Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39959

Tytuł: Формування культури та якості обслуговування у ресторанних підприємствах
Inne tytuły: Culture and service quality formation in restaurant enterprises
Authors: Бойко, А. Ю.
Євгеньєва, О. С.
Шерстюк, Роман Петрович
Boiko, A.
Yevhenieva, O.
Sherstiuk, R.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Cytat: Бойко А. Ю. Формування культури та якості обслуговування у ресторанних підприємствах / Бойко А. Ю., Євгеньєва О. С., Шерстюк Роман Петрович // Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 18 листопада 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 19–20.
Bibliographic description: Boiko A., Yevhenieva O., Sherstiuk R. (2022) Formuvannia kultury ta yakosti obsluhovuvannia u restorannykh pidpryiemstvakh [Culture and service quality formation in restaurant enterprises]. Materialy Ⅹ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy Mykoly Hryhorovycha Chumachenka: "Sotsialna vidpovidalnist yak osnova innovatsiinoho rozvytku biznesu" (Tern., 18 november 2022), pp. 19-20 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 2022
Konferencja/wydarzenie: Ⅹ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“
Data wydania: 18-lis-2022
Date of entry: 2-sty-2023
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 18 листопада 2022 року
18 november 2022
UDC: 338
Strony: 2
Zakres stron: 19-20
Główna strona: 19
Strona końcowa: 20
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39959
ISBN: 978-617-7875-48-1
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
Związane URL literatura: https://ukrstat.gov.ua
https://scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/1450-6661/2013/1450-66611304166G.pdf
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0278431902000269
Wykaz piśmiennictwa: 1. Державна служба статистики. URL: https://ukrstat.gov.ua
2. The Vital Components of Restaurant Quality that Affect Guest Satisfaction. URL: https://scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/1450-6661/2013/1450-66611304166G.pdf
3. Turnovers relationships with sales, tips and service across restaurants in a chain. URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0278431902000269
References: 1. Derzhavna sluzhba statistiki. URL: https://ukrstat.gov.ua
2. The Vital Components of Restaurant Quality that Affect Guest Satisfaction. URL: https://scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/1450-6661/2013/1450-66611304166G.pdf
3. Turnovers relationships with sales, tips and service across restaurants in a chain. URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0278431902000269
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Х Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ (2022)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi