
| Título: | Соціальне середовище сфери обслуговування: поточний стан та перспективи |
| Outros títulos: | Social environment of the service field: current state and prospects |
| Autor: | Стойко, Ігор Іванович Долубовська, О. Р. Stoyko, I. Dolubovska, O. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Bibliographic description (Ukraine): | Стойко І. І. Соціальне середовище сфери обслуговування: поточний стан та перспективи / Стойко Ігор Іванович, Долубовська О. Р. // Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 18 листопада 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 85–86. |
| Bibliographic description (International): | Stoyko I., Dolubovska O. (2022) Sotsialne seredovyshche sfery obsluhovuvannia: potochnyi stan ta perspektyvy [Social environment of the service field: current state and prospects]. Materialy Ⅹ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy Mykoly Hryhorovycha Chumachenka: "Sotsialna vidpovidalnist yak osnova innovatsiinoho rozvytku biznesu" (Tern., 18 november 2022), pp. 85-86 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 2022 |
| Conference/Event: | Ⅹ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ |
| Data: | 18-Nov-2022 |
| Date of entry: | 2-Jan-2023 |
| Editora: | ФОП Паляниця В. А. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 18 листопада 2022 року 18 november 2022 |
| UDC: | 338.4 379.8 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 85-86 |
| Start page: | 85 |
| End page: | 86 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39998 |
| ISBN: | 978-617-7875-48-1 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
| URL for reference material: | https://www.jstor.org/stable/1252042 https://www.bu.edu/bhr/files/2021/10/BHR_Line_Servicescape_OCT.21.docx.pdf https://www.researchgate.net/publication/235259567_Other_customers_in_a_service_encounter_Examining_the_effect_in_a_restaurant_setting |
| References (Ukraine): | 1. Bitner, M. J. (1992). Servicescapes: the impact of physical surroundings on customers and employees. Journal of Marketing, 56, 57-71. URL: https://www.jstor.org/stable/1252042 2. Nathan Line. (2021).The Restaurant Social Servicescape: Current Perspectives and Future Considerations. URL: https://www.bu.edu/bhr/files/2021/10/BHR_Line_Servicescape_OCT.21.docx.pdf 3. Kim, N. & Lee, M. (2012). Other customers in a service encounter: Examining the effect in a restaurant setting. Journal of Services Marketing, 26(1), 27-40. URL:https://www.researchgate.net/publication/235259567_Other_customers_in_a_service_encounter_Examining_the_effect_in_a_restaurant_setting. |
| References (International): | 1. Bitner, M. J. (1992). Servicescapes: the impact of physical surroundings on customers and employees. Journal of Marketing, 56, 57-71. URL: https://www.jstor.org/stable/1252042 2. Nathan Line. (2021).The Restaurant Social Servicescape: Current Perspectives and Future Considerations. URL: https://www.bu.edu/bhr/files/2021/10/BHR_Line_Servicescape_OCT.21.docx.pdf 3. Kim, N. & Lee, M. (2012). Other customers in a service encounter: Examining the effect in a restaurant setting. Journal of Services Marketing, 26(1), 27-40. URL:https://www.researchgate.net/publication/235259567_Other_customers_in_a_service_encounter_Examining_the_effect_in_a_restaurant_setting. |
| Content type: | Conference Abstract |
| Aparece nas colecções: | Х Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ (2022) |
Ficheiros deste registo:
| Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| SRBD_2022_Stoyko_I-Social_environment_of_the_85-86.pdf | 745,36 kB | Adobe PDF | Ver/Abrir | |
| SRBD_2022_Stoyko_I-Social_environment_of_the_85-86.djvu | 212,65 kB | DjVu | Ver/Abrir | |
| SRBD_2022_Stoyko_I-Social_environment_of_the_85-86__COVER.png | 1,73 MB | image/png | Ver/Abrir |
Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.